Pulovere dungate

Pulovere dungate

Pulover – conceput pentru partea de sus a produsului tricotat din corp fără cataramă. Se caracterizează prin prezența cu mâneci lungi și a unui guler cu două sau trei straturi.

În viața de zi cu zi, și puloverele jampers sunt numărate pentru ei, cu toate că ei nu au un grad ridicat de guler. Este într-un astfel de context larg al puloverului și va fi luat în considerare în acest articol.

Tipuri și tipuri de benzi

Tipurile de benzi sunt atât de mult încât este uneori incomprehensibile, zebra este fie negru într-o bandă albă, fie alb în negru. Ele diferă în direcția (orizontală, verticală și diagonală), combinație de culori (două culori și multicolor), lățimea (îngustă și largă).

Combinația de diferite tipuri creează o mulțime de specii: de la „veste” clasice, la o fază piedestoasă din benzile de tot felul de lățime și formă.

În acest an, în modă, benzi subțiri ale gamului de culoare blândă și combinația lor diferită între ele.

Sfaturi pentru alegerea

Pulover într-o bandă poate fi cel mai bun prieten pentru orice femeie, deoarece poate fi luminos și elegant în același timp. Acesta vă va ajuta să evidențiați beneficiile cifrei sau să ascundeți deficiențele, dar pentru aceasta trebuie să urmați mai multe reguli atunci când alegeți un model.

Vertical, în special subțire, bandă perfect potrivită pentru fete scăzute sau cu forme luxuriante, deoarece este trasând vizual și ușor. Ele nu sunt recomandate dungi orizontale, pe măsură ce pari mai mici și mai largi, dar arată bine pe subțire și înaltă.

În plus, cu ajutorul lor, puteți face accente pe piept, talie sau goale, deci sunt bune pentru cei care au o figură inexpresivă.

Citește mai mult  Cum să faci tăieturi pe un tricou?

Este important să luați în considerare nu numai direcția benzilor, ci și lățimea și culoarea lor. Stripul larg larg pe piept va crește vizual, întuneric, dimpotrivă, deghizează zonele problematice, iar liniile oblice vor accentua talia elegantă.

Titularii de corpuri subțiri își pot permite cele mai curajoase experimente cu desene liniare de tot felul de specii.

Ce sa porti?

Puloverele dungate sunt cu adevărat universale, deoarece pot fi făcute prin atribut atât rochia și afacerea de zi cu zi. Cel mai bine este să le combinați cu pantaloni, blugi, mini și fusta creionului sau pantaloni scurți. Peste jumper și pulovere puteți purta o jachetă. Cel mai plăcut lucru este că imaginea poate fi completată cu orice fel de pantofi, începând cu o boot, terminând cu pantofi cu toc înalt.

Pulovere Într-o divertisment diversifică orice dulap, principalul lucru este să ne amintim o regulă importantă: toate restul de haine, pantofi și accesorii trebuie să folosească o singură fotografie. Iar culorile lor nu ar trebui să fie nici neutre decât cele mai luminoase.

Cineva subestimează un desen liniar, cineva este frică de el și evită în mod deliberat, dar el poate deveni o achiziție excelentă pentru cabinetul oricărei fashionista. Elementele dungate apar în mod constant în colecțiile couturei lumii. Experimentați cu îndrăzneală și veți fi plăcut surprinși de rezultat!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: