Ce să poarte o jachetă galbenă?

Ce să poarte o jachetă galbenă?

Printre jachetele tuturor nuanțelor, un model galben este foarte evidențiat. Această umbră este capabilă să facă o dispoziție solară strălucitoare într-un zilnic gri. Dar, din moment ce galbenul este o culoare foarte capricioasă, ar trebui să luați foarte atent o ansamblu cu modele de această culoare, astfel încât să nu arătați fără gust și prost.

Modele

Modelul direct clasic Jacheta în galben este foarte populară. Datorită riguroasei liniilor și stilului clasic, se va uita perfect în mediul de afaceri, în ciuda culorii luminoase. Într-o astfel de sacou, probabil că veți fi cea mai elegantă dintre jumătatea colectivă a femeilor, determină privirea admirată a colegilor de sex masculin și invidia concurenților.

Maneca tăiată Jacheta în combinație cu galben arată foarte plin de viață și interesantă. Un astfel de model va fi o opțiune excelentă pentru plimbări sau întâlniri de seară de vară într-o cafenea cu un prieten. Interesant stilul cu maneci de scurtare din cauza suveranului – un astfel de model pare deosebit de elegant si modern.

Jacheta galbenă cu Baska arată foarte elegantă și feminină. În plus, este creat literal pentru a ajusta figura feminină. În absența unei talie, coșul de pe sacou este capabil să-l creeze vizual și să facă o siluetă mai alungită și subțire.

Dacă aveți o figură de tip o clepsidră, un dreptunghi și un triunghi neregulat, atunci jacheta cu Bask este pur și simplu creată pentru dvs. Dar cu coapse largi (tip de pere sau triunghi adecvat), modelul cu baia este mai bine să se pună în jos, deoarece în mod semnificativ extinde vizual fesele. Dacă ați decis ferm să cumpărați o jachetă galbenă, vă sfătuim să vă uitați la următorul model.

Citește mai mult  Pantaloni pentru fete

O jachetă dreaptă extinsă Poate înlocui bine jacheta de demi-sezon de lumină și poate deveni o opțiune excelentă pentru purtarea în vreme caldă de tranziție. În perioada de primăvară într-un astfel de model, vă îmbinarea literalmente cu lumina soarelui, iar toamna ploioasă va emite lumina soarelui și va atașa amintiri de vară printre zilele încânzate. În plus, modelul cu alungire este capabil să ascundă unele defecte ale formei – cum ar fi exhaustivitatea excesivă sau șoldurile largi.

Nuanțe mature

Printre paletele de nuanțe galbene, mai multe tonuri principale care utilizează cea mai mare cerere de designeri de haine și designeri de modă pot fi distinse.

Clasic galben. Aceasta culoare caldă este întruchiparea căldurii solare și de vară. Sacouri de această nuanță va fi oriunde este necesar, indiferent dacă masa de prânz de afaceri sau data romantica. Este important doar să ne amintim că purtarea acestor modele sunt cele mai bune în primăvara și vara, și, în cazuri extreme, la începutul toamnei.

galben rece. Acest ton va fi o alternativa excelenta la un clasic galben pentru purtarea de iarnă rece. Trebuie remarcat faptul că această nuanță poate da persoanei un aspect dureros, de aceea este recomandat să poarte numai proprietarii unui covor sănătos pe piele de bronzare sau bronz. Se combină un sacou galben ton rece este cel mai bine cu haine turcoaz lumină, și de accesorii este în valoare de a alege negru argintiu sau orice decor în vrac de o nuanță de platină.

Lumină galbenă tonul este foarte amintește de culoare de nisip. El se va potrivi cu fetele de toate culorile, pentru că nu este pur și simplu capabil de a da pielii un fel dureros si inestetice. O astfel de sacou va arăta foarte blând și proaspăt. Puteți combina o astfel de umbră cu o varietate de îmbrăcăminte, dar cel mai bine din tot ce va arăta cu pantofii clasici albastri cu toc înalt.

Citește mai mult  Rochie de la eșarfe - tăiere simplă și originalitate

Jacheta luminoasă Galben Neon Shade cel mai adesea coase din țesături subțiri care păstrează perfect forma. Astfel de modele sugerează purtarea numai în vară, deoarece în timpul rece și de tranziție a anului un astfel de ton va fi destul de general. Jacheta galbenă strălucitoare va pune accentul pe bronzul dvs. și va ajuta să creați o imagine unică și memorabilă.

Culoarea muștarului uscat pot fi atribuite tonului galben și verde. Astfel de jachete arata grozav ca un vârf la un costum de afaceri. Ele se vor potrivi proprietarilor de păr cu ochi verzi de păr roșu sau bruneturi arzătoare. Blondele din sacoul de culoare galben-verde își vor pierde luminozitatea și individualitatea, iar pe fundalul unui astfel de ton vizibil pur și simplu va fi complet invizibil.

Ce sa porti?

Atunci când alegeți un sacou galben, în nici un caz nu uita că ai pus pe haine foarte luminoase. Prin urmare, trebuie să se referă în special cu atenție la elaborarea de arcuri cu o manta de o astfel de umbră.

sacou galben perfect combinat cu albastru – poate fi blugi, cămașă în carouri sau de top de lumină. Cu o astfel de combinare, ar trebui să acorde o atenție la nuanțe de lucruri armonizate „la temperatura“ – o culoare galben cald de sacou este de a combina cu aceleași blugi „cald“.

Great arata in ceapa de afaceri, o combinație de culori galben și alb. sacou galben va fi un accent strălucitor al imaginii, și o bluză albă ușor muffles tonul lui tipa.

nuanțe de maro în haine sunt combinate doar cu un sacou galben blând. Amintiți-vă că Blazer mai luminos, mai cald nu ar trebui să fie maro. Bej și gri, dimpotrivă, va arata doar cu o tentă rece de lamaie.

Citește mai mult  Rochii de seară albastră

Imagini spectaculoase

Prezentăm atenția dvs. câteva imagini luminoase, unde accentul este jacheta galbenă. Poate că vă vor plăcea, și unul dintre ei veți lua baza arcului vostru strălucitor?

Combinația unei jachete alungite cu blugi fierte este o combinație elegantă și strălucitoare, care poate fi pusă pe vreme rece. Completați imaginea pantofilor cu toc înalt cu imprimări de leopard și decorațiuni în vrac.

Exemplul excelent al unui ansamblu de afaceri cu o jachetă galbenă. Pantaloni albi și jumperul gri arată foarte reținut și neutru, iar o jachetă în combinație cu o decorare solidă de argint este ușor diluată.

Jachetă galbenă cu fundul asimetric combinat efectiv cu o mini-fustă neagră într-o pliere. Incluse cu ele arată foarte mult cu succes top volumetric alb, pantofi deschisi și sac de ambreiaj în ton. Astfel de ceapă vor fi destul de potrivite și la o întâlnire și când merg la filme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: