pantaloni la modă Palazzo

pantaloni la modă Palazzo

Înapoi în 1951, celebrul italian Couturier Emilio Pucchi a introdus o moda pe pantaloni Palazzo Palazzo, care erau în stare de ebrietate pentru a pune pe doar fashionists cele mai indraznete, pentru ca moda pe pantaloni nu a fost foarte frecvente în rândul femeilor și această parte a garderobei a fost considerată mai degrabă o mantie de sex masculin.

De ceva timp, acest model a fost numit fusta pantaloni, datorită stilului său și după un timp mai târziu, au primit numele lor actual – Palazzo. În ultimul secol, pantalonii Palazzo au fost deosebit de puternici în cererea de celebrități, pentru că au dat drumul, romantism și un fel de ghicitoare.

Ce este pantalonii Palazzo?

Modelul Palazzo Pantaloni este un stil larg cu anterioare, aproape de linia taliei, pantaloni. Fabricat din țesuturi de curgere ușoară, Palazzo Pants Outdoor seamănă cu o fustă largă lungă.

Datorită tăieturii sale libere, aceste pantaloni nu oferă senzații inteligibile și vă permit să vă simțiți întotdeauna liberi.

Cine merge?

Pantaloni Modelul Palazzo va fi opțiunea perfectă pentru fetele înalte subțire, deoarece acest stil poate „mânca” înălțimea.

O opțiune excelentă de pantaloni Palazzo va deveni pentru cei care doresc să se ascundă prea plini de picioare și șolduri, precum și orice alte defecte ale picioarelor care vor fi invizibile sub un pantalon larg de ridicare.

Fetele miniaturale de creștere redusă ar trebui să aranjeze astfel de pantaloni, punându-le cu modele scurte ale părții superioare a îmbrăcămintei și cu pantofi pe călcâi pentru a-și mări vizual înălțimea timp de câteva centimetri.

Modele

Cel puțin pantaloni Tjason Palazzo și este standard și neschimbat, nu înseamnă că gama de modele va fi rară și monotonă. La prima vedere, se pare că nu există diversitate, dar încă mai există și departe de mic.

Vară

Modelul de vară al pantalonilor Palazzo, de regulă, sunt realizate din plămâni, țesături de aer astfel încât să poată fi purtate chiar și în cea mai tare vreme. Perfect potrivit pentru plimbări marine și drumeții pe plajă, precum și pentru datele romantice din serile de vară.

Dens

Pantaloni Modelul Palazzo sunt de asemenea din țesuturi dense, în cazurile de vreme rece și orice evenimente de afaceri.

Foarte des folosit material tweed, care este deosebit de bun în timpul rece a anului, deoarece se distinge prin gramada densă, bine menținerea căldurii.

Citește mai mult  Cum de a alege o cârpă pentru fustă?

cu imprimare

Amprenta aplicată pantaloni Palazzo poate fi complet diverse, în funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege un model pe gustul dvs.

Poate fi:

  • imprimeuri florale+
  • O varietate de forme geometrice+
  • Linii cu pauze+
  • Doar benzi drepte.

Culori populare

În funcție de culoare, pantaloni Palazzo va schimba destinația. gamut de culoare specifice vor fi cele mai relevante pentru anumite situații de viață specifice, în cazul în care pantalonii de alte culori vor arata pur și simplu ușor și inadecvat.

Pentru a nu face o greșeală cu alegerea, este mai bine să se concentreze pe variațiile de culoare ale pantalonilor modelului Palazzo lui.

Negru

Culoarea negru este un reprezentant clasic stil de afaceri.

Palazul Palazzo Pantaloni sunt cei mai potriviți pentru muncă și, fără îndoială, se vor încadra în codul de îmbrăcăminte al oricărui birou. În plus, pantalonii Palazzo de la o cârpă neagră ușoară pot fi un costum minunat pentru accesul de seară la lumină, dacă le combinați cu mai multe călătorii elegante.

gri

Pantaloni Palazzo Gray, cel mai des făcute din țesături twirde și, cum ar fi negru, se potrivesc perfect în cadrele de stil de birou. Gri este destul de calm, neglijent și nuanțe diferite se vor potrivi perfect într-o mare varietate de situații.

Galben

Pantalonii galbeni deschisi de la Chiffon sau Fabric de mătase sunt cele mai populare în acest sezon de vară, deoarece nuanța suculentă este deosebit de relevantă pentru sezonul fierbinte. Perfect combinate cu nuanțe ușoare de culori albastre, roz, verde și de piersici.

alb

Ca orice altă nuanță de lumină, de culoare alba va fi cea mai relevantă în timpul verii, deoarece protejează cel mai bine de la căldură și elimină impactul termic. În plus, pantaloni albi Palazzo poate fi o opțiune de seară minunată în combinație cu un top sau o bluză de culoare diferite puncte de vedere.

Cum de a alege?

La alegerea pantaloni modelului Palazzo, în primul rând, ar trebui să acorde o atenție la parametrii figura dvs. și să cumpere pantaloni, în conformitate cu dimensiunea de îmbrăcăminte, astfel încât să nu stea afară și nu este apăsată în centura, oferind un plus disconfort.

pantaloni Palazzo lui, de regulă, au întotdeauna aceeași lungime, care trebuie de asemenea să fie luate în considerare la cumpărarea, pentru a nu avea impresia de pantian scurtat, care în acest model nu arata pe dimensiunea.

Ce sa porti

Top

În cazul fetelor subțiri, partea de sus a pantalonilor Palazzo poate alege aproape orice, chiar și o bluză de lumină în vrac, pentru că nu este o picătură pentru a face rău unei figuri subțiri.

Citește mai mult  Ce să poarte o rochie denim?

Fetele cu forme rotunjite apetisante sunt cele mai potrivite și topuri strânse, tricouri sau cămăși, deoarece partea superioară în vrac, combinată cu același fund, pot oferi vizual caracterul complet al figurii.

În ceea ce privește fetele cu lipsa de cifre în abdomen, este mai bine să alegeți vârfurile directe ale vârfului, dar nu prea mult și nu prea liber, pentru a nu crește volumele.

Pantofi

Pants Palazzo sunt cel mai bine combinate cu pantofi pe tocuri, deoarece se află în această versiune că ei arată cea mai feminină și elegantă, tragând ușor silueta.

Dar cu pantofi pe o talpă plat, puteți lua o mulțime de combinații elegante. De exemplu, cu apartamente de balet sau sandale de vară, imaginea va fi ușoară și potrivită pentru drumeții lungi. Nu va fi o alegere foarte bună va fi papuci de tenis, adidași sau alunecări, deoarece acest pantof se referă la un stil sportiv care nu se combină deloc cu modelul pantalonului Palazzo.

Accesorii

Alegerea accesoriilor combinate cu pantalonii lui Palazzo nu este atât de mare, deoarece aș dori, deoarece modelul pantalonului în sine este deja în sine volumetric și izbitoare. Prin urmare, este suficient să completați imaginea cu o curea elegantă neobișnuită, astfel încât să nu o supraîncărcați.

Dar nu trebuie să uitați că mânerul doamnei selectat corect joacă un rol important, adecvat stilistic pentru încălțăminte și alte haine.

Imagini spectaculoase

Fiecare fată, fără îndoială, vrea să fie unică și elegantă în haina lui, deci este important să alegeți combinațiile potrivite ale lucrurilor. Și cum să combine partea superioară a dulapului cu pantaloni Palazzo și ce imagini vor fi relevante pentru diferite tipuri de situații mai detaliate mai jos.

Crearea unei imagini clasice

Pentru a crea o imagine clasică, puteți ridica pantaloni strălucitori de palazzo din țesături de lenjerie, cu săgeți bine mângâiate, datorită căruia arată neobișnuit de elegantă.

Astfel de pantaloni sunt perfect potriviți pentru o cămașă de bumbac liberă, cu o imprimare de leopard, unde petele trebuie să fie tonuri ușor dezactivate.

Pentru ca imaginea să arate feminin și ușor, este mai bine să fixați cămașa spre interior și să completați pantalonii cu o curea din piele subțire maro închis, care subliniază perfect linia de talie. Sfârșitul imaginii va fi accesorii elegante sub formă de brățări ale aceleiași scheme de culori ca și ambarcațiunile în sine și cu bărci cu negru sau negru.

Stil de afaceri

Un reprezentant clasic al stilului de afaceri în acest caz va fi pantaloni Palazzo dintr-o țesătură de costum suficient de densă, cu săgeți.

Pentru a se potrivi în codul de îmbrăcăminte de birou, este cel mai bine să alegeți o cămașă albă de bumbac cu un manșon ¾, care ar trebui să fie fixat pentru a crea o afacere și aspect impecabil.

Imaginea poate fi completată de o curea neglijentă a lățimii medii, precum și de pantofii de călcâi negru, cel mai bine să fie bărci elegante. Punctul final în crearea unei ceapi de birou va deveni, desigur, de mână selectată corect și coafura. Sacul trebuie să fie într-un stil clasic, fără dungi de cuplare, iar coafura poate avea un element de ușurință sub formă de păr liber sau poate fi clasic strictă dacă părul este îndepărtat în fascicul.

Citește mai mult  Jumper cu v-gât

Stil îndrăzneț

Notele luminoase de uscare în imagine pot aduce pantaloni palazzo cu o imprimare luminată pe un fundal alb, sub forma unei combinații neobișnuite de culori roșii, negre și verzi. Acest model are o caracteristică foarte elegantă – o centură largă din aceeași țesătură ca pantalonii legați cu un arc pe talie.

Completează imaginea unei benzi superioare superioare, care arată ca un corset fără curele. Bine, desigur, o astfel de combinație nu va costa fără accesorii elegante sub formă de brățări de aur și sandale negre pe călcâiul înalt.

Imaginea delicată

O combinație foarte blândă este obținută dacă combinați pantaloni de palazzo gratuit de la țesături de mătase, cu un corset de vârf scurți.

Sus are un fel de desen negru pe un fundal alb, care arată ca un decor de dantelă, care adaugă o imagine și mai multă sensibilitate, iar pantalonii sunt echipați cu o curea înaltă, care subliniază perfect talia subțire.

pantofi negri negru cu toc înalt și o geantă de mână mică a modelului clasic sunt perfect potrivite pentru această combinație. In ceea ce priveste coafura, parul este cel mai bine să părăsească labilă, dar le îndreptați-o și elimina înapoi, deschizând clavicula și adăugând o notă în costum.

opţiunea încălzit

Opțiunea ideală de pantaloni Palazzo cald va fi un model realizat din tesatura tweed gri, care arată vizual ca și în cazul în care există dungi absolute pe ea.

Pentru o plimbare să se răcească vreme, un pulover gri inchis cald cu o tăietură largă întindere este perfect potrivit pentru astfel de pantaloni un, care vă permite să se aplece ușor umărul meu, care are un aspect feminin si sexy.

Extinderea și diversificarea imaginii va ajuta la accesorii luminoase, cum ar fi o curea subțire de culoare roșie sau coral de pe talie, precum și pantofi sau pantofi de glezna selectate pentru centura.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: