Fusta creion MIDI Lungime

Fusta creion MIDI Lungime

Fată sau femeie îmbrăcată într-o fustă elegantă de creioane, nu pot fi percepute diferit decât ca un eșantion de eleganță și un gust bun. Istoria acestui obiect de îmbrăcăminte a început acum o sută de ani – chiar și la începutul secolului trecut.

Interesant, apariția unui creion de fuste este asociată cu dezvoltarea aviației de pasageri. Prima femeie care a riscat să urce aerul ca pasager al aeronavei a fost doamna Berg. Dar în fusta tradițională, luxuriantă pentru a face un zbor incomod, astfel încât piloții avionului au venit cu fusta cu o centură ușor deasupra gleznelor.

Fotografiile de pe scenă au zburat în jurul tuturor revistelor și au văzut faimosul francez Couturier Paul Poire. După ceva timp, a fost demonstrată o fustă îngustă la podiumul la modă de la Paris, care a devenit un prototip al unui creion modern de fuste.

În articolul de astăzi, vrem să rămânem în detaliu cu privire la un astfel de rezultat indispensabil al dulapului, ca o fustă medie de lungime.

Care se potrivește?

Opțiunea „MIDI” este un clasic pentru fuste înguste. În ciuda faptului că primele fuste de creioane abia au deschis gleznele, faima și iubirea tânără doamnă din întreaga lume au câștigat „creioanele” în lungime aproximativ la genunchi. Designerii și stilistii iubesc astfel de fuste pentru faptul că sunt capabili să decoreze aproape orice formă.

Fetele cu șolduri complete, care nu sunt dotate cu o burtă proeminentă, pot, de asemenea, să completeze în siguranță garderoba-creionul. Pentru a vă simți mai încrezător, este posibil să purtați corective în loc de lenjerie convențională – vă puteți aduce figura la idealul prețuit.

Citește mai mult  Ce să poarte o tunică?

O fustă complet imaculată de lungime mijlocie se va uita la fetele subțiri cu picioare subțiri. Titularii unui tip de lux de tip „Hourglass”, cu o linie pronunțată a taliei, sâni magnifici și șolduri rotunjite, un astfel de costum, o vor face să pară și mai seducătoare.

Evitați fustele înguste ar trebui evitate dacă vă simțiți în legătură cu tipul de figură „Apple”, adică aveți șolduri complete și burtă. În acest caz, este mai bine să acordați atenție modelelor analizate. O altă categorie de moda care nu sunt recomandate pentru puii-creioane este proprietarul cifrelor de tip „triunghiulare inversate”.

Caracteristici creion de fusta sub genunchi

Fusta de creioane a lui Midi are o serie de caracteristici care ar trebui luate în considerare prin achiziționarea unui lucru similar pentru dulapul lor. Deci, ea este foarte strâns se potrivește cu șoldurile, fundul și picioarele – dacă aceste părți ale corpului vă provoacă îndoieli, gândiți-vă la nevoia de a cumpăra o fustă îngustă.

În plus, fusta care se termină la nivelul genunchiului lasă curbe deschise. De fapt, rareori devine o piedică, deoarece, de obicei, gleznele și gleznele fetelor nu aparțin zonelor lor problematice. Cu toate acestea, picioarele par elegante, cu o fustă de creioane, asigurați-vă că purtați tocuri.

Nu trebuie să vă fie frică de faptul că fusta creionului MIDI atrage atenția asupra anumitor zone. Cu toate acestea, această bucată de îmbrăcăminte se referă la stilul de afaceri, așa că este combinat cu lucruri restrânse – cămăși, veste, bluze, broaștele. Topul ales corect ajută la crearea unei imagini armonioase care combină rigoare și eleganță cu feminitate și sexualitate.

Citește mai mult  Pantaloni scurți de dantelă

Cu o talie copleșitoare

Ca orice alte haine cu un a schimbat talia, creionul de fuste are capacitatea de a ajusta vizual cifra. Înălțimea taliei poate fi cea mai diferită. Modelele cu o talie ușor umflată – aceasta este o opțiune tradițională + mai îndrăzneț și mai neobișnuit la fuste cu o centură de corsetă, care se termină ușor sub nivelul pieptului.

Fusta de creion de lungime medie – Nu este neapărat un costum de afaceri pentru viața de zi cu zi. În combinație cu călărie informală, este perfect pentru seara în teatru sau pe supernice, o întâlnire prietenoasă sau o excursie de studiu. Talie copleșit nu numai că adaugă un aranjament de un punct culminant, dar, de asemenea, măști unele defecte ale figurii.

Ce să poarte și să combine?

Fusta de lungime medie-creion – unul dintre lucrurile de bază din garderobă, pe baza căreia puteți crea o mulțime de seturi potrivite pentru o mare varietate de situații. Schimbarea de sus și a accesoriilor, întoarcem o fustă strictă la o bucată universală de îmbrăcăminte.

Start Să cu partea de sus. Pentru a crea o imagine de afaceri, utilizați cămăși, jachete sau broaștele. Puteți ajunge mai aproape de viața de zi cu zi, prin combinarea o fusta cu lucruri de la casual dulap – un pulover sau pulover, un tricou cu o imprimare la modă, blugi sau geaca de piele. Foarte minunat, o combinație de o fusta creion cu un top decorat cu un coș.

În ceea ce privește accesoriile, acestea trebuie să fie selectate în funcție de stilul general al tinuta. Dacă este vorba despre un costum stricte, să fie un fel de bijuterii. Accesorii mai spectaculoase – pungi originale, eșarfe luminoase, margele mari și brățări sunt potrivite pentru evenimente informale.

Citește mai mult  Pulover cu cerbi

Pantofii pe toc – de preferință scăzută, prin urmare, este mai bine să rămână pe pantofi clasic, sandale sau pantofi de glezna.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: