Khaki pantaloni de culoare

Khaki pantaloni de culoare

Moda este un fenomen uimitor și imprevizibil care este inspirat de cele mai diferite lucruri. De exemplu – război. Forma militară care nu a servit odată ca model pentru creatorii și fanii hainei la modă. Este destul de clar că aceasta este popularitatea îmbrăcămintei de culoare Khaki din întreaga lume, iar oamenii care sunt complet independenți de serviciul militar.

„Khaki” tradus din hindi înseamnă culoarea pământului sau a prafului. Pentru prima dată, o astfel de culori a fost aplicată de armata britanică în timpul ostilităților din India în anii ’60 ai secolului al XIX-lea. Dar răspândirea uniformelor culorii Khaki a primit în timpul războiului cu boosterele la rândul celor 19 și 20 de secole. Atunci Khaki a câștigat dragostea de fashioană engleză care au început masiv să comande haine și textile acasă pentru ei înșiși.

Astăzi vă vom spune despre pantalonii la modă al culorii Khaki: Introducere cu modele populare, exemple de combinații, precum și cu o selecție de imagini elegante.

Modele

Acum nu numai haine în stil militar, dar și alte lucruri pe care le purtăm în fiecare zi pot avea o culoare de Khaki. Aici sunt doar câteva din speciile existente de pantaloni de culoare Khaki.

Pantaloni militari – una dintre cele mai căutate opțiuni. Ele sunt de obicei cusute din țesuturi dense, grosiere, au o aterizare scăzută, așezați liber pe șolduri și nu strângeți picioarele. Astfel de pantaloni au adesea buzunare de patch-uri mari și curea largă.

Capri – pantalonii scurți sunt populari în sezonul cald, deși fetele nu sunt întotdeauna în măsură să ridice lungimea, astfel încât proporțiile formei nu sunt deranjate. Culoarea Capri Khaki poate fi dreaptă sau îngustată. Mă întreb modelele cu ansambluri pe genunchi.

Citește mai mult  Bej cardigan

Blugi Culorile lui Khaki arata foarte interesante, pe langa, sunt incredibil de practice. Astfel de blugi sunt colorarea monofonică sau protectoare. Atât acelea cât și alte spectacole în combinație cu lucruri de culoare contrastante.

Pantaloni sportivi Culorile Khaki sunt haine unisex pe care atât tineri, cât și fete. Pantaloni pentru sport pot fi potrivite (jambiere) sau baggii (joggers sau buggies).

Leggins – cea mai feminină din toate opțiunile de mai sus. Ele subliniază în mod avantajos avantajele figurii, dar, de asemenea, nu există defecte cu ei. Prin urmare, jambierele sunt recomandate să poarte cu cămăși, topuri și pulovere care acoperă șolduri.

Pantaloni de afaceri Culori Khaki – o soluție originală de birou cu un cod de îmbrăcăminte non-strict. Culorile informale înmoaie silueta clasică, decor concis și partea de sus discretă.

Ce sa porti?

Khaki’s Color Pants Modern Fashionista combina cu haine de varietate de stiluri si gama de culori. Khaki poate fi combinată nu numai cu culori maro, gri și verde, ci și cu o mulțime de nuanțe luminoase și saturate. Rezultatul experimentelor îndrăznețe la modă cu fluxuri devine uneori combinații neașteptat de armonioase, spectaculoase.

Partea superioară a costumului cu Pants Color Khaki este selectată, în funcție de stilul și stilul de stil. Pentru pantaloni strânși, poate fi tunică, vârfuri lungi și tricouri, reumplute pentru centură, pulovere Oversiz, cămăși libere, jachete alungite. Un pantaloni largi recomandați topul mai restrâns.

Jgheaburile libere ale lui Haki sunt adesea purtate cu jachete și tricouri, jachete și alte haine, subliniind figura.

Cu toate acestea, regula „fundul larg + vârf îngust și viceversa” nu neapărat. Este foarte posibil să combinați pantalonii surround ai culorii Khaki cu bluze spațioase și jachete de tăietură liberă, și pantaloni înguste – cu broaștele de broaște și bluze strânse.

Citește mai mult  Caracteristicile costumelor de iarnă pentru femei pentru pescuit

Alegerea pantofilor la pantalonii de culoare Khaki nu va fi o problemă. Va fi organic să arate pantofi înalți pe șlefuire, cizme grosiere, cu o asistentă largă sau pantofi pe platforma tractorului. Cu toate acestea, și mai grațioase, pantofii feminini pot fi bine combinați cu culoarea pantalonilor Khaki.

Imagini spectaculoase

Vă sugerăm să evaluați selecția noastră de imagini cele mai frumoase și mai interesante în care apar pantaloni Khaki. Inspirat de ideile noastre, puteți asambla propria îmbrăcăminte elegantă.

Combinație de ofertă: Pantofi de pantaloni scurți cu o cămașă de corală de siluetă directă și aceleași nuanțe de sandale. Imaginea completează sacul mic de accesorii neutre și de aur.

Safari urban: pantaloni slabi cu aterizare mare, împreună cu o bluză brună, decorată cu imprimare florală și sandale de șarpe de șarpe. Curea maro și aceeași geantă de mână pe echipajul finalizat lanțului.

Zilele răcoroase: pantaloni – banane în combinație cu un pulover tricotaj tricotat și accesorii din piele neagră: pantofi înalți și pungă poștă.

Combinație combinată: Skinny Skinnie Colanți cu cămașă denim, sacou dental albastru închis și sac mare negru. Detaliile luminoase servesc pantofi roșii și colier masiv de aur.

Focus pe detalii: Pantaloni scurți scurți cu aterizare înaltă, vârf de deschidere a uneia dintre nuanțele lui Khaki, sandale elegante bej, geanta roșie strălucitoare și ruj Alast.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: