Fusta de la Gabardine

Fusta de la Gabardine

Gabardina – materialul este densă, incognând și repellent de apă. De aceea, fustele cusute de la acesta sunt caracterizate de caracter practic și confort.

Stiluri și modele populare

Soarele

Fusta de la o gabardină potrivită pentru șosete zilnice. Densitatea țesutului este de așa natură încât modelul pare foarte romantic, deși nu aer. Gabardina are perfect forma și formează pliuri frumoase.

Creion

Fusta creionului – un model strict, care este adesea folosit la crearea unei imagini de afaceri. Este indispensabilă pentru muncă în birou, deoarece corespunde codului de îmbrăcăminte al întreprinderii și plus totul este foarte frumos. Gabardina de diferite culori vă permite să lumineze severitatea arcului și să o faceți mai interesantă.

Tatyanka

Fusta „Tatyanka” este realizarea de practicitate și sexualitate. Are numeroase ansambluri la centură, așa că arată. Fabricul gabardic strâns oferă volumul frumos de acest stil, iar talia pare să fie mai subțire.

Modele în fold

Fuste în fold aduce o notă de feminitate și sensibilitate. În același timp, faldurile pot fi cele mai diverse: mici, mari, rotunde unilaterale și t.D. Maxi, mile sau mini lungime – acesta este un cuvânt individual și dependent de tip.

An

Anul este un model clasic care nu își va pierde niciodată relevanța. Ea vine în orice moment al anului și situația. Anul de amânare dictează pene. Cu acest model, jachetele sunt bine combinate. Plus, să poarte o femeie de toate vârsta.

Citește mai mult  Ștampile de pantaloni de sex feminin

Pe banda de cauciuc

Guma de centură face acest model foarte confortabil. Este ușor de purtat și eliminat. Pentru ea, fermoarul nu este necesar, care se poate rupe. O fustă elastică este indispensabilă pentru viața de zi cu zi.

Cu bass

Datorită densității sale, Gabardina este perfect ținută. Prin urmare, coșul din acest material arată încântător. O fustă dreaptă devine mai puțin strictă și mai feminină datorită acestui element. Putem spune că modelul de la universalul bazic. Adică, poate fi pus în birou și în restaurant. Principala ridica partea de sus, pantofi și accesorii elegante corespunzătoare.

Lungime

Lung în podea

Fuste lungi au fost întotdeauna la modă. Ele sunt elegante și lux. Maxi-fusta de la gabardină va veni să creeze o imagine de seară și pentru viața de zi cu zi. Este minunat combinat cu o cultură-top sau cu o bluză sau tricou reumplut în ea.

În ciuda faptului că Gabardina – materialul este dens și aparent potrivit pentru sezonul rece, există modele de vară, luminoase, uimitoare, care sunt fabricate din gabardină subtilă.

Fuste lungi pot purta orice femeie. Lungimea maximă va ascunde defectele figura, de exemplu, picioare prea complete sau subțiri.

Midi

Fusta de lungime medie nu este recomandată pentru femeile cu ouă prea subțiri. Ea își va sublinia imperfecțiunile. Stoys poate fi cea mai variată: arcuită, dreaptă sau cu falduri. Într-o astfel de fustă, o femeie nu va arăta niciodată ca vulgară.

Mic de statura

Mini fusta de la gabardină este capabilă să facă vizual picioarele mai lungi. Dar numai proprietarii de picioare subțiri le pot permite. În fuste scurte cu falduri, tinerii arata foarte drăguț. Astfel de fuste nu sunt destinate femeilor adulte: în fuste-mini va arata necorespunzătoare și grotescă.

Citește mai mult  Rochie pliată: Vorbește despre faldurile la modă

Ce sa porti?

Gabardina este foarte bună pentru a coase fustele clasice. Lungimea și forma lor pot fi diferite. Aceste fuste nu au elemente de decor luminoase. Această funcție este atribuită texturii țesăturii și modelului însuși (incizie, miros, pliuri, cusătură de relief). Uneori un element decorativ decorativ este o mică cataramă.

Fuste clasice formează o imagine strictă. Este completat de bluze, broaștele de broaște și jachete. Pentru ca ceapa să fie finalizată, puneți pantofi clasici (cizme în sezonul rece). Accesorii ar trebui să fie minime.

Fuste scurte de la gabardină într-o pliere arata bine cu montajul de echitatie. În timpul verii poate fi top sau tricou, toamna și iarna – Turtleneck. Pentru sezonul rece, cumpărați un cardigan subțire, bolero sau o jachetă scurtă. Aproape orice pantofi sunt potriviți pentru o fustă magnifică: pe tocuri, pantofi de balet, cizme de gleznă. Selecția dictează stilul de imagine.

Fuste lungi de gabardină sunt potrivite nu numai pentru seara, ci și pentru viața de zi cu zi. Ele sunt minunate combinate cu veste de bumbac, jachete rustice și jachete, permițându-vă să creați imagini cu adevărat elegante.

Îngrijire

Gabardina Material foarte practic. Îngrijirea pentru că este ușor și doar. Dar este imposibil să nu luați în considerare recomandările furnizate pe eticheta produsului. Alegerea temperaturii de spălare specificate pe ea și modul său, veți fi 100% sigur că țesătura nu polnează și nu va fi supusă deformării.

  • Dacă este prezent un fir de lână, temperatura apei pentru spălare nu trebuie să depășească + 30 °, bumbac și sintetică – 40 °.
  • Pentru ca pânza să-și salveze matța, este mai ușoară printr-un strat de tifon sau dintr-o parte greșită a produsului.
  • În cazul în care o pată a lovit gabardina, atunci acesta va fi ușor să-l aducă. Acesta este un alt avantaj al acestui material.
Citește mai mult  Jacheta galbenă

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: