Bluze galbene

Conținutul articolului
 1. Modele
 2. Materialele
 3. Ce sa porti?

Bluze galbene

Culoarea galbenă saturată nu este culoarea pe care o vedem zilnic pe oameni. Galben – luminos, țipând. Aceasta este o nuanță de fericire și starea de spirit pozitivă.

Fără îndoială, fiecare cel puțin odată auzit ceva de genul: „Galben – nu culoarea mea, el nu merge!”Si t.Ns.. De regulă, acest lucru se referă la iubitorii de negru, alb, maro și gri. Poate vom încerca să ieșim din zona de confort? Vorbește despre bluze galbene.

Modele

Există un număr nenumărat de modele, precum și nuanțe, detalii și texturi. De la strâns și montat la liber, plămâni, căzând pe umeri, cu mâneci lungi și scurte, cu guler și detalii originale frumoase.

Fetele cu diferite tipuri de cifre pot găsi întotdeauna ceva. Creați o imagine romantică cu o bluză cu maneci de o umbră blândă. Puteți accentua întotdeauna talia cu ajutorul cureaua originală. Cureaua dă forma aerului din țesătura care se încadrează.

Pentru a crea o imagine flirta, Piele cu muște sau dantelă.

Opțiuni de vizionare originale cu bază. Aceasta este opțiunea perfectă a biroului.

Oficiul va arăta, de asemenea, o siluetă bună cu un V-Neckline. Acest stil viză vizual gâtul. Opțiunile de miros vor ajuta la crearea unei imagini originale.

O astfel de varietate vă permite să alegeți un model pentru orice circumstanțe.

Este demn de menționat un element foarte important – alegerea umbrei potrivite. Merită să acordăm atenție culorii pielii, ochiului, părului.

Blonde și fete cu piele ușoară se potrivește tonurilor înfundate galben. Fete cu Rusia sau părul de păr brun, muștar și nuanțe de miere. Bruneturile pentru a face față nuanțelor reci de galben, lămâie și luminos. Persoanele cu culoarea părului roșu se vor potrivi aproape orice umbră.

Citește mai mult  Pantaloni de piele

Materialele

Fără îndoială, cea mai bună opțiune va fi dacă lucrul este fabricat din țesături naturale și de înaltă calitate.

Unul dintre cele mai populare materiale este sifonul. Este ideal pentru vara. Chiffonul este destul de ieftin și practic. Pentru imagini în timpul zilei, este mai bine să alegeți un sifon translucent, iar pentru birou este o versiune densă sau un produs multistrat.

Pentru ieșirile de seară puteți lua în considerare alte țesături, mătase și satin. Modelele de la mătase arata scump și elegant, în orice moment al anului. Atlas stă bine pe figura, dar mai mult pentru timpul răcoros al anului. Bluza Atlas poate fi pusă pe evenimente solemne.

Pentru studiu și munca este potrivită pentru bumbac ca opțiune clasică. Prețul variază în funcție de segmentul de pe piața de masă sau de marca celebră.

Sintetice și Lycra. Mai des folosit pentru bluze strânse și indispensabile în șosete zilnice.

Ce sa porti?

Și acum ne vom da seama în câteva principii simple, dar la fel de importante:

 • Totul este ușor. O bluză galbenă cu ceva simplu, de exemplu, pantaloni monofonici sau blugi simpli. Atât acelea, cât și ceilalți pot fi o varietate de modele și stiluri.

Adăugați accesorii luminoase pentru a face o imagine interesantă. Principalul lucru este că bluza în sine este potrivită. Dacă pantalonii sunt largi sau este un pantaloni de ciocnire, va fi mai bine să se uite la bluza strânsă. Cu pantaloni înguste sau pantaloni sinnici combină bluza Forme sau bluze „Oversiza”.

Separat, atenția merită o combinație de bluză galbenă cu pantaloni scurți. Shorts pot fi diferite lungimi. Pentru o imagine mai spectaculoasă, alimentați bluza în panouri scurte sau scufundate.

Citește mai mult  Duminica cu umeri deschisi

 • Pantalonii nu sunt necesari pentru a fi foarte simple, pot fi cu o imprimare, de exemplu, florale. Ideea este că una dintre culorile din imprimare combinate cu călărie galbenă.

 • Ușor de combinat bluza cu fuste de diferite stiluri. Pentru imaginea de vară cea mai bună culoare pentru fusta – alb.

Există întotdeauna un model de fuste relevante, topical pentru birou. Okruged, fuste cu talie înaltă, mini – alegerea este foarte bogată.

 • Negru + galben = răbdare. O astfel de imagine este un clasic, fie că este vorba fusta sau pantaloni.

 • Aflați ce nuante de dulap sunt combinate cu galben. Una dintre ele este albastru strălucitor. De asemenea, galben combinat cu alb, bej, rosu, violet, verde, gri și maro.

 • Dacă vorbim despre accesorii și detalii, cum ar fi pantofi si geanta, se potrivesc inconfundabil: maro, negru, auriu.

Acordați o atenție deosebită la pantofi. În funcție de situație, poate fi pantofi, sandale, pantofi de balet și adidași. sandale galbene vor fi destul de potrivită.

 • Necesitatea de a alege nuanta. Dacă sunteți speriat de culoare într-adevăr luminoase, puteți experimenta mereu cu nuanțe mai discrete. Muștar galben – o opțiune excelentă.

 • Culoarea de șampanie poate fi un lucru de bază în dulap. Sandy – o nuanță mai riguros, arata armonios cu multe elemente de dulap.

Am dat recomandări de bază, și ceea ce un stil unic de a alege – pentru a vă rezolva. Crearea unei imagini uimitoare – și mai departe – cuceri noi noduri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: