Pantaloni de menta

Pantaloni de menta

Mint Shade este foarte popular în ultima vreme. Deci, nu vom ocoli o astfel de parte de tendință și nu vom vorbi despre pantaloni de menta.

Modele

Modele de amenajare a montajului pantaloni, cum ar fi Pantaloni Skinnie și Pantaloni. Imaginile pot fi inspirate de vedetele celebre.

De asemenea, pantalonii silueta directă și îngustată scurtată la modelul gleznei.

Pantaloni foarte populari ai acestei culori în perioada de primăvară-vară. Ele sunt potrivite pentru ambele blonde și bruneturi. Principalul lucru de a alege umbra ta. Blondele sunt nuanțe mai ușoare, iar bruneturile sunt mai întunecate, cu adăugarea de verde.

Atunci când alegeți, acordați atenție texturii produsului, preferința a dat materiale naturale naturale. Pantalonii ne-au coase de obicei din țesături ușoare – in și bumbac, cu adăugarea de fire întinse.

Ce sa porti?

Culoarea mentă în sine este foarte blândă. Prin urmare, partea de sus a feminității și a stilului va fi o combinație a acestuia cu aceleași nuanțe blânde. Aceasta este, mai presus de toate, nuanțele pastel de roz, galben, piersic, bej.

Combinații excelente de pantaloni de menta cu alb-negru. Aceasta este o versiune câștigătoare. Tendința pe podiile din sezoanele recente este o combinație cu maro gri sau gri.

Este mai bine să evitați nuanțe contrastante deosebit de strălucitoare, cum ar fi albastru strălucitor, roz saturat, verde, roșu. În ansamblu cu mentă, va fi un bust, riscați să căutați puțin probabil.

Este demn de remarcat seturile dintr-o schemă de culori. De exemplu, un pantalon de umbră de menta saturat și partea superioară a unei umbre de menta ușoară – mentol. Accent face accesorii, pantofi sau ambreiaj sac.

Citește mai mult  Rochie de seară de lavandă

Partea de sus poate purta orice fel. Poate fi o cămașă sau un top și poate o bluză de țesături subțiri. Uită-te frumos la combinații de fete de la pantaloni de menta si bluze de mătase casual sau sifon. Partea de sus poate fi decorată cu detalii speciale – mâneci interesante, țesături de dantelă, guler neobișnuit.

În vreme rece, aruncați o jachetă sau cardigan. Decoreaza imaginea eșarfei.

Astfel de pantaloni sunt potriviți peste tot. Le poți purta la muncă și să studiezi, vei arăta elegant și feminin. Aceasta este o opțiune excelentă pentru o întâlnire, o astfel de imagine va da romanticitate. Nu vom ocoli plimbarea laterală, mutând într-un film, petreceri.

Încălțăminte Am selectat tonuri de lumină excepțional. Dacă vă îndoiți de alegerea, opriți-vă la versiunea malcisă – bej. În funcție de ceapă, poate fi sandale pe o pană, pantofi pe tocuri, pantofi de balet sau sandale.

Accesorii pot fi diferite, produse perfect potrivite din plastic. Arată specios culoarea aurului.

Imagini spectaculoase

Luați în considerare mai multe imagini pentru claritate.

Pantaloni de menta + jumper dungat. Imagine strălucitoare, bug-urile completează jumperul într-o bandă, înclinată pe bluza neagră în mici puncte polka. Accentul se face pe un element luminos de blocaj roz. Completați imaginea accesoriilor. Pantofi – pantofi de înaltă călire bej culoare.

Pantaloni de menta + gri. Aceasta este o tendință. Pe care am observat-o deja – o combinație cu gri. Pantaloni la modă Baggi în combinație cu un pulover gri în vrac.

Imagine clasică cu bluză albă. O astfel de imagine este potrivită în toate cazurile. Foarte ușor și elegant.

Pantaloni de menta + bluza cu imprimare florala. O altă imagine feminină. În cazul în care vă obosiți de lucruri unice. Puteți alege un top cu o imprimare nonsens. De exemplu, bluza fără mâneci cu imprimare florală elegantă. Sac și sandale – departamente neutre.

Citește mai mult  Fuste alb-negru

Ne-am uitat la principalele caracteristici ale unui pantalon de menta. Acum alegerea este a ta. Astfel de pantaloni vor da cu siguranță prospețime și ușurință la imaginea dvs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: