Rochie de seara, croșetat

Rochie de seara, croșetat

Multe fete din copilărie au fost angajate în croșetat. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum magistral rochii de seara realizate în acest mod poate fi.

viscancy simplă

Aruncati o privire doar arata ca aceste rochii, create simplu, s-ar părea croșetat. Când tricotat utilizează predominant modele de bază, ele sunt combinate, combinate unul cu celălalt. Ca urmare, se creează o imagine unică, care arată nu doar spectaculoase, dar, de asemenea, elegant, moderne și relevante pentru moda actuală.

În rochii tricotate, accente sunt ambalate pe textură și culoare. Și dacă complicați tiparele oarecum, combinați mai multe dintre speciile lor, utilizați OpenWork sau nu împerecherea de deschidere, jucați în contraste, atunci rochia poate fi mult mai originală decât dantelă, satin și orice alte modele.

Rochii din motive

La tricotat din motive, este necesar să se oprească separat. Forma lor poate fi diferită:

  • Pătrat+
  • Rundă+
  • Triunghiular.

Dimensiunile pot fi aceleași sau variază. Indiferent de a alege exact tine, imaginea ta va fi unic și incredibil de atractiv.

Rochii din dantelă irlandeză

Colecția licitată este tocmai factorul care face ca acest tip de echipament unic. Motive irlandeze sunt realizate separat elemente, cum ar fi flori, șireturi, bace, frunze și alte, care apoi sunt colectate împreună cu o grilă. Astfel, se creează o pânză cu drepturi depline.

Un alt avantaj important al tehnologiei irlandez este unicitatea tinutele obținute. Este aproape imposibil de a face al doilea, pentru aceasta, va trebui să facă o mulțime de efort și de a petrece o muncă foarte grea.

Acum, produsele de epocă efectuate pe montei irlandeză sunt returnate. Ele sunt populare. Cererea specială se poate observa pe haine făcute din fire subțiri, datorită cărora se obțin literalmente lucruri de aer.

Citește mai mult  Fuste sport și fuste sport stil

dantelă irlandeză nu fi folosit pentru a crea o rochie de ansamblu. Este bine potrivit pentru a crea un corsaj sau fusta.

Dantelă de panglică

Această tehnică, mulți designeri consideră foarte interesant, deși să stăpânească și să înțeleagă că nu este dată tuturor. Cu toate acestea, dacă faceți un efort, eforturile dvs. vor fi pe deplin justificate, pentru că rezultatul va depăși chiar și cele mai îndrăznețe așteptări.

Astăzi există numeroase scheme de utilizare a dantelă de panglică, fiecare model specific de îmbrăcăminte are propriile modele specifice. Vă recomandăm să vă familiarizați cu unele dintre ele.

Specialiștii consiliază pentru motive bazate pe utilizarea dantelă de bandă, aplicați doar un număr parțial de rânduri. Astfel, tricotat vă va întoarce în centrul web. Este bun deoarece trecerea de la un motiv la următorul lucru este efectuată fără a rupe firul.

Creați haine, în întregime și complet constând în dantelă de panglică, extrem de dificilă, dar poate. Problema este de a avea nevoie să adere la aceleași dimensiuni pentru fiecare dintre motivele selectate pentru rochii. Cu alte cuvinte, interpret necesită calcularea competent a dimensiunilor motivelor potrivite pentru modelul dvs.

Faimoase designeri

Mulți designeri celebri, în căutarea unor decizii interesante, adesea se întorc la lucruri vechi, atrage inspirația de acolo, servesc vechiul în noua interpretare. La urma urmei, nu este în zadar că noul este bine uitat. Această expresie este ca și modul în care este potrivit pentru tehnici de tricotat de croșetat.

Ultimele emisiuni la modă ne-au prezentat noilor veniți din lumea de modă înaltă, precum și designerii de modă din lume care și-au demonstrat opțiunile pentru cârlig și fire.

Citește mai mult  Fuste transparente

Vanessa Montoro

Dacă sunteți interesat de rochii croșetate, atunci veți fi cu siguranță obișnuiți să vă familiarizați cu Vanessa Montoro. Acest lucru a câștigat faima mondială, a creat multe dintre cele mai cunoscute rochii. Dar care este secretul ei?

Lucrul este că un model poate combina tot felul de motive și modele ale prezentului și trecutului. Tricotat este folosit modele volumetrice multi-nivel, care se realizează prin utilizarea coloanelor luxuriale. Ca rezultat, tranzițiile sunt obținute neted, organice și originale.

Vanessa Rochii sunt literalmente saturate cu stil propriu, unic și unic. Modelele sunt complexe, dezvoltate personal de către designer. În același timp, tehnica de tricotat rămâne de bază, păstrând astfel o anumită pristină.

Nu este surprinzător faptul că modelele, schemele și schițele sale sunt acum larg răspândite în întreaga lume și se bucură de o cerere incredibilă printre cei care încearcă să creeze în mod independent o rochie unică și incredibilă atractivă tricotată.

Karen Millen

Română Marca Karen Millen este foarte populară în lumea modă de femei. În plus față de modelele de dantelă, puteți găsi și o rochie tricotată cocktail. Punerea unei astfel de rochii, ați lovit cu siguranță alții. Cel mai bine este caracterizat într-un singur cuvânt – spectaculos.

Milly

O scurtă rochie în stilul etno-marocanului va face posibilă ieșirea din mulțime. În ciuda tăierii laconice, ea câștigă datorită combinației de culori și desen neobișnuit.

Oscar de la Rent

Valentino

Dolce & Gabbana

Crochet – Acesta este un producător de îmbrăcăminte foarte lungi. Cu toate acestea, până astăzi, ea nu și-a pierdut niciodată relevanța. Mai mult, sezonul actual dovedește modul în care tehnici antice sunt capabile să revigoreze cu noi forțe, să se arate cu o altă mai bună.

Citește mai mult  Rochii de seară Oksana Mukha
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: