Pantaloni de plajă pentru femei

Pantaloni de plajă pentru femei

În căldura de vară, în special Pe stațiunea de pe litoral, nu faceți doar fără un astfel de obiect de garderobă, cum ar fi pantaloni scurți de plajă seducătoare. Ei vă vor permite să vă bucurați complet pentru a vă bucura de restul, deschizând un corp frumos tăiat.

Caracteristici și avantaje

În general, pantalonii scurți sunt scurtați pantaloni cu lungime nu mai mare decât mijlocul piciorului. Aceasta este o îmbrăcăminte populară, în special relevantă în sezonul fierbinte. Un astfel de fel ca pantaloni scurți de plajă – un lucru foarte universal: va veni la îndemână nu numai pentru recreere pe litoral, ci și pentru a vizita cafenele și atracții locale.

Această piesă de îmbrăcăminte a apărut în urmă cu aproximativ 50 de ani, Fiind surficists îmbrăcăminte inițial (visiniu). Pantaloni scurți cusute din țesături impermeabile a dat sportivii posibilitatea să se simtă confortabil în mijlocul valurilor. De-a lungul timpului, acest lucru sa schimbat: buzunarele laterale au dispărut, au existat opțiuni cu o dantelă pe talie. Unele modele pantaloni scurți au fost supuse unor numeroase interpretări, a reușit să se transforme în haine casual, uneori relevante chiar și pentru birouri și pentru evenimente festive.

Modele

Industria modei oferă o gamă largă de pantaloni scurți plaja de stil diferite, texturi, tipul de țesătură. Acestea diferă în primul rând de destinația lor. Luați în considerare principalele soiuri:

  • Bermuda au o lungime de un genunchi pic mai mic, de pat, similar cu pantaloni obișnuiți, trebuie neapărat fermoare, sunt adesea echipate cu buzunare. Această îmbrăcăminte din țările fierbinți înlocuiește adesea pantalonii și este completată în mod similar de jachete și cămăși, are o săgeți, fixată pe centura centurii. Bermuda – Soluție optimă pentru femeile complete.

  • Batty Riders – pantaloni scurți de super-core în stare de strângere, fese parțial de deschidere. Un astfel de lucru este potrivit exclusiv în stațiune, de asemenea, aceasta este o îmbrăcăminte preferată de dansatori în cluburi de noapte. Ca haine casual în oraș, astfel de pantaloni scurți sunt inadecvate – riscați să căutați vulgar.
Citește mai mult  Cămașă feminină într-o cușcă

  • Shorts Dolphin – De asemenea, o opțiune sportivă scurtă (de exemplu, pentru a reda o volei pe plajă), echipată cu un pantof pe talie. Aceasta nu este doar plajă, ci și o opțiune de fitness populară. Dacă îndoiți pantaloni scurți, silueta lor este similară cu coada delfinului, pentru care au primit numele lor.

  • Pantaloni scurți de denim de la un material cu o impregnare specială, respingerea umidității. Un astfel de lucru nu este umed, va fi potrivit pentru practicarea diferitelor tipuri de sporturi nautice. Mai ales atașarea opțiunilor cu tăieturi, marginile și alte tipuri de decor.

  • Culota – Pantaloni scurți de plajă, Similar cu fusta bobinei. Detalii pantaloni scurți sunt vizibile numai în procesul de mers pe jos. Model similar – Fusta de pantaloni cu doua straturi, destinate originar pentru jucatorii de tenis. Aceste stiluri sunt potrivite pentru fete cu forme, deoarece ascunde kilogramele suplimentare în șolduri.

  • Opțiune specială – pantaloni scurți de înot. Convenabil pentru fete dinamice implicate activ în jocuri de plajă (de exemplu, volei pe plajă). Fabricat din țesătură fină de uscare rapidă, acestea sunt completate de buzunare, curele sau curea elastică. Pantalonii de înot poate face parte dintr-o baie de costume sportive, suplimentată de un tricou care poate fi scurt sau alungit (tunic). Această opțiune feminină, doamne adecvate, predispuse la arsurile arsurii. Ultimele anotimpuri din modelul de tendință în stil retro-stil – pantaloni scurți cu vârful ridicat și scurtat (apropo, soluția câștigătoare pentru femeile pline: topirea copleșitoare nefirmă rotunjirea excesivă a șoldurilor și proeminența stomacului, iar partea superioară se concentrează pe pieptul luxuriante).
Citește mai mult  Rochii pentru cifre "Apple" Apple "

Lungime

În ceea ce privește lungimea pantalonilor de sex feminin, atunci, spre deosebire de modelele masculine, în majoritatea covârșitoare este opțiuni scurte, care sunt cele mai confortabile în vacanță, În plus, permițând să demonstreze un bronz frumos. Fetele tinere le aleg cu plăcere. Mai lung Opțiunea pentru femei mai în vârstă – Bermuda, Suflarea genunchiului.

Fabric și culoare

Îmbrăcămintea pentru vara mai întâi ar trebui să fie foarte ușoară și ușor de a sări peste aer. Și dacă vă relaxați pe mare, vom folosi lucruri ușor șterse și uscate rapid. În plus, căldura este mai probabil să obțină manifestări alergice din contact cu cârpă sintetică. Prin urmare, pantaloni scurți de plajă sunt cel mai bine dobândită din astfel de materiale naturale – Bumbac, in, satina, blugi subțiri, băuturi ușoare. Aceste țesături nu au probleme de spălare și se usucă repede.

Colorarea modelelor de plajă Scurt Alegeți luminos și vesel: roșu, verde, turcoaz, culorile portocalii vă vor ridica starea de spirit.

Multe Fashionista preferă benzi albe de plajă. Această culoare face bronzul mare și face o rafinament.

Modelele Mustive cu o varietate de amprente vor fi adecvate: în flori mici, mazăre, cu ornament abstract sau geometric. Motifurile analistice sunt întotdeauna impresionante, imitație pe reptilele țesutului din piele. Pe fetele tinere drăguț se uită la imaginea de personaje de desene animate, diverse pește, fluturi, elefanți. Întotdeauna în Motive Marine Motive și Rainbow Overflows de culori.

Modelele sportive au adesea dungi verticale de contrast pe lateral.

Decor

Vederea elegantă a hainelor este adesea capabilă să dea decorul. Așadar, pare a fi scos spectaculos culori pe fundul pantalonilor de plajă, mai ales dacă ei înșiși sunt făcuți în alb. Foarte sexy inserturi de dantelă pe laturi și la parter, mai ales că dantelă astăzi în Trend. Dacă aveți pantaloni scurți de marcă, atunci stilurile vor adăuga filamente brodate ale companiei (Tommy Hilfiger, Hurley, Lacoste). Lansarea contrastului este, de asemenea, capabilă să decoreze un lucru ca niște buzunare false interesante. Designerii fanteziei o fac chiar și pantaloni scurți de plajă cu pietre prețioase.

Citește mai mult  Negru sarafan

Cum de a alege?

În general, acest modnice este de dorit să aibă mai multe versiuni ale pantalonilor de vară în arsenalul său. La urma urmei, vacanța pe plajă nu se limitează la înot. Pentru o petrecere într-o cafenea de coastă, o mare opțiune este modelul Batty-Riders, de exemplu, în combinație cu o tunică transparentă. Pentru o întâlnire romantică pe litoral, selectați Culota, adăugându-le într-o bluză elegantă.

Prin achiziționarea unor pantaloni scurți de plajă, acordați atenție calității elementelor de fixare și fulgerului: La urma urmei, va trebui să le utilizați de mai multe ori pe zi, pe lângă faptul că contactul cu apa nu este exclus. Și niturile rupte nu vor susține cu siguranță starea de spirit senină.

Alegeți un model în conformitate cu caracteristicile figurii dvs. Shorts trebuie să sublinieze demnitatea și, dacă este posibil, defectele de mască. De exemplu, opțiunile ultra-valide pot permite doar fete tinere subțire (în general, femeia mai în vârstă, cu atât mai mult ar trebui să fie lungimea pantaloni scurți).

Dacă sunteți o creștere scăzută sau proprietarul picioarelor nu foarte lungi, atunci nu trebuie să alegeți pantalonii sau lipiți pantaloni scurți sau asamblați în partea de jos – au vedere vizual cifra. Modelul cu provocări va adăuga volumul în mod inutil. Pantaloni scurți de potrivire scăzută prelungesc vârful corpului.

Ridicând pantaloni scurți în culori, împingeți-vă de la garderoba principală, gândiți-vă în prealabil cum veți combina lucrurile pentru a obține armonioase, nu țipând ansambluri.

Și, bineînțeles, hainele de plajă ar trebui să fie confortabile și practice. Prin urmare, acordați o atenție deosebită calității țesăturii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: