costum de sport gri Femeie

costum de sport gri Femeie

Fiecare femeie îi place să arate elegantă, dar în același timp se simte confortabilă. Se pare că ar fi imposibil să se realizeze combinația acestor două calități într-un costum de sport, dar de fapt această judecată nu este adevărată. Kitul de exerciții gri va permite fata să arate frumos și modern, Fără a aruncat mișcările ei în timp ce urmăresc un stil de viață sănătos.

Caracteristici de culoare

Argint umbra de haine alege natura sofisticate, dar echilibrate și stricte, deciziile face pe baza faptelor, și nu emoțiile. Avantajele acestei culori sunt următoarele caracteristici:

 • Nuanțele gri sunt potrivite pentru o combinație cu oricare altul: Nu puteți petrece o mulțime de ore pentru a selecta un set, în care totul este colectat elegant și armonios, contactarea ajutorului acestei culori+
 • Pe fundal gri, toate accesoriile încep să „joace” noi vopsele noi+
 • Combina eleganta, rigiditate si sensibilitate+
 • este o bază excelentă pentru colectarea orice kituri.

Vorbind despre costum de sport gri, este imposibil să nu-l nota Practicalitatea și capacitatea de a rămâne curat pentru o lungă perioadă de timp. Spre deosebire de modelele luminoase unde orice loc va fi văzut, astfel de haine ascunde unele defecte obținute în timpul șosete.

În plus, gri nu completează cifra.

Modele

producătorii moderne oferă o mare varietate de costume de sport pentru femei. Cel mai interesant dintre ei:

 • pantaloni drepte și gemurile cu glugă – unul dintre stilurile standard vor avea de a face cu cei care apreciază confortul mai mult decât externe frumusete + pantaloni, ca regulă, stau în mod liber, permițându-vă să se miște și să facă exerciții fără probleme + capota se va salva în timpul ploaie , în mijlocul unui antrenament pe strada+
 • T-shirt / Top și pantaloni scurți – vară costum vehicul + cu un set de sport corsetul doamnelor recomandat fara exces de greutate + pantaloni scurți permite pielii să respire în căldura verii+
 • modele strânse – un tricou bine așezat sau pulovere și jambiere sunt potrivite pentru figuri subțire, înăsprit + o astfel de kit va scoate in evidenta toate avantajele amantă sale și va sprijini organismul în cazul în care există o frână+
 • Classic (jacheta pe castel și fără pantaloni) – versiunea cea mai convenabilă și pe termen lung a folosit costum de sport gri+
 • Cu o fusta – Recent, un stil de non-standard, care conține acest element de îmbrăcăminte pentru femei + fusta, a devenit popular, care poate fi realizată sub forma unui Bask, sper pantalonii de pe partea de sus sau pur și simplu să le înlocuiască (mai mult de îmbrăcăminte pentru mersul pe jos decât pentru exerciții reale).

Material

modele de îmbrăcăminte pentru femei moderne se disting printr-o varietate de forme și stiluri, culori și utilizarea materialelor non-standard. Toate acestea vă permit să creați imagini cu adevărat elegante. Cele mai populare țesături pentru fabricarea seturilor includ bumbac, vâscoză, poliester, spandex, acetat, mătase. Selectați costumul costumului urmează din scopul achiziției: bumbacul trebuie achiziționat pentru șosete de casă, pentru sporturi active – materiale sintetice speciale, pentru plimbări cu stradă – fibre impermeabile.

Tints

Alegerea unui costum de sport neutru, acordați atenție varietății de nuanțe prezentate în magazin. Luați în considerare cele mai utilizate:

 • Culoare gri – culoare clasică, care place să dobândească fete tinere+
 • gri-albastru – umbra non-standard, care amintește de zăpada de iarnă, bruneturile adecvate, în special cu ochii albastri+
 • Gri-roz – costum realizat în culori pastelate blânde decorează blonde și fete blonde ușoare și femei+
 • Gri închis – o nuanta aproape la negru, vă permite să ascundă neajunsurile formele și urme de antrenamente dure + ideal pentru femei in varsta.

Imagini

 • Primul kit-ul de vară gri, constând din marcă tricouri și pantaloni tricotate confortabile, personifică stilul de „Sport-Chic“ stil. Aspectul imaginii elegant, din cauza lipsei de detalii inutile, tosing tăiat simplu și având un semn al adidas de brand. Complement adidași sale clasic alb care susțin neutralitatea nuanțe de rochie. Într-un astfel de costum nu numai că se poate face exerciții pentru a crea un corp înăsprit, dar, de asemenea, du-te pentru o plimbare.

 • În a doua imagine, sport tăiat și desen blând sunt combinate armonios. Cifrele uzuale pe formularul sunt prezentate sub formă de modele florale, care adaugă o formă de feminitate. Pe mâneci, tema lămpilor este acceptată. Designerul a fost capabil de a schimba stiluri diferite, de cotitură un costum gri convențional, într-un obiect de artă.

 • A treia imagine este potrivit pentru doamne stricte, care nu văd necesitatea de a se decora cu accesorii suplimentare si printuri de mari dimensiuni. Pentru ei este important, în primul rând, funcționalitatea de haine. Kit-ul concis este format din pantaloni confortabile tricotate de sport stau într-o figură, și o bluză pe fermoar, cu o glugă, decorat pe mâneci de Lampas. O opțiune bună pentru antrenament grele reale sau cursuri de yoga.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: