Jachete Chanel

Jachete Chanel

Imaginea unei femei în stilul Coco Chanel este o combinație de eleganță, feminitate și excentricitate.

Jachete „Stilul Chanel” – Acesta este un lucru frumos și elegant în dulapul tău de bază.

Un pic de istorie

Vorbind despre caracteristicile caracteristice ale sacoului, despre combinația sa cu lucrurile de bază ale dulapului dvs., precum și accesorii este imposibil să nu spunem câteva cuvinte despre istoria capodoperei.

Luând baza sacoului masculin, Coco Chanel în 1916 a adăugat 4 buzunare pentru el. Ca material, ea a ales Tweed.

Numai în 1936, Chanel și-a prezentat jacheta. În primul rând, astfel de jachete au fost decorate cu blană, dar din cauza situației economice instabile în timpul celui de-al doilea război mondial, casa de modă a scântei a început să facă jachete cu bandă scurtă fără blană.

Pentru a adăuga eleganță la modelele dvs., Coco a început să utilizeze fire de lână pentru jacheta de tăiere

Butoanele de aur cu un logo-ul casei Chanel va fi un semn caracteristic al sacoului ei puțin mai târziu. Dar marginea sub formă de pigtail de-a lungul marginii sacului sacou Koko împrumutat de la personalul hotelului.

Ce este acest model?

Ca orice lucru în stilul lui Chanel, jacheta are o serie de caracteristici pentru care îl puteți recunoaște cu ușurință printre mii de alte modele.

  • Distinge o astfel de jachetă dreaptă tăiată și silueta perfectă.
  • Cutie rotunjită și absența completă a gulerului.
  • Ca un finisaj în jachetele Tannel, o panglică, panza sau cablu de panglică.
  • Jacheta Classic Chanel are 4 buzunare de patch-uri. Deşi. La cererea clienților sau intenției, Couturier ar putea deveni mai puțin.
  • Țesutul pentru jacheta clasică utilizează Tweed sau Lână.
Citește mai mult  Ce să purtați o rochie din piele și ce accesorii alegeți?

Jacheta Chanel întotdeauna stă perfect pe figura hostessului ei. Datorită tăierii competente speciale, puteți să vă mișcați cu ușurință în ea

Modele

Cu lanț

Lanțul sub formă de decor a fost inițial destinat sacoului de echilibrare. Lucrul este că Tweed este un material liber și pentru a păstra proporțiile ideale de Coco au folosit un lanț.

Cu un manșon scurt

Stilul Coco Chanel implică eleganță. Pentru că în sacou cu mâneci de scurtare, puteți demonstra cu ușurință decorațiunile dvs. sub formă de brățări sau ore costisitoare. Koko (Gabriel) a iubit și brățările de decorațiuni și le-a demonstrat cu grație ușoară.

TDIDS

Tweed Jacheta moale Croy se întâmplă adesea cu căptușeală naturală de mătase.

Căptușeala este cusută manual.

Tricotat

Jachetele tricotate ale canalului arată, de asemenea, elegant ca răsucite. Toate deoarece firele Tweet sunt similare cu firele de lână. Produsele sunt perfecte. Ele sunt frumos așezate pe figură, iar acesta este principalul lucru în chanelul sacou.

Tricotat

Înainte ca Coco Chanel să înceapă să aplice tricotaje ca bază pentru jachetele de cusut, într-o societate mai mare, un astfel de țesut a fost considerat material pentru cei săraci. Ea a reușit să combine costurile reduse și eleganța într-un singur produs. Mai ales relevant o astfel de alegere a fost în timpul războiului.

Scurtați jachete

Luând ca bază a sacoului Chanel, multe moduri ale modurilor sunt reprezentate în colecțiile lor s-au scurtat jachete, în care există doar două buzunare pe piept și gâtul rotunjit. Cele mai des astfel de modele sunt prezentate cu mâneci scurte sau scurte.

Ce sa porti?

Jacheta universală și elegantă poate fi o adăugare excelentă la diferite stiluri.

Citește mai mult  Pantaloni de piele

Deci, de exemplu, pentru stilul casual, purtați o jachetă cu jeans Skinnie sau Classic.

Fusta creionului în combinație cu jacheta A la Chanel vă va face imaginea elegantă și feminină.

Pentru ceapă de seară, alegeți rochii din taffeta, de la sifon sau mătase în combinație cu jacheta. Un astfel de duo va da arcul tău la farmecul de la Paris.

Paleta de culori

Jacheta clasică este prezentată în culori alb-negru, unde jocul de contraste creează libertatea de stil

În timp, lumea se schimbă. Modificări și atitudine față de paleta de culori a jachetelor. Imaginea delicată va ajuta la crearea de jachete în culori roz.

Vorbește despre starea lui strălucitoare și veselă pentru a ajuta culorile verzi ale sacoului.

Negru cu un finisaj luminos va ajuta la declare o natură înțeleaptă și elegantă, despre gândirea strălucitoare și caracterul neîngrădit.

Oricare ar fi culoarea jachetei pe care nu ați ales-o, amintiți-vă, atunci Jachetele Chasenel sunt proiectate pentru femei de toate vârstele.

Pantofi

Jacheta A la Chanel implică eleganță și stil. Prin urmare, vă recomandăm să îl purtați în combinație cu pantofii clasici fără o barcă de călcâi sau încălțăminte de călcâi. Pentru vremea de toamnă, alegeți cizme de gleznă larg răspândite.

Accesorii

Coco Chanel a preferat brățări elegante și ceasuri și cu plăcere au demonstrat. Prin urmare, conectarea ceasului cu o brățară mare sau brățară de aur cu o jachetă, veți arăta și mai superb.

Alegeți broșe din metale scumpe cu pietre naturale, cercei pentru a crea o imagine clasică a unui La Chanel

Pungi

Ambreiajul va fi potrivit pentru arcurile de seară. Pentru stilul de zi cu zi sau de birou, alegeți pungi mari în sacou sau negru clasic.

Citește mai mult  Fuste sub genunchi - feminitatea cu o crestătură de modestie

Imagini spectaculoase

Jacheta de lumină cu finisaj geometric, pantofi de călcâi pe tocuri sunt create pe cameră. Ceapă ușoară. Ca accesorii, ea a ales o brățară de aur.

Aspectul alb al albului va ajuta la crearea unei rochii albe pulmonare cu manevre și o jachetă clasică pe castel. Două buzunare pe butoanele de aur seamănă cu stilul lui Chanel. Adăugați o brățară metalică și pantofi cu toc înalt la arcul său.

Jacheta gri Tweed cu margini gri pe mâneci și rafturi Beyonx preferă să poarte într-un duet cu pants-pernă, o pungă mare și un capac de deschidere tricotat.

Jacheta cu tweed cu buzunare și butoane decorate cu curele. Da feminitatea la o astfel de imagine poate deschide cizme de cape. Skater Skater Tone Jachetă și brățări tricotate.

Jacheta tricotată în tonurile alb-negru cu blugi arată spectaculos. Pentru a completa imaginea, brățara de argint și centura cu cristale. Astfel încât stilul dvs. casual va câștiga eleganță.

Imaginea romantică va ajuta la crearea unei jachete roz și o fustă neagră clasică ca Natalia Vodyanova. Tractul închis închis pe un călcâi gros și o mână de mână bej din piele va deveni o completare excelentă a imaginii tale.

O decizie chic va fi jacheta de blană a la Chanel cu maneci ¾. O astfel de sacou este mai bine să poarte cu o curea mare și mănuși din piele. Pentru a vă face arcul grațios și feminin purtând o brățară metalică peste mănuși. Alegeți o geantă dintr-un material natural, de exemplu, de la Suede.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Ana

    Ce părere aveți despre jachetele Chanel? Sunt ele într-adevăr atât de elegante și de calitative pe cât se spune? Merită să investesc într-o astfel de piesă vestimentară? Voi ce experiențe ați avut cu brandul Chanel?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: