Pantaloni jogger

Pantaloni jogger

Deja acel sezon la un rând într-un dulap de sex feminin ca tendințe acute sunt obiectele de încercare sportivă. Joggers Pantalonii aparțin și numărului lor. Modelele moderne ale unor astfel de pantaloni dobândesc din ce în ce mai mult caracteristicile universale și de zi cu zi, sunt deja potrivite într-un costum romantic și chiar de afaceri. Așa că am decis să spunem în detaliu cum să alegem și ce să purtăm joggers elegant cu.

Particularități

Aproximativ o jumătate de secol în urmă, pantalonii de jogger au apărut exclusiv ca o componentă a unui costum de sport. Modelul clasic al unor astfel de pantaloni a fost făcut din tricotaje moi, care a permis să nu filmeze mișcări. În titlu se află cuvântul englez „jog”, care este tradus ca „trupe de conducere”. Este pentru el astfel de pantaloni și au fost dezvoltați.

Deoarece joggerii sunt mai mult decât instruirea trico, pantalonii au intrat rapid la modă și au trecut mult dincolo de sport. Astăzi, un astfel de pantaloni de stil coase din tot felul de țesuturi și adverse.

Modelele moderne se pot asemăna doar de la distanță un prototip autentic. Cu toate acestea, există o serie de trăsături caracteristice inerente joggers.

  1. Croa. Ei nu se potrivesc niciodată. Joggers sunt ceva mediu în lățime (nu este strâns, dar nu larg). Pantaloni liberi în șolduri și cartea tăgătoare. Silueta pantalonilor este foarte naturala, repeta coturile corpului uman.
  2. Cauciuc pe centură și pe fundul Pantianului. Un atribut integrat este o gumă moale care servește cureaua pantalonilor, precum și un element asociat pe manșete. Uneori, o gumă din centură înlocuiește nuanța pe dantelă. Dar în pantaloni, guma este invariabil să fie.
  3. Buzunare. În mod tradițional, acestea sunt buzunare mortise pe laturi – cele mai minimiste și mai confortabile. Uneori sunt înlocuite cu buzunare deasupra capului, dar locația lor rămâne întotdeauna tradițională.

Acestea sunt pantaloni foarte confortabili. Ei sunt în mod liber ședinței, în timp ce arată elegant. În plus, joggers sunt foarte versatile. De aceea, recent moda a crescut.

Modele

Soiuri de astfel de pantaloni sunt multe. Și principala caracteristică distinctivă dintre ele – materialul din care sunt cusute. Modelele tricotate sunt larg populare. Ele seamănă foarte mult cu un sport strâns, dar în același timp ele diferă de o relevanță elegantă și mai mare într-un costum casual.

Citește mai mult  Tricotate cardigan

Specii de vară de joggers, perfect montate în stilul casual, sunt fabricate din țesături ușoare, cum ar fi bumbac (voltă, batist, muslin, sifon și t.Ns..). Ei nu se tem de o căldură de vară, în plus, ele arata foarte potrivite în combinație cu alte obiecte de îmbrăcăminte, caracteristice acestui moment al anului.

Pentru stilul de afaceri există modele de joggers, realizate în tonuri mai stricte (costum) și țesături dense, care păstrează formularul bine. Sunt posibile variații mai elegante. De exemplu, mulți designeri iubesc să decoreze joggers dungi verticale laterale. Există, de asemenea, modele folosind LUREX și alte elemente decorative luminoase. Astfel de opțiuni sunt deja adecvate pentru un cocktail sau alt eveniment festiv.

Mai multe modele extravagante de joggers sunt efectuate cu inserții nu numai din țesuturile culorilor contrastante, ci și din alte materiale. Astfel încât să puteți găsi combinații de țesături de bumbac și dantelă sau tricotaje dens și piele. Astfel de pantaloni arată întotdeauna foarte luminoase și extraordinare, deoarece, care este un amestec de sport și stil elegant, atrage vederi și provoacă dorința de a dobândi un lucru similar.

Cui se potrivește?

Într-un sens larg, joggerii femeilor sunt potriviți pentru reprezentanți ai oricărei vârste și proprietari ai celor mai diferite fizice. Dar dacă vorbim despre aceste pantaloni în execuția lor tradițională (sportivă), atunci acești joggers în viața de zi cu zi ar trebui să fie purtați numai la fetele tinere, iar femeile mai în vârstă să le poarte exclusiv pentru formare. Tocmai despre joggers monofonic tricotat, cele mai multe.

Există, de asemenea, un fel de joggers – pantaloni. Ei arată chiar mai sportivi, așa că, din nou, acest model este mai bine să lase mai mulți tineri pentru dulapul de zi cu zi, iar femeile în vârstă le poartă exclusiv în sala de gimnastică.

Există modele destul de înguste de joggers asemănătoare cu jambierele. Astfel de jgheaburi își pot permite fiecare femeie, dar partea de sus trebuie să acopere în mod necesar corpul de la linia taliei până la mijlocul șoldului.

În caz contrar, selecția este foarte simplă: găsiți un astfel de model care nu va accentua deficiențele figurii dvs. și va fi în mod competent ascuns. Joggers – pantaloni foarte confortabili si practici. Cu raportul potrivit al stilului și a materialului din care sunt cusute, puteți crea un set infinit de costume excelente pentru toate ocaziile!

Unde sunt potrivite?

În plus față de sport, plimbări și întâlniri într-o cafenea cu prietenii, puteți evidenția o serie de sfere de viață, unde joggerii vor veni apropo. La o petrecere sau la o dată de astfel de permanentă există întotdeauna un loc. În același timp, pentru a crea o imagine mai romantică, este suficient doar pentru a alege tonuri ușoare. Partidul ar trebui să aleagă mai multe modele extravagante.

Citește mai mult  Shorts cald

Joggers de la țesături de potrivire și fata dreaptă sunt destul de potrivite în birou. Ei se vor uita armonios la cămăși stricte, bluze, jachete și jachete.

În orice afacere de zi cu zi, în birou, pe o plimbare, pe o întâlnire de afaceri sau pe un picnic – Joggers corect selectat sunt potrivite peste tot. Poate că nu ar trebui să fie puse doar acolo, unde femeile nu sunt acceptate în pantaloni în principiu. De exemplu, în teatru.

Ce sa porti?

Costumele casual pe baza joggers sunt infinit diverse. Pantalonii tricotați ai acestui stil au o natură duală. Adică, puteți crea imagini atât într-un stil sportiv, cât și în diferite direcții Casual`a. În primul caz, pantofii perfecți sunt adidași, adidași, adidași, alunecări sau adidași (pat hibrid și adidași). Dacă este creată imaginea străzii-Casual, puteți încerca o combinație cu orice pantof pe o talpă plat și laces (de exemplu, Oxfords).

Opțiuni universale de vârf pentru joggers – tricouri suplimentare, broaștele de broasca, lungime, pulovere, sweatshoes. Nu uitați să combinați culorile. Accesorii – pungi sau rucsacuri, ceasuri masive, pălării sau capace – costume similare sunt întotdeauna exemple de eclectism, astfel încât totul este posibil aici. Și cel mai important – multi-strat, multicolor sau, dimpotrivă, prea scăzut minimalism și monocromicitate. În costumele cu joggers, este mai bine ca aceste două extreme.

Cazurile solemne necesită țesuturi și stiluri adecvate. Astfel de joggers ar trebui să păstreze bine forma, adică se face în țesături dense. Elemente elegante sunt permise aici: scânteia, panglici, margele, pietre, paiete etc. Este important să ne amintim că elementele decorative mai strălucitoare, culoarea pantalonilor înșiși ar trebui să fie mai întunecată.

Citește mai mult  Salopete - alegeți cele mai bune

Pantofii la astfel de pantaloni ar trebui să servească pantofi înalte sau pantofi de gleznă. Seara cu joggers, aceasta este o condiție prealabilă – astfel încât călcâiul să fie cât mai mare posibil. Călăria poate fi bluze elegante sau topuri din țesături translucide. În plus, puteți purta jachete montate. Și nu uitați de cercei elegant, brățări, pandantive.

Atât în ​​birou, cât și într-un costum solemn cu joggers se va uita perfect la ambreiajul în vrac. El poate repeta culoarea pantalonilor sau pantofii.

Experimentați, inventați combinații noi și imagini elegante pe baza recomandărilor noastre. Observați măsura și sentimentul de gust, apoi puteți crea un număr infinit de echipamente moderne cu pantaloni de jogger.

Imagini spectaculoase

În ciuda faptului că, în acest lucru, hainele luate sunt colectate tonuri întunecate, un astfel de costum este perfect pentru o zi de vară sultry. Aceste pantaloni, cusute de la țesături fine, care cad, completează perfect tăierea asimetrică a șalului. Coroana compozițiilor servește sandale elegante cu un dispozitiv de fixare larg pe gleznă. Una dintre cele mai bune opțiuni de pantofi pentru joggers.

Dacă nu aveți un cod de îmbrăcăminte strict la locul de muncă, încercați un ansamblu elegant. Pantaloni negri din tricotaje strânse sau țesături de costume în combinație cu un vârf alb pe curele înguste și pantofi deschisi pe o talpă masivă și un călcâi gros. Sfârșitul de primăvară sau la începutul toamnei la aceasta, împreună cu adăugați doar jacheta și pantofii echipați. Exemplu excelent de simbioză a stilurilor sportive și de birou.

Un alt exemplu de simbioză magnifică a elementelor de îmbrăcăminte sportive și clasice. Joggers tricotat simplu și pantofi cu toc înalt. În acest ansamblu se completează perfect reciproc un cămașă albă strictă și un jumper sport. Valize luminoase de costum sunt mâneci zdrobite, în timp ce mâneci de cămașă se așeză pe mâneci ale jumperului.

Un accent deosebit servește, de asemenea, faptul că jumperul are o tăietură ușor scurtată, și o cămașă, peeping de sub el, cu toate acestea, această imagine a copilului și casualului neglijent „. Tricotat Cap – De asemenea, o parte importantă a costumului. Face ca imaginea să fie terminată și potrivită pentru sezonul rece.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: