Femeie frak

Femeie frak

Pentru moda modernă, penetrarea atributelor masculine într-un dulap de sex feminin devine un model. Exemple de acest set: pentru a lua cel puțin cămașa obișnuită sau jacheta. Un alt model de bărbați inițial pe care modernul le-a purtat cu succes este o fractură elegantă.

Un pic de istorie

Pentru prima dată, Frak a apărut în Europa în secolul al XVIII-lea. Era echipamentul armatei franceze, la parada, ea nu avea nicio relație la acel moment. Dar, din moment ce ofițerii de cavalerie tratați o clasă privilegiată și au participat în mod constant la evenimentele solemne, acest element din dulap a fost transformat treptat într-un festiv. Ulterior, Frak a devenit atributul funcționarilor și a altor reprezentanți ai cea mai mare societate. În forma sa originală, podelele frontale ale trucuri au fost flexat la talie și fixate la butoane.

Interesant, în literatura artistică secolul 18-19, această îmbrăcăminte este menționat destul de des. Deci, clasici ne-a spus că anterior phraits purtau nu numai albastru închis și negru clasic. De exemplu, Pierre Duhov de la Roman-epic „Razboi si Pace“, a avut o fractură verde, și chikhiki din „suflete moarte“, a pus pe un costum de ridicare umbra.

În garderoba doamnei, acest model sa mutat în anii 20 ai secolului trecut, iar meritul aparține legendarul și misterios Coco Chanel. Ei bine, lucrul de cult Frak a făcut faimoasa stea a ecranului Marlene Dietrich. Cum știa cum să depună acest lucru este încă o referință.

Modele moderne

Astăzi, fragonul elegant este una dintre tendințele tendințelor, o componentă importantă a imaginilor extravagante. Diferitele variații ale acestui model sunt prezentate în cele mai recente colecții de Chanel și Nina Ricci, Emanuel Ungaro și Rag & Bone. Modelele de brand pentru femei în ansamblu sunt proiectate în stilul clasic – o siluetă extinsă, o figură perfectă și demonstrarea unei talie, guler neplăcut, Faldes îngust. Liniile stricte subliniază în mod ideal harul unei figuri feminine, iar stilul masculin clar vizibil introduce o notă sexy a imaginii.

Citește mai mult  Rochii de copaci ecologice - imagine practică și spectaculoasă

Figurile curbate ale femeilor arată deosebit de inteligente, sub care este obișnuit să poarte o rochie lungă sau o fustă în vrac – într-o astfel de duet lacuri lungi arată mai ales expresiv.

model interesant – rochie Fracture, fata scurt si cu falds lungi din spatele. Unele produse au o tăietură adâncă, în care ar trebui să poarte o bluza sau camasa. Supliment un astfel de costum poate fi fluture coquetty.

Un alt model feminin – o tunica frak, în cazul în care lapes poate fi în față și spate. Acest lucru, în funcție de materialul și decor, poate fi o opțiune de zi cu zi sau de sărbători.

Într-o gamă largă de astăzi, haina-fraki, similar cu opțiunea de sex masculin clasic. Acestea sunt modele de silueta unui trapez, cu un guler bogat, reverele junghi. Astfel de un strat arata foarte elegant și este potrivit pentru rolul de kit-ul de seară.

jachete frak coase dintr-o mare varietate de materiale, nu face excepție și piele naturală. În timpul iernii, jacheta de moda se va încălzi Nenorocitul jos. În spatele ei poate fi netedă sau divizată în reverele. Unele opțiuni au etaje, cu un miros.

Interesant Cardigan Cardigan Cardigan, care este de obicei pus pe blugi și tricou lung. Un astfel de model realizat din steria subțire, siluetă de slăbire vizuală. Cardiganul poate avea un guler, tăieturi și asamblare din spate.

Vest de sex feminin arată elegant, ca un duș asemănător cu un fucker. Spart pe o cămașă albă, vă va da un aspect solemn, mai ales dacă acesta este un produs cu lapeluri strălucitoare, realizate în negru. Purtarea acestui lucru poate fi pe corpul gol – veți arăta extrem de seducător.

Citește mai mult  Costum național Franța

Îmbrăcăminte confortabilă – Jacheta lui Frak, în care spatele și hainul nu vor îngheța. Rețineți că un astfel de lucru este perfect pentru rolul îmbrăcămintei de acasă.

Femeia Frak efectuează adesea echipamente speciale pentru călărie. În acest caz, este de obicei combinat cu jambiere de bumbac (cu un aditiv stretch). Un astfel de costum va oferi confort limitativ în procesul de instruire și concurență.

Culoare

Dacă modelele tradiționale ale bărbaților sunt realizate în culoarea alb-negru sau albastru închis, atunci pentru copacii femeilor, gama de culori este mult mai bogată. Elegant arată ca un zăpadă-alb. În plus, nu veți vedea pe nimeni cu doamne roz, verde, albastru.

Modele arată specios cu detalii de contrast. De exemplu, un sacou FRC realizat în culoarea profundă de burgundă poate completa gulerul amânat negru și aceeași nuanță a manșetei pe mâneci. Întotdeauna opțiuni și produse originale negre și albe cu butoane de culoare contrastantă.

Soluție interesantă – model cu imprimare. Adesea este un ornament floral sau imitație de dantelă.

Sfaturi pentru alegerea

Un astfel de lucru ca Frak, este recomandabil să nu cumperi în magazin, și chiar mai mult prin Internet, dar coaseți la comandă într-un studio dovedit. Atunci acest lucru este capabil să facă o femeie cu adevărat elegantă.

Trebuie remarcat faptul că această îmbrăcăminte elegantă și confortabilă merge departe de toți. Datorită caracteristicilor lui Croy, se remarcă toate deficiențele unei figuri feminine – chestii, defecte spinării. În cazul în care acestea sunt prea pronunțate, este mai bine să se schimbe atenția asupra unui alt tip de îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Tunică caldă

Ce sa porti?

În ceea ce privește combinația doamnelor Frak cu alte lucruri, atunci designerii cheamă astăzi să poarte o fractură cu haine de stil de zi cu zi.

Este armonios combinat cu pantaloni de diferite stiluri: îngust și larg, lung și scurtat, halifa și jambiere. Uneori cele mai neașteptate combinații arată elegant: de exemplu, cu blugi de panglică de tineri sau pantaloni scurți. Este demn de luat în considerare doar un punct cheie – nu purtați o fractură cu alte lucruri pentru stilistica masculină.

Această îmbrăcăminte este inițial și atractivă într-un duet cu o rochie feminină sau o fustă, totuși, există o combinație de nuanțe și texturi de țesături. Spre deosebire de trucul mascul clasic, modelul femeilor nu necesită un supliment obligatoriu al sacoului. Poate înlocui cu succes bluza, sus sau cămașă. Pentru a achiziționa un aspect elegant și elegant, experiment cu accesorii: Selectați genți de mână interesante, curele, eșarfe, bijuterii și bijuterii.

Imagini

Incredibil de feminin și sexy frak-bluză făcută în gri. Punctul culminant al modelului este decor negru dantelă pe spate. Inserții similare de deschidere decorează umerii (imitații de urmărire) și manșete de mâneci scurte. Fractura rafinată, care, datorită tăierii sale, subliniază talia subțire a fetei, completează perfect fusta mini-negru cu Ryushami.

Un model elegant interesant – o vestă sub forma unui trunchi cu un guler frumos amânat. Culoarea produsului alb scutură pielea de fată tăbăcită și merge la culoarea părului. Ansamblul completează armonios cămașa neagră lungă și pantalonii gri înguste. O soluție de design interesantă – căptușeala vehiculului – Frank decorată cu o bandă verticală subțire de culoare fără griji.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: