Rochie de la Jersey – Elegance și Confort

Rochie de la Jersey - Elegance și Confort

Există multe tipuri de țesături din lume, dar pasiunea designerilor către Jersey nu se abonează. Acest tricotaj permite fetelor să pară uimitoare și, în același timp, se simtă confortabil într-o asemenea măsură încât uneori pare a fi haine și nu este deloc.

Avantaje

Lumea a aflat despre această țesătură de aproape un secol în urmă, când Coco Chanel și-a prezentat rochia mică. Deci, cu ajutorul său au apărut două lucruri universale mici.

În acest timp, Jersey a schimbat în mod repetat compoziția. Ea a fost făcută inițial din șase, dar mai târziu bumbac, in și mătase au fost adăugate la compoziție, datorită cărora au dobândit multe calități pozitive:

 • Noscow. Acesta este principalul avantaj al țesăturii. Se întinde în lățime și nu este supusă deformării.
 • Fabricul aproape nu apare și după ce un set de stiluri rămâne, cum ar fi atunci când cumpărați.
 • Practicitate, nu este nevoie de îngrijire specială.
 • Moale și elasticitate. Țesătura repetă curbele corpului, astfel încât rochia este așezată ca o cutie.
 • perfect drapate.

Stoys și modele

Datorită practicității și caracteristicilor lui Jersey, rochii de la ele sunt diferite stiluri. Și alegerea lor depinde de caracteristicile figurii. Dar există mai multe modele care sunt deosebit de utile.

Dress-caz

O rochie dreaptă sau potrivită este perfectă pentru fete cu o figură exactă și dacă aveți niște dezavantaje, ei vor ascunde cu ușurință pliurile cârpei tricotate care se încadrează.

Citește mai mult  Fuste pe cocheta

Subliniat

Rochia A-Silhouette va accentua sânii magnifici și frumoși, tragând mai multă atenție de la nu o figură ideală.

Cu mâneci

Printre numărul incompatibil de modele din tricotajul Jersey, puteți găsi același set de mâneci: începând cu o scurtată și terminând cu un transformator cu mânecă lungă.

Când alegeți o rochie care merită navigarea în sezon și sezon. Mai aproape de vară, să acorde o atenție la mâneci scurte și manșonul de trei sferturi. În ceea ce privește perioada de iarnă-toamnă, este mai bine să se acorde preferința lui rochii cu mâneci lungi și alungite, care vă vor salva mâinile calde.

Cu miros

Rochie cu un miros de dragoste subțire Jersey și fete pline și subțiri. Întregul secret în capacitatea de a scoate figura și de a adăuga volum lipsă în locurile potrivite.

Cu draperie

Draperia din zona gâtului sau șoldurilor va atrage atenția și va crea o siluetă expresivă și seducătoare, va accentua sexualitatea. Și ajută în această culori calde și reci adânci, de exemplu, roșu, verde, portocaliu.

Lungime

Nu numai stilurile diferite sunt rochii din Jersey, au o lungime diferită, începând cu un mini și terminând maxi. Asimetria este, de asemenea, un loc, pentru ca tinutele nu sunt doar de afaceri stricte, dar, de asemenea, speriat, potrivit doar pentru piese de covoare roșii și seculare și sărbători.

pentru întregul

Titularii de forme luxuriante Există, de asemenea, un model de rochie de tricotaje.

Există mai multe stiluri și modele de rochii pentru full:

 • Tims de Croy simplu+
 • Drept+
 • Cu o limbă+
 • cu miros+
 • Rochii de ani+
 • C în formă de V sau guler rotund+
 • cu mâneci de lungimi diferite.
Citește mai mult  rochii stil chinezesc și rochii naționale Cipao

Tăieturi sunt întocmite și scot în evidență sânii, falduri moi ascunde dezavantaje, și o anumită lungime va completa imaginea.

designeri de moda rar de presă rochii la podea pentru utilizarea de zi cu zi, o astfel de lungime este de preferat pentru tinutele de seara, al cărui fund este afumată și bucle libere.

Cea mai optimă opțiune va fi lungimea medie, acoperind genunchii și ascunderea caracterul complet al coapselor.

Rochie pentru fete cu o cifră magnific nu trebuie să fie monofonic. Cel mai adesea, designeri efectua rochii colorate cu imprimeuri mici, care atenția distrage atenția de la defecte.

Culoare și culoare

Monofonice si rochii tricotate multicoloră sunt preferați în mod special în acest sezon. designerii de moda sunt în afara extreme la extreme: fie luminoase cu o singură fereastră, sau de imprimare color ușor de reținut.

În trend, culori geometrice și combinație de mai multe culori luminoase.

alb

Pe rochii albe din Jersey picături de multe ori. Culoarea este asociat cu nevinovăție, bronzul va bine și are multe nuanțe.

Negru

O rochie neagra din tricot este o lume de moda clasic și o face proprietarul unui alt elegant si gratios, reduce vizual volumul și plinătatea, precum și ușor o fată care îl poartă.

Albastru

Rochii de toate nuanțele de albastru posedă aceleași calități ca și negru, numai ca arata un pic mai mult decât nobil, amintind adâncimi de mare și subtil făcând aluzie la adâncimea și romanticity a fetei.

Bej

Bej este culoarea de eleganță și în același timp de sexualitate, dacă alegeți o nuanță la tonul pielii.

roșu

rochie roșie ajută să dezvăluie identitatea. Tinuta potriveau din Jersey va depăși pasiunea și ferryness naturii.

Citește mai mult  Denim Rochii - Trend Trend

Caracteristici de îngrijire

Țesătura practic nu are nevoie de mult de îngrijire, dar aș dori să aduc câteva reguli aproximative:

 1. Țesătura preferă să nu rece și nu apă caldă în termen de 40 de grade.
 2. Puteți șterge produsele ambele mâini și într-o mașină de spălat. Singurul lucru este de a stoarce delicat și uscat într-o formă distanțată. Țesătura nu este deformată după spălare, chiar dacă pare greșit. După ce produsul este de conducere, acesta va dobândi vizualizarea originală.
 3. La rochii de accident vascular cerebral din Jersey se află ca produsele de lână și numai de-a lungul. Când călcătoarele, unele țesături schimbă culoarea la întuneric, dar după răcire, devin culori anterioare.

Rochii din tricou ca betisoare, potrivite pentru masini de zi cu zi si de seara. Ele sunt perfect combinate cu diferite accesorii și imagini, precum și ascunderea deficiențelor și accentuați avantajele. Purtați-le cu plăcere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: