Rochii de seară 50 de dimensiuni

Rochii de seară 50 de dimensiuni

Nonlaritatea cifrei nu ar trebui să stea pe cale de a crea o imagine de seară minunată. Chiar și atunci când multe frumuseți se confruntă cu o lipsă de modele luxoase de 50 de dimensiuni, deoarece acestea nu mai sunt potrivite pentru dimensiunile standard, dar nu sunt dimensiuni de dimensiune plus. Puțini designeri lucrează din greu pentru a crea noi modele de 50 de dimensiuni. Am colectat câteva rezultate ale muncii lor. Cu această selecție veți fi mai ușor să navigați și să alegeți exact aceeași rochie care va ajuta la combaterea tuturor celorlalte.

Timbre

Fata cu 50 de dimensiuni este încă dificil de apelat complet. Și abandonează-o de stilurile și stilurile de îmbrăcăminte, concepute pentru subțire, nu. Singurul lucru pe care trebuie să-l corecteze sub figura ei. De exemplu, un caz clasic poate fi suplimentat cu o jachetă alungită, un stomac ascunde o rochie cu un miros, accentuează talia centurii, dar modelele cu o linie de tăiere pe talie vor împărți figura în două părți și va adăuga un volum necesar.

În timpul verii, ridicați o rochie de seară pentru frumusețe de lux ușor. Puteți alege din modele gratuite tăiate, a-siluetă, cu fuste luxuriante cu o lungime de atingere la genunchi. Arată bine, costume combinate ca o suită de rochie, care are o fustă liberă și o fustă destul de îngustă. Partea inferioară a unui astfel de costum poate avea draperie mici sau constă în sifon și tipărite.

Alegeți în funcție de figura

Pentru proprietarii fericiți ai unei figuri ideale, REMINDER HOWGLASS, reguli dezvoltate de rochii cu A-siluetă și decupare „Kare”. Va fi bine să arătați o centură largă pe o talie subțire și o fustă luxuriantă pe șoldurile în vrac.

Citește mai mult  Bluze albastre

Nu aruncați trapezingul de fustă, care este completat de draper sub piept însuși. Această opțiune arată, de asemenea, bună pe forma de pere.

Femeile 50 de dimensiuni cu sânii mici, dar coapsele largi Merită să alegeți o fuste luxuriante și un corset montat. Cureaua este mai bine înlocuită de o inserție largă copleșitoare. O astfel de mișcare în crearea unei imagini va ajuta la redirecționarea atenției cu un fund larg al corpului pe piept. Pentru Slimness, lăsați știfturile pe călcâi sau pantofi de modă înaltă.

Dacă figura dvs. seamănă cu un măr, are șolduri complete, sânii mici și o talie pronunțată de zăvor, atunci alegerea dvs. ar trebui să vizeze acele rochii care au fost făcute sub piept sau pe talie. Corsetul poate fi drapat, iar gulerul este făcut de o omitate. Fuste directe nu au contraindicații și pot fi, de asemenea, parte din imaginea dvs.

Cu un piept de lux Există toate motivele pentru alegerea Chiffonului sau a rochiei de vâscoză cu o siluetă sub forma literei a. Desen frumos pe țesătura care servește ca bază pentru rochie, poate fi, de asemenea, o soluție pentru tinuta de seară. Ca și înainte, o gât triunghiulară și partea de sus cu mirosul rămân opțiunea perfectă pentru femeile Pischpool.

Drapetele pot fi, de asemenea, prezente pe obligațiune, vor servi ca o decorare frumoasă a întregului costum.

În ceea ce privește partea de jos a rochiei, va exista o fustă directă relevantă, pliată sau sub formă de jumătate.

Pentru toți aceiași proprietari permanenți ai figurii de pere sau nisip, puteți alege rochii, în proiectarea căreia există o combinație de două țesuturi. Poate fi o întindere monofonică la vârful superior și culoarea din partea de jos, dantelă și mătase. Alegerea unui corset decorat, uita-te la Bolero cu un manșon scurt, de exemplu, trei sferturi.

Citește mai mult  Rochii de seară pentru femei 40 de ani

Cu o talie slab pronunțată și o dimensiune de 50 de haine Puteți alege o rochie cu inserții laterale contrastante. Un astfel de element poate fi prezent pe o rochie dreaptă sau la soare de vară. Un astfel de costum va rămâne în mod obișnuit pentru o perioadă lungă de timp, deoarece designerii de recepție sunt folosiți atunci când creează nu numai costumele de seară, ci și costume de afaceri.

Este important să alegeți lățimea corectă a inserției pentru figura dvs. corect. De exemplu, aceleași inserții negre pe o rochie strălucitoare, cu o imprimare de flori, va arăta mai rău pe Sundress. La figura „Apple”, rochiile Motley sunt bine ședinței. O astfel de mișcare va schimba atenția de la un volum inutil, care este prezent pe piept sau șolduri.

Nu mergeți în jurul rochiei cu asimetrie în partea de jos. desen mici, printuri luminoase și motive de culoare – toate acestea vor face imaginea festiv frumos și original.

Selecție de culoare

Fata cu forme de lux o atenție deosebită trebuie acordată costum de culoare, deoarece culoarea greșită sau model poate ruina imaginea de seara. cușcă Oblique, dungi verticale de vedere vizual ajutor întindere silueta.

Floare de imprimare este mai bine pentru a alege de dimensiuni medii. Partea superioară luminos adaugă vizual volumul de piept, iar umerii întunecate vor ascunde un pic. Acest lucru va contribui la realizarea dungi orizontale și ornamente alungite.

Aviz, culoarea albă este plină, sperie minunata doamnă tânără. Și în zadar, pentru că cât de multe opțiuni de succes se ascunde in sine o rochie de seară în alb. Mai ales în cazul în care rochia de vară este selectată pentru celebrarea. Culoarea albă are o mulțime de nuanțe, care va dilua caracterul complet. Și dacă o imprimare de succes este, de asemenea, prezent pe o rochie de lumină, volumul va fi rupt.

Citește mai mult  Jachete tricotate

Alegerea țesăturii pentru o astfel de rochie este imensă: in, bumbac, vâscoză… Deci, nu vă fie frică de rochii albe, trebuie doar să utilizați corect avantajele acestei culori. Pentru a vă asigura că puteți vizualiza o selecție de fotografii cu modele complete, tranzacționate în modelele luminoase ale rochiei de seară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: