Pantaloni clasici

Pantaloni clasici

Lumea modernă de modă plină de varietate și multe idei neobișnuite. Aspectul non-standard al designerilor interesați și haine clasice. Dacă în primele timp costumul clasic standard a constat numai din seturi cu pantaloni sau fusta, acum pantaloni scurți din stilul clasic sunt pe deplin admisibile.

Istoria de origine scurtă

Potrivit datelor istorice, primele scurte scurte au apărut la începutul secolului al XIX-lea, reprezentând pantaloni ai unei tăieri libere, a căror lungime era genunchi puțin inferior. Apoi, astfel de pantaloni scurți au fost un atribut exclusiv masculin al dulapului și hainele preferate de jucători de golf.

La începutul secolului al XX-lea, moda pentru pantaloni scurți și acest tip de îmbrăcăminte a devenit disponibil atât pentru femei, cât și un pic mai târziu scurte au devenit o alegere clasică a iubitorilor de relaxare în natură. Printre numeroasele modele de pantaloni scurți, care apar rapid în lumea modei, o semnificație specială a avut pantaloni clasici care și-au început existența pentru a deveni parte a hainei sportivilor și a pionierilor.

Și couturierii moderni au condus la faptul că pantaloni scurți poate fi chiar considerată parte a unui costum clasic de afaceri, dacă au restrâns lungime și tăiere sofisticată și nu arată vulgar.

Material

Cel mai frecvent material folosit pentru fabricarea pantaloniilor clasice – costum. Adesea, astfel de pantaloni scurți au săgeți clare și arme mici adăugând o notă de cochetă într-un model strict.

Bucurați-vă de pantaloni scurți populari și Tweed potriviți pentru timpul răcoros al anului. Dar cel mai adesea modelul din acest material nu este folosit ca un element independent, dar vine complet cu o jachetă tweed scurtată elegantă.

Citește mai mult  Sweets Stone Island

Pentru perioada fierbinte de vară, sunt fabricate pantaloni scurți clasici din lenjerie de pat și țesături de bumbac. Astfel de modele sunt bine ventilate și nu creează disconfort în căldură severă.

Ce sa porti?

Mulți oameni pot avea o întrebare caracteristică: ce să poarte pantaloni scurți de femei clasice? Și într-adevăr, la prima vedere, făcând o imagine cu acest atribut al dulapului poate părea una dintre cele mai dificile sarcini. Dar totul este destul de simplu, cel mai important, să adere la unele reguli:

  • Dacă pantaloni scurți sunt scurți, merită să alegeți mai discretă și mai închisă+
  • La pantaloni scurți alungiți la genunchi, puteți ridica mai mult Open Top, cu un neckline superficial+
  • Nu combinați scurte scurte vulgare clasare clasare, provocând încălțăminte.

Luați în considerare mai detaliat, cu ceea ce lucrurile clasice sunt combinate cu succes.

Pantalonii negri clasici sunt perfect potriviți pentru bluze de nuanțe luminoase, de exemplu, la cremă, alb, fildeș sau culori de lămâie ușoară. Combinând pantaloni scurți clasici (cu sau fără provocări) și o bluză restrânsă cu un guler sub gât, puteți obține o imagine foarte frumoasă și sofisticată într-un stil de afaceri.

Clasicul dictează adesea regulile, parte din care este prezența unei jachete, blazer sau sacou. Pantalonii clasici pot fi ușor combinați cu oricare dintre aceste opțiuni. În plus, un astfel de pantaloni scurți de model se combină perfect cu haine de top, fie că este vorba de o mantie ușoară, o haină caldă sau chiar un acoperiș din piele îndrăzneț.

Pantaloni scurți de genunchi poate fi, de asemenea, foarte de succes pentru a combina cu toate lucrurile de mai sus, dar cele mai armonioase aspecte cu o cămașă clasică de bumbac din bumbac. Un astfel de costum va fi abordat pentru orice cod de îmbrăcăminte de birou.

Citește mai mult  Ce să purtați pantaloni verzi?

Pantaloni scurți suplimentari permit alegerea mai multor vârfuri informale, cum ar fi vârfurile de lumină din țesutul curgător, cu un neckline superficial. Sau modele discrete de rețea și tricouri în stil de zi cu zi, deoarece detaliile sportive vor simplifica imaginea, făcând o disarmonie în ea.

În alegerea pantofilor, ar trebui să respectați și la modele mai restrânse. Pantofii cu barca sunt perfect potriviți pe orice călcâi: călcâi mare, mediu sau scăzut – în orice caz cu pantaloni scurți, acest model va arăta excelent.

Poate o combinație de pantaloni scurți cu vârfuri înalte cu o platformă ascunsă, numai dacă pantalonii au o lungime înainte de genunchi sau puțin mai jos. În orice alte cazuri, imaginea va fi vulgară și depravată, chiar și în ciuda prezenței elementului clasicilor.

În plus, orice pantofi îngrijiți pe călcâi medie sau pantofi elegant de balet cu nas rotund și ușor ascuțit sunt potrivite pentru pantaloni scurți. Este necesar să urmăriți pantofii pentru a aborda gama de culori a întregii imagini, altfel se va dovedi a fi fără gust și inadecvat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Andreea

    Vrei să cumperi pantaloni clasici? Ai nevoie de sfaturi sau recomandări legate de stil sau mărimi?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: