Bluze cu guler

Bluze cu guler

Bluza – dulap universal subiectul oricărei fete. Dar există un element care face acest lucru special – guler. Alegerea modelului corect necesită o atenție deosebită. La urma urmei, acest detaliu adaugă feminitatea și rafinamentul stilului nostru cu dvs.

Tipuri de guler

Se pare că nu este nimic mai ușor decât un astfel de lucru ca o bluză. Dar nu, acesta este un fel de împărăție reală. Să ne ocupăm de el, începând cu cel mai important detaliu.

Opțiuni cu un guler postponed

Marginile gulerului amânat se află liber pe umeri sau pe piept. Acesta este cel mai de bază și mai formal tip. Marginile pot fi îndreptate sau rotunjite.

De obicei, potrivit pentru situația oficială, este făcută mai des din țesături de bumbac. Opțiunea Win-Win pentru toate tipurile de cifre.

Stand Gullar

Primul lucru vine în minte când vorbim despre un astfel de guler este un birou. Dar această opțiune este excelentă pentru ieșirea de seară, de exemplu, cină într-un restaurant. El prelungește vizual gâtul, făcând o imagine a elegantului.

Coliere rotunjite accentuează în mod special natura feminină. Potrivit pentru codul de îmbrăcăminte, precum și pentru oportunitate și în afara biroului.

Jab

Jabro – coliere fermecătoare, bluze naturale. Adesea fabricate din dantelă sau aceeași structură ca bază. Ei posedă farmecul lor. Mai potrivite fete slabe, deoarece oferă volumul.

Leagăn (cascadă)

Opțiunea leagăn arată foarte ușor și feminin. Cu aceasta, puteți crea, de asemenea, o imagine relaxată gratuită.

Un astfel de guler crește vizual bustul, potrivit pentru șosete de zi cu zi și cazuri speciale. Acest tip de guler va costa indivizi cu umeri înguste și șolduri largi – liniază vizual parametrii.

Arc

Arc. Astăzi este probabil modelul cel mai feminin. Se poate pune atât la birou, cât și pe studii și o dată. Designul sofisticat al unui astfel de element oferă o imagine de unicitate.

A intrat ferm la viața noastră și colierele deasupra capului, sub formă de facturi clasice, decorate cu pietre, pietre, perle, broderie. Și acest designeri nu intenționează să se oprească.

Modele

Bluzele diferă, de asemenea, în tipul de mâneci și decupaje.

Manșoanele pot fi montate, curbate drepte, libere sau luxuriale. Cu ajutorul acestora, puteți accentua frumusețea mâinilor sau dimpotrivă, ascundeți orice defecte ale figurii.

O atenție deosebită merită manșetă pe mâneci. Acestea subliniază conservatorismul stilului, părțile informale vor crea un accent potrivit pentru un cadru relaxat.

Sunteți interesat de mâneci scurte? Luați în considerare manșoanele lanterne, scurte, trei sferturi. Aceste stiluri sunt universale.

Sleeveless Simone – O opțiune excelentă pentru vară, pentru petrecere sau mers pe jos. Toată atenția este axată pe guler.

În ciuda faptului că rolul aparține gulerului, gâtul nu ar trebui să fie ratat. Poate fi în formă de V, rotunjită. Cu o versiune amânată, putem purta un guler fixat și putem dezlănțui butonul superior.

Dacă vorbim despre texturi, atunci opțiunile sunt foarte diverse. Alegerea ar trebui să se bazeze în primul rând, pe baza cazului în care bluza este selectată. Opțiuni ușoare – Silk, Chiffon, Lace Fabric. Mai dense – bumbac, atlas, viscoză. Adesea, puteți întâlni o combinație de texturi.

Ce sa porti?

Chiffonul și bluza de mătase cu un guler amânat sunt perfect combinate cu fundul strict, fie că este vorba de pantaloni clasici sau de fustă strict stil. Talie subliniază centura elegantă. Țesătura Niza poate fi atât denensă, cât și de lumină. Suplimentăm pantofii ansamblului în același stil, pantofi pe tocuri sau licorra

Bluze cu un guler – rack se potrivesc perfect, de exemplu, sub pantalonii clasici Tuli cu săgeți. Combinate cu încălțăminte de călcâie rezistentă. Obțineți o siluetă alungită.

Pentru iubitorii de stil de epocă, bluze cu gulere jabi, rotunjite sau arc. Puteți alege o fustă midi combinată cu un arc comun. Pantofi – Balet, Sandale.

Pentru guler-leagăn fustă – creion, alegerea pentru studiu sau birou. Pentru o setare relaxată – fundul informal. Pantofii pot fi diverși. Totul depinde de ce stil astăzi selectați.

Deci, ne-am uitat la toate subtilitățile unui astfel de element al garderobei ca o bluză cu guler. Acest articol este într-adevăr capabil să reînvie orice imagine, adăugați rigoarea sau farmecul necesar, în funcție de situație.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: