Bluze transparente

Bluze transparente

În lumea modernă a țesăturilor transparente de modă la vârf de popularitate. Cuturierul include invariabil în colecțiile lor de un model transparent al bluzei. Principalul lucru este de a înțelege că balanțele transparente de țesături la intersecția feminității și a vulgarității.

Dacă aflați cum să selectați în mod competent imaginile și să combinați cu pricepere bluză transparentă cu alte elemente de haine, veți fi la vârf de stil și modă!

Materialele

Pentru a crea bluză transparentă sau translucidă, designerii de modă folosesc țesuturi cum ar fi mătase, sifon, organza, guipure, Ghazar etc.

Țesături transparente subțiri este perfect drapată, în cea mai mare parte, nu dezvăluie, păstrează lungimea culorii și forma produsului.

Foarte feminin și arătați ușor bluze sau bluze de dantelă. Dantelă poate servi ca un singur material pentru întregul produs sau elementul său. Foarte elegant, bluze translucide cu inserții de deschidere.

Trebuie remarcat faptul că combinația de diferite texturi este tendința fără îndoială a ultimilor ani. Foarte interesant și moderat închis, bluze combinate de sifon sau mătase de densitate diferită.

Modele

Datorită faptului că pânza transparentă este perfect drapată, iar în ultimii ani din ultimii ani, modele complexe concise și originale sunt de mers pe jos cu succes, designerii oferă un număr mare de modele bluze transparente

Shirty Cut

Bluze transparente lacologice, cusătură de căsu cu maneci lungi sau scurte, cu un guler de stil clasic, fără un guler sau cu o poartă largă semicirculară. Varietatea în adevăr este minunată.

Bluze transparente clasice Classic pot fi realizate din țesătură complet transparentă sau combinată cu o cârpă mai puțin transparentă.

Prezența unui guler strict într-un astfel de model creează un stil de afaceri și combinat frumos cu un blazer de birou sau o jachetă. Pentru a crea o imagine mai modestă, designerii de modă completează bluza transparentă prin elemente interesante – inserții dense sau buzunare în piept.

Bluze clasice pot fi lungi medii sau pot fi extinse. Un astfel de model nu ar trebui să fie prea strâns – stafidele țesăturii transparente este că creează o mișcare specială de curgere.

Cu bass

Bluze transparente cu Basque – acest element al decorului nu mai este primul sezon rămâne relevant și foarte iubit în rândul femeilor.

Citește mai mult  Fuste bufant

Această adăugare uimitoare nu numai că oferă farmecul special al imaginii feminine, dar poate ascunde zona problema. Cârpă curgătoare și draperii de bază profitabile Ascundeți talie suplimentară de suspensie.

Montate

Bluzele transmise transparente nu trebuie să fie excesiv de strânse și nu sunt potrivite pentru toate femeile. Decorațiunile Astfel de bluze pot fi pentru femeile slabe și numai cu o selecție atentă a altor elemente ale kitului.

Fără mâneci

Bluze fără mâneci transparente – Opțiune de vară excelentă. Un astfel de model de bluză nu este potrivit pentru toți.

Dacă mâinile tale sunt departe de a fi ideale, este mai bine să abandonezi un astfel de lucru.

Relevante în bluze ale unui astfel de stil va fi prezența unor elemente decorative mici – un guler curat, volan elegant de-a lungul butonului butonului sau a unui arc elegant. Dar astfel de bluze nu merită supraîncărcate.

Maneca scurta

Bluze transparente cu mâneci scurte – de regulă, creați o imagine romantică sau de seară. Manșoanele pot fi un stil clasic sau sub formă de aripi mici, vrac sau stricte, ușor coborâte de la umăr sau ajungând la cot, larg sau montat.

Cu mânecă lungă

Transparent Bluze cu mâneci lungi transparente – cea mai universală opțiune. Ele sunt potrivite pentru orice sezon, capabil să ascundă defectele figura, țesătura curgătoare și modelul alungit trageți vizual imaginea.

Combinați astfel de produse cu alte elemente de îmbrăcăminte este mult mai simplă decât alte modele. O astfel de bluze de stil potrivite pentru toate femeile, indiferent de vârstă, complexă și de activitate.

Culori populare

Designerii oferă o varietate de soluții color pentru modelele bluze transparente – de la tonuri delicate de pastel la negru radical.

Deja mai multe sezoane sunt un fel de confruntare în lumea modei – produse monocrome sau amprente luminoase. Bluze transparente nu au exceptat.

Culori cele mai populare și universale – monofonice. Bluză blândă Tonuri de bluză – bej, roz, albastru, blând lilac – creați o imagine delicată și poate chiar să adauge un costum de afaceri.

Ca întotdeauna, actualul și foarte popular la femeile de orice vârstă este albă – alb – poate face orice imagine de la afaceri până seara. White – prospețime color și sărbători.

Citește mai mult  Bluza cu Zababy

Tonuri luminoase de bluză transparentă – roșu, albastru, salată, zmeură – modernă și tineri. Deosebit de ridicat în performanțe luminoase de flori arată fără mâneci. Pentru vară – relevantă și la modă!

Produsele transparente cu diferite amprente arată foarte neobișnuit. Modelul pe țesătură poate fi contrastant sau în culoarea produsului. Bluze tunice transparente, croli liberi cu modele de țesături multicolore – fără îndoială, imaginea de vară stafide pentru odihnă sau ansamblu de seară.

În cele din urmă, cea mai populară culoare – negru. Glamour și sexy arata bluze negre din tesatura de dantelă. Astfel de bluze fac adesea o siluetă potrivită – dar numai o femeie curajoasă și încrezătoare poate decide asupra unui astfel de experiment la modă.

Modele suplimentare lungi de bluze negre transparente suplimentate cu elemente decorative (cravată, manevra, bass, buzunare sau chiar broderie) – mai versatil, se potrivesc perfect în stilul de afaceri, romantic și de seară.

Ce să purtați sub o bluză transparentă și cum să purtați?

Pentru ca imaginea, în combinație cu un produs transparent, ea părea elegant și elegant, este necesar să se apropie de alegerea lenjeriei de corp.

Sub bluze transparente puteți purta top, tricou sau bustier. Produsele inferioare nu ar trebui să fie texturate sau contrastante – principalul lucru este de a crea cel mai fundal neutru.

Elementele sub bluza ar trebui să fie în tonul produsului sau ușor diferite în nuanțe. Lenjerie de corp ar trebui să fie netedă. Dantele sub haine transparente nu este permis – se va da o sinceritate excesivă, și chiar vulgaritatea imaginii dvs.

Ca întotdeauna, regulile pot fi excepții – există opțiuni atunci când contrastul lenjeriei sub o bluză transparentă poate fi justificată. Mai multe excepție va fi cazul atunci când culoarea coincide pânză, cu culoarea sacou sau jacheta, care va fi pe partea de sus a bluzei transparente.

Și la petreceri de modă vă puteți întâlni fete care folosesc în imaginea lor, o combinație de bluză transparentă și lenjerie contrastante. Această opțiune poate fi adecvată în cazul în care alte elemente de tinuta (de exemplu, fusta sau pantaloni) vor fi selectate aceeași nuanță strălucitoare ca lenjerie.

Și o altă regulă importantă. Bluza transparentă – elementul foarte luminos în sine. Încercați că în imaginea generală a imaginii dvs. rolul dominant a fost jucat cu precizie. Nu combinați un astfel de lucru cu alte elemente frank și suprasolicitați accesorii suplimentare.

Citește mai mult  Costum de sport Bosco

Ce sa porti?

Stil de afaceri și bluză transparentă – De ce nu?! În birou sau institut, bluza transparentă va fi relevantă în combinație cu lenjeria în tonul produsului și pus pe partea de sus a jachetei, sacoului sau cardiganului. Este de dorit ca bluza să fie monofonică sau cu o imprimare ușoară cu tonul produsului.

Dacă pe partea de sus a bluzei nu intenționează să fie îmbrăcămintea exterioară – atunci acesta ar trebui să fie un produs combinat cu o cârpă mai densă. Bluze în stil de birou recomandă purtați cu pantaloni sau fuste de stil clasic.

Pentru a crea o imagine romantică, puneți pe un pantalon de bluză transparent sau o fustă tăiată liberă. Bluza transparentă este elegantă, fiabil pe o rochie sau o soare. Suplimentarea unei astfel de imagini poate fi crezută, sac sau pantofi în ton – și veți fi irezistibil!

Pentru a crea o imagine zilnică, este suficient să combinați bluza transparentă, de exemplu, cu blugi. Bluzele trebuie să fie tăiate clasice și să se grăbească peste pantalonii denim.

Dacă aveți un salopețel denim în garderoba dvs. – purtați cu îndrăzneală o bluză transparentă sub ea. Această combinație va înmuia imaginea și va adăuga feminin. Stilul de tineret casual vă permite să combinați bluze luminoase cu pantaloni scurți, pantaloni de capri, mini și maxi. Foarte la modă va fi o combinație de bluză ușoară cu pantaloni din piele sau pantaloni scurți.

Pentru a crea o imagine de seară, este suficient să puneți pe o bluză transparentă din dantelă cu o fustă sau pantaloni lacrimi. O bluză gratuită de tăiere neobișnuită – cu fustă, pantaloni sau pantaloni de stil clasic.

Fii încrezător! Experimental! Și veți fi frumos în orice imagine!

Imagini spectaculoase

  • Bluza neagră blândă cu talie elegantă de-a lungul unui buton de butoane cu o fustă de tăiere clasică.
  • Bluza de seară cu inserție sub formă de grilă cu pantaloni înguste de culoare albă.
  • Pantaloni stricți gri cu o bluză bogată transparentă, cu un arc mic.
  • Bluza în „PEA” în tonul produsului cu blugi de panglică.
  • Roz bluză de cămașă în „mazăre” mare cu pantaloni scurți de denim sau pantaloni din piele.
  • Bluza de deschidere albă peste rochii de aer închis cu centură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: