Tricouri cu imprimare 3D

Tricouri cu imprimare 3D

Cu câțiva ani în urmă, lumea a întâlnit un nou mod de decor – sigiliu tridimensional pe diferite suprafețe. Efectul 3D cu computerele și monitoarele de pe ecranul de film au trecut la validitatea de zi cu zi.

Imaginile tridimensionale au început să apară pe panouri, graffiti de stradă, ferestre de magazin și, în cele din urmă, în casa noastră de zi cu zi.

Astăzi, imprimate 3D sunt decorate cu textile de uz casnic (perdele, lenjerie de pat), accesorii (picturi, postere) și, desigur, haine.

Fanii tehnologiilor moderne și a modului de tineret au evaluat deja lucruri elegante decorate cu model tridimensional. Imaginea 3D spectaculoasă spectaculoasă arată pe tricouri simple.

Citiți mai multe despre tricouri cu un efect 3D. Citiți în acest articol: Aici veți găsi o mulțime de informații interesante și utile despre acest rezultat neobișnuit al dulapului și puteți, de asemenea, să evaluați cele mai bune modele, costume elegante și imagini luminoase.

Modele

Nu cu mult timp în urmă T-shirturile cu o imprimare 3D au fost considerate real exotice și a fost posibil să le găsiți numai în mai mulți producători care erau pionieri în această zonă. Acum, astfel de tricouri sunt un fenomen destul de comun.

Cel mai important avantaj este că, dacă nu ați reușit să găsiți un model în duș, puteți comanda întotdeauna un tricou cu un model individual, beneficiile firmelor care efectuează astfel de servicii, există un set excelent.

Pentru cei care preferă produse finite de la producătorii de îmbrăcăminte populară, am făcut o selecție de tricouri pentru bărbați, femei și copii cu efect 3D.

a bărbaților

 • Model patriotic de la Vsemayki.Ru: tricou cu imaginea președintelui Federației Ruse pe fundalul pavilionului național. Preț – 1290 de ruble.
 • Model de la munte (marca, care unul dintre primele a început să producă tricouri cu o imprimare 3D): tricou de culoare Khaka cu o imagine a unui hedgehog uriaș de mare. Preț – 2199 RUB.
 • Model laconic de la imbracaminte de oi negru: Tricou alb cu sigla Superman Bloody. Preț – 774 RUB.
 • Modelul psihedelic din tipărio: Tricou strălucitor cu model de camuflaj în culori fluorescente. Pret – 1663 rubles.

femei

 • Modelul drăguț de la Vsemayki.Ru: tricou cu o imagine tridimensională a pisicii lui Cheshire din filmul lui Tim Berton. Preț – 1290 de ruble.
 • Model de tineret din tipărio: Tricou strălucitor cu pikachu. Pokemon sa întors din nou la modă! Preț – 1636 ruble.
 • Model romantic de la munte: Tricou de vis roz, cu un unicorn fabulos, curcubeu, copac înflorit și blocare magică. Preț – 1399 RUB.
 • Model pentru fanii lumii fantastice de la munte: Tricou albastru cu un frumos elf așezat pe un surp lunar. Preț – 1399 RUB.

Copiii

 • Modelul băiat de la Vsemayki.Ru: tricou cu un desen tridimensional bazat pe jocul popular de joc Minecraft. Preț – 1150 de ruble.
 • Model de cadouri de la „My”: tricou portocaliu cu un ursuleț de pluș și inscripția atingerii. Preț – 740 RUB.
 • Modelul elegant de la munte: Tricou Violet cu panda fermecătoare și băieți și fete. Preț – 1400 RUB.
 • Model amuzant din tipărio: Tricou albastru cu Minion – unul dintre cele mai populare personaje ale desenelor de desene animate pentru copii. Preț – 1700 de ruble.

O varietate de amprente

Deci, alegerea tricourilor cu efectul 3D este incredibil de variată. Aproape toate fenomenele vieții moderne se reflectă în acest element original.

Fiecare nouă colecție de tipăriri de sezon este completată cu idei proaspete, dar cele mai populare amprente nu părăsesc moda de mult timp.

Patriotic

Tricourile patriotice sunt acum relevante decât oricând. În același timp, alegerea imaginilor nu se limitează la steagul național și la stema. Din ce în ce mai mult, de modătorii dobândesc tricouri cu imaginea președintelui și a membrilor guvernului. În aceeași categorie, puteți atribui tricouri cu urși, eroi și alte simboluri ale Rusiei.

Cu animalele

Tricouri cu animale ca toată lumea – și băieți și fete, și, desigur, cele mai mici fashioniste.

Bărbații preferă tricouri cu prădători și reptile, femeile sunt în mod tradițional nebun despre feline toți maeștrii, iar generația mai tânără este încântată de animalele pufoase și drăguțe mici.

Cu celebrități

Tricourile cu celebrități nu lasă mana vreodată, deși personajele pe ele se schimbă treptat. Cu toate acestea, ei își vor găsi întotdeauna tricourile cumpărătorului cu reprezentanți ai clasicilor rock-ului rus și străin și actorii filmului vechi.

Oamenii de știință renumiți, politicienii și oamenii de afaceri devin adesea de multe ori „eroi” ai unor astfel de tricouri.

Cu personaje

Tricouri cu caractere de film, desene animate și seriale – o altă tendință de modă veșnică. Astăzi nu numai copii, dar mulți adulți nebuni despre desene animate anime sau Disney.

Eroii de serie și cinema pe un tricou vor spune tuturor despre dependențele dvs. de gust – aceasta este o modalitate sigură de a găsi oameni asemănători.

Jocuri pe calculator

T-shirt-uri dedicate jocurilor pe calculator de multe ori alege studenți și elevi. Rezervoare, grafică pixel din Minecraft, precum și desene din jucării retro, cum ar fi Pakmen sau Mario – cele mai populare subiecte pentru „Gamers“ T-shirt.

tema Sport

Sportive T-shirt – o altă direcție neschimbată în lumea modei. Simboluri ale echipelor preferate, camere și portrete ale sportivilor preferate, olimpic inele și talismane – Sortimentul de tricouri pentru fanii de sport sunt foarte largi.

Amuzant

T-shirt-uri cu meme și glume. Internetul este o sursă nesfârșită de inspirație pentru designeri t-shirt, cu desen 3D. Benzi desenate, citate, poze haioase sunt împrăștiate rapid peste popularitatea de rețea și să câștige, iar apoi devin printuri la modă.

Ce sa porti?

T-shirt, cu o imagine tridimensională – un lucru luminos și expresiv în sine, așa că nu are nevoie de un fel de ușor de reținut. Părțile principale din rochie, fără îndoială, este dată, astfel încât toate celelalte lucruri pe care le-ați pus, ar trebui să fie destul de simple și laconice.

Blugi sau pantaloni scurți de denim vor fi pereche perfectă la tricou cu imprimare 3D. Un astfel de set este potrivit pentru absolut orice pantofi – de la adidași la sandale grațioase. În vreme rece, imaginea va completa o bluză de trăsnet, jachetă sau sacou de bombardiere.

Fetele pot purta tricouri, decorate cu un model vrac, cu fuste în stil de zi cu zi. Pe partea de sus a tricourilor puteți arunca o cămașă denim sau o jachetă din piele – va obține un costum confortabil și elegant pentru diferite cazuri de viață.

Imagini spectaculoase

 • Tricoul gri liber, cu un bot de tigru alb, complet cu pantaloni negri simpli și o pungă roșie strălucitoare. Echipamentul laconic completează ochelarii într-un cadru masiv.

 • Tricou cu un model luminos în combinație cu un costum alb de zăpadă, constând din pantaloni scurți cu nituri și o jachetă montată. Completați imaginea unei pungi de argint și pantofi confortabili pe un călcâi mic.

 • Tricou scurtat albă, cu o imagine de buze uriașe, strălucitoare, cu blugi înguste, Holey, jachetă denim și pantofi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: