Rochii de chicago: toate noi sunt bine uitate vechi

Rochii de chicago: toate noi sunt bine uitate vechi

Multe idei noi pe care designerii le-au dau, sunt luate din direcțiile de modă ale anilor de lungă durată. Aici și stilul lui Chicago este renăscut ca un Phoenix, mai repede decât ideile noi și cauzând stații originale.

Trăsături specifice

Rochia de stil din Chicago poate fi recunoscută fără întârziere de unele caracteristici:

 1. O mică lungime care vă permite să vă demonstrați genunchii sau chiar rochii de mini.
 2. Linia de talie scăzută care ajunge aproape la șolduri.
 3. Curele subțiri și linii asimetrice ale vârfului rochiei, care creează efectul jucătorului, dar nu vulgaritatea.
 4. Linii tipului.
 5. Cuturile sunt posibile pe spate.
 6. linii de umăr Extralined, care sunt create în detrimentul fulare, eșarfe, palatins, draperii și curele cu aripi.

Modele

20s Style

Pentru acești ani, este caracterizat de cele mai multe dintre tinutele umile de silueta cilindrice, asigurați-vă că pentru a acoperi gleznelor și cu o talie joasă.

Unele femei deosebit de îndrăznețe ar putea permite curajul de a purta o rochie care să demonstreze picioarele la nivelul genunchiului. În același timp, decolteul a rămas modeste, au existat mâneci lungi.

30 de ani de stil

Pentru acest moment, tinutele mai sincere sunt caracteristice. Lungimea fustei si manecile este considerabil scurtat, apropierea de vârful schimbat la reducerile profunde pe spate si decolteu. Rochiile au devenit mult mai potrivit, subliniind toate liniile și curbe ale corpului.

tăiate simplu decorate cu tot felul de draperii și decor de lux.

rochii 30 stil sunt destul de liber pentru dans, dar cu acest lux și elegant. Ei pot vizita nu numai evenimente clasice, dar, de asemenea, partidele informale cu părtinire tematică stil retro.

Unele rochii chicago au linii oblice, astfel încât decolteul prea sincer va fi de prisos. Aici principalul lucru nu este de a face o imagine de vulgar.

Cu marginea

Fringe, care se află în mai multe niveluri, este adesea prezent în rochii de stil Chicago. Un astfel de element decorativ atunci când arată în mișcare seducătoare și magic.

Citește mai mult  Materiale Pullover 2021

Pentru modelele moderne, caracterizate printr-un breton, format din margele si chiar pielea. Acesta este adesea situat la decolteul și ajunge la marginea tivului.

Se pare elegant, costumele, în care corespunde marginali la tonul rochiei.

Cine vine

fete Slim va arata bine în rochii stil Chicago. Dar pentru proprietarii de alte tipuri de cifre, puteți, de asemenea, ridica un model de succes.

Pe o figura dreptunghiulara cu rochii cu talie mică, puteți ascunde coturi.

Dacă cifra este „triunghi”, atunci veți arăta haine bune cu vârf decorat, care se concentrează pe umeri.

Dimpotrivă, de la umeri largi trebuie să schimbați atenția asupra zonei taliei. Relevante o fustă luxuriantă care echilibrează cifra.

Material și culoare

Materialul pentru astfel de rochii este necesar special, trebuie să gline și să depășească.

Designerii preferă să aleagă:

 • atlas+
 • Țesături de mătase+
 • Materiale de sifon+
 • dantelă+
 • catifea care este capabila sa faca o rochie scumpa.

Există trucuri care vă permit să achiziționați o rochie ieftină, dar arată ca o regină în ea. Utilizarea sequinelor, decor strălucitoare, margele și margini poate transforma o rochie de la materialul cel mai ieftin într-un costum spectaculos și plin de farmec.

Inițial, stilul Chicago a fost asociat cu nuanțe întunecate de albastru, zmeură, vin și negru. Astfel de culori transportă nobilime și rafinament.

Tendințele moderne de modă au făcut culori noi în rochii din Chicago-White – alb, auriu, piersic și chiar roz strălucitor. Este deja un stil mixt, deoarece stilul Chicago determină cadrele stricte pentru rochii.

Seară

Designerii pentru sărbători creează mai des rochii care distinge frumos forma și conturând liniile. Prin urmare, stilul celor 30 este mai bun venit.

Citește mai mult  Bluza albastră

În toaletele de seară, se găsesc adesea o siluetă goală și strânsă, care se extind fără probleme de la șolduri.

Nuntă

Pentru nunta tematică în stilul din Chicago, trebuie să existe o rochie corespunzătoare cu o siluetă montată și gât adânc. Talie subevaluată, lebede și materiale de curgere sunt, de asemenea, binevenite. Dar costumul clasic aici nu este destul de inadecvat.

Culorile negre, roșii și albe pot fi prezente în imaginea Chicago.

La rochie este necesară pentru a alege:

 • Mănuși+
 • Cute Boa+
 • Pene păsări exotice+
 • Accesorii din perle+
 • Ciorapi de seducători+
 • Pălărie.

Coafura trebuie să clare spiritul din Chicago. Cel mai bine este să formați undele de păr, care va adăuga o sensibilitate de mireasă, iar fața ei va da feminitate. Puteți adăuga bandă cu pene.

Machiajul are nevoie, de asemenea, de o față specială, care afișează aristocrația timpului, sprâncenele subțiri și buzele roșii strălucitoare.

Punctul negru (zborul) poate fi localizat deasupra buzelor sau în apropierea ochilor.

Imagine casual

Chiar și în fiecare zi puteți alege rochia de chicago. Alegerea ar trebui să cadă pe costume simple, cât mai elegantă posibil, fără sexualitate pronunțată și detalii luminoase.

Rochia ar trebui să sublinieze feminitatea și să evidențieze frumusețea naturală.

Dacă rochia este salvată în rochie, tăierea și gâtul corespund regulilor de stil original, atunci culoarea nu poate fi clasică. Nuanțele întunecate și bogate nu se potrivesc în nici un fel cu imaginile de zi cu zi. Rochii de luminozitate și expresivitate trebuie să fie dezactivate de elemente clasice: jachete, cardigane și jachete.

Dacă luați o poziție înaltă și doriți să faceți o rochie în stilul Chicago în modul său de lucru, atunci trebuie să fiți înclinați la pulberi și nuanțe pastelate. Draperie în gât.

Citește mai mult  Pantaloni gri

La plimbare de seară, este permis să alegeți rochii de lumină, poate cu o margine. Permiteți Soarelui de vară să stea o privire pe o rochie de satin.

Pentru un costum de zi cu zi, nu trebuie să alegeți o rochie cu un neckline adânc sau înapoi. Lăsați o astfel de costum pentru motive mai solemne.

Ce sa porti

De la începutul originii stilului din Chicago, rochiile au fost combinate cu pălării, dar așa cum se dezvolta această direcție, pălăria au început să se înlocuiască cu coafuri rafinate în care erau prezente jantele cu pietre sau pietre.

Lungimea rochiilor a devenit mai scurtă, care au forțat fetele să poarte ciorapi și ciorapi cu model de deschidere. Mâinile acoperite cu mănuși de înaltă strălucire, cele mai des satinate.

Decorarea perfectă pentru stilul Chicago va fi margele subțiri în culori strălucitoare sau lanțuri subțiri sub formă de suspensie. Nu este necesar să se folosească bijuteriile, deoarece în perioada Marelui Depresiune au fost la dispoziția unui cerc limitat de oameni. De la bijuterii necostisitoare, puteți crea imagini chic.

Saci mari pentru imagini similare nu sunt potrivite. Dar un ambreiaj mic, curat sa apropiat de Classic – o opțiune decentă.

Fur Cape – Cel mai bun accesoriu la Chicago.

Pantofii ar trebui să fie confortabili și frumoși. În cazul în care călcâiul, apoi constant, dacă pielea, apoi moale și natural, confortabil de ridicare și curele largi.

Muștiul lung va arăta original și neobișnuit, sexy și îndrăzneț, sub stilul stilului Chicago.

Stilul Chicago vă permite să experimentați și să vă manifestați în combinație de culori, alegerea stilurilor și selectarea accesoriilor.

Dacă ați ales o rochie din Chicago, atunci fiți pregătiți pentru atenția masculină și invidia feminină. Comportamentul dvs. și starea de spirit intern trebuie să se potrivească cu imaginea selectată – Sosire ușoară, aristocrație și farmecul femeilor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: