sundress denim pentru femei gravide

sundress denim pentru femei gravide

Garderoba unei femei gravide este un subiect separat de conversație. Este dificil de a ridica, pentru că hainele ar trebui să fie confortabil, frumos, gratuit, ușor, constau din materiale naturale, netezirea forme rotunjite de sex feminin. O opțiune excelentă pentru hainele ușoare pentru o femeie însărcinată este o sunătoare denim. Este vorba despre el că vom vorbi.

Modele

Este posibil să purtați o femeie însărcinată o rochie obișnuită de denim care nu va fi vândută într-un departament special? Da, puteți – cu încredere, vorbim cu dvs. Trebuie doar să știți care modele de alegere.

Sarafan Trapezium oferă libertate și face posibilă simțul confortului chiar și unei femei însărcinate. Stomacul într-o astfel de Sarafane nu va fi tras și atunci când alegeți modele lungi, puteți ascunde umflarea picioarelor. În dulapul de vară trebuie să existe soare de la denim subtil, care are o structură de bumbac. Pentru o vreme mai rece sub o astfel de soare, puteți purta o broască țestoasă.

Sarafan Trapezium din tesatura densă va fi o completare excelentă la dulapul de toamnă.

Un alt model de succes al soarelui care poate fi folosit o femeie însărcinată are o structură combinată. Partea de sus poate fi făcută de denim, iar fusta care pornește de la piept poate fi, de exemplu, șifon.

Sundars cu o fustă cu mai multe niveluri din țesutul zburător se vor ascunde burta rotunjită și vor face o figură de aer și lumină.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea unui sunet de la denim O femeie însărcinată va fi ușoară dacă urmați mai multe reguli:

  • Nu alegeți modele, cusute în conformitate cu legile clasice, cu siluete înguste sau bine amenajate, chiar și la lunile inițiale de sarcină+
  • Puteți lua numai modelele în care există o dispoziție largă, o linie de talie înaltă, iar centura poate fi ajustată cu lățimea+
Citește mai mult  Sweatshirts pe fermoar

  • Nu alegeți soarele cu bună știință mai mult decât aveți nevoie. Credeți-mă, când ați coase astfel de haine speciale, sunt luate în considerare toate câștigurile și volumul de greutate posibil.
  • Femeile gravide sunt mai multe nuanțe luminoase, astfel încât culorile întunecate în dulapul lor o limită mai bună.
  • Denimul trebuie să conțină elemente naturale în compoziția sa și să fie absolut hipoalergenic.

Sarafan nu va arăta deranjant dacă a fost ales corect.

Ce sa porti?

Unul dintre avantajele Sundar este ușurință, lipsa de solemnitate și admisibilitatea formării imaginilor ușoare fără un funcționar. Crearea unei imagini pe bază de Sarafan este mult mai ușoară decât cu o rochie.

Pentru a crea o imagine de vară, puteți adăuga o sunsiune denim la un tricou neobișnuit, pantofi confortabili pe un drum scăzut, ceea ce nu va livra disconfort, de la care picioarele nu vor fi obosite și nu vor fi agravate de starea lor pas cu pas.

Pentru o vreme mai rece și în offseason, împreună cu Denim Sundress, puteți purta o jachetă din același material, dar o altă umbră. Puteți lua în considerare cizme sau adidași ca pantofi, care vor arăta neobișnuit împreună cu golful, heter sau cu ciorapi strălucitori.

Imagini elegante

Și aici este exemplul vizual al modului în care soarele se poate combina cu un tricou strălucitor. Modelul Sarafan este foarte reușit: un fund ușor arcuit, cu o talie copleșit, netezește cifra și nu susține mișcarea. Sandalele laconice cu un încălzitor mic, stabil, au ales pantofi.

O altă combinație de succes de Denim Sranfana cu Turtleneck. Întreaga imagine este făcută în culoarea albastră, dar nuanțele fiecărei componente sunt complet diferite, ceea ce îl face interesant și incomod. O astfel de sundresie a fost selectată în mod clar în magazin pentru femeile însărcinate, dar vezi cât de bine se află pe o figură cu burtă rotunjită. Din nou, aici vedem talia supraestimată, tăierea liberă și liniile netede.

Citește mai mult  Fuste micro - cele mai scurte fuste cu un element de provocare

Această imagine afectează elementele sale elegante, selectate cu succes, care sunt armonizate între ele și vor fi înscrise. Sarafan la podea datorită ceasului său natural liber este universal: este la fel de potrivit pentru femeile cu orice cifră. Curea de piele subțire evidențiază pieptul și atrage atenția asupra acestuia și nu la stomac. Punga este foarte precis aleasă în această imagine. Lumina Un pulover de tipărire dungat este un accent expresiv.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: