Jeans Wrangler

Jeans Wrangler

Compania americana Wrangler nu are nevoie de o prezentare specială. Sub marca de renume mondial de mai mulți ani a produs deja haine din denim pentru oamenii moderni, cu o finalitate și energetice.

Compania sa stabilit exclusiv pe partea pozitivă: produsele sale se disting prin înaltă calitate, o tăietură perfectă, modelare largă în apropierea și bogată gama de culori. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că una dintre cele mai populare și iubite branduri de blugi la femei este Wrangler.

Un pic de istorie

Istoria apariției mărcii își ia începutul din 1908, când Hudson General Co a fost deschis. Mai târziu, ea a început să fie numită Blue Bell Gallery Co, iar în 1946, Wrangler devine brandul oficial al companiei pentru a cusui blugi.

Prima colecție de pantaloni a fost eliberată într-un stil de cowboy. Sarnage a fost folosită ca material.

Compania sa dezvoltat rapid, au fost construite întreprinderi de cusut, au fost introduse evoluții inovatoare. În loc de SERGE obișnuită a început să folosească spic mai moale, ușor schimbat pantaloni stil original: ei au devenit un pic mai îngust la talie și mai lată în partea de jos, a existat un fermoar.

Până în prezent, mărcile comerciale Wrangler este unul dintre cele trei cele mai renumite și vândute în Statele Unite. Seria de colectare a fost actualizat în mod constant. Pentru blugi de cusut utilizări eco-friendly materiale de cea mai înaltă calitate.

Modele

Wrangler gama blugi model include o varietate de stiluri. Toate colecțiile sunt caracterizate prin tăiere simplă, de calitate impecabilă, linii curate si gama larga de culori.

Cele mai multe modele populare includ:

  • blugi drepte clasic+
  • blugi îngustate cu plantarea medie+
  • skinny cu o curea largă.

Ultima colectie de blugi caracteristici dezvoltări inovatoare creatori. De exemplu, blugi au apărut cu efect anti-celulitar, precum și cu blugi, îngrijirea pielii uscate.

Pentru a obține efectul terapeutic, țesătura denim este impregnată cu cofeină, alge, ulei de măsline, aloe vera și t.D.

Eficacitatea acțiunii de vindecare este redusă în timp, astfel încât creatorii recomandă procesarea blugi după mai multe stiluri speciale spray-uri.

În modă, îndrăznețe îndrăznețe, saturate de muștar, verde, cireșe și alte culori. Opțiunile clasice sunt relevante: albastru deschis, albastru închis, negru, alb, gri.

O atenție deosebită Compania plătește tesatura din care sunt căutate toate colecțiile. Materialul de țesut unic oferă rezistență la uzură ridicată a produsului finit.

Tabel cu marimi

Pentru a selecta o pereche de blugi adecvați, trebuie să descifrați corect valoarea dimensională indicată pe etichetă.

De obicei, dimensiunea constă din două valori – un cerc de talie măsurată în inci și creștere. 1 inch – 2.54 cm.

  • Primul număr indică lungimea centurii din buton. Pentru a determina această valoare în inci, este necesar să se măsoare talia și valoarea obținută este împărțită în 2.54 cm. Rezultatul finit este rotunjit la cea mai apropiată valoare din tabelul de dimensiuni, de exemplu, 30, 32, 34 și t.D.
  • A doua valoare – creștere. Se măsoară de la cusătura interioară a navigării la modelul NIZA.

Dar cel mai adesea în loc de volumul taliei, volumul de șolduri iau.

Pentru a determina mai precis dimensiunea corespunzătoare, sunt utilizați alți indicatori – fulgerul de ridicare și cusătura din spate, lățimea pantalonilor din partea inferioară și t.D.

Cum de a distinge originalul din fals?

Pentru a achiziționa un lucru cu adevărat de la un producător bine-cunoscut, trebuie să vă amintiți mai multe părți pe care le diferă de falsuri.

  1. Material. Pentru blugi de cusut de marca Wrangler a folosit nu numai Sarza spartă. Figura „pom de Crăciun“, pot fi găsite pe produsele din colecția rigide. Seria de găleți de aur este făcută dintr-o cârpă cu un model diagonal. Jeans Wrangler este cusut din țesături dense, grele. Completați la unele modele sunt broșuri speciale.
  2. Cusătură. Cusătura dublă în aer liber. O singură cusătură se realizează dintr-un fir de o tonalitate cu o cârpă, a doua cusătură este realizată de fire portocalii. După spălarea cusăturilor încep să se manifeste.
  3. Eticheta. Multe modele au luminozitate și intensitate unică a etichetelor de pictură care nu pot fi falsificate. În buzunarul din dreapta din blugi este logo-ul companiei – litera „W”, brodate de firul portocaliu. Acolo puteți vedea numele complet al companiei pe o etichetă de cauciuc special.
  4. Furnitura. Butoanele de cupru conțin în mod necesar logo-ul companiei, iar la toate fermoarurile, emblema „Cowboy Boot” este cel mai adesea eliminată.

Sfaturi pentru alegerea

Blugi, ca orice alte haine, ar trebui să fie perfect așezate pe figură, să fie de înaltă calitate, confortabil în șosete, păstrează bine.

Pentru a ridica modelul perfect, este necesar să respingeți nu numai de la gustul și tendințele de modă, ci și de la tipul său de fizic. De exemplu, un model de blugi clasic direct potrivit pentru femeile de orice creștere și diferite tipuri de fizic. Astfel de blugi ar fi adecvate să se uite în orice situație, ele sunt perfect armonizate cu haine de diferite stiluri.

Slender, fetele înalte pot alege aproape toate modelele, inclusiv Jeans Skinnie, curbate și scurte.

Femeile cu o talie largă sau o mică burtă ar trebui să se uite la modelele cu o aterizare înaltă. Denim denim poate juca rolul corsetului și poate strânge zonele problematice.

Modelele cu talie joasă Spectally reduce creșterea, astfel încât aceste blugi nu recomandăm purtat de fete in miniatura.

Recenzii

ElocvenÅ despre orice produs care nu spune o reclamă sau o descriere a producătorului, dar recenzii reale ale clientilor care au fost deja în stare să-l cumpere. proprietarului Wrangler blugi sunt în majoritate unanime în opinia.

În primul rând, cumpărătorii sunt de cusut calitate excelentă, aterizare frumoasă, plăcută la materialul corpului. Blugi se arată perfect după șosete pe termen lung, acestea nu scoate și frumos păstrează forma. Cumpărători, sărbători, de asemenea, rezistenta la uzura de blugi, culori frumoase, gama largă și alte caracteristici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: