Twid pantaloni

Twid pantaloni

Twid Fabric a apărut în epoca victoriană din Anglia. Ea sa îndrăgostit imediat de mulți locuitori ai lui Misty Albion pentru puterea, moliciunea și capacitatea lor de a menține căldura. Faimosul scriitor Arthur Conan Doyle, Scot, pe originea și „părinte” al lui Sherlock Holmes, a apreciat cu adevărat hainele din Tweet. Oferind faimosul detectiv CAP Tweed, el a făcut această țesătură chiar mai populară și iubită în întreaga lume.

Inițial, costume de tweed au fost atributul doar garderoba de sex masculin, și au fost de îmbrăcăminte pentru vânătoare. În timp, astfel de kituri au început să facă pentru viața de zi cu zi, iar femeile care adoptă cu ușurință un costum de sex masculin, desigur, nu au ocolit pantalonii din Tweet.

Particularități

Astăzi, pantalonii Tweed sunt unul dintre lucrurile trebuie să aibă în dulapul de iarnă.

Ele sunt bine încălzite, foarte plăcute pentru piele și practic nu afectează. În plus, această țesătură realizată prin tehnologia de marcă engleză are densitate diferită și mai multe tipuri de texturi, care permit crearea de modele foarte elegante și practice.

Twid este fabricat din lână de oaie și are toate proprietățile sale, astfel încât în ​​astfel de pantaloni va fi foarte dificil de înghețat.

Modele

Pantaloni cu tweed largi – aproape modelul clasic pe care Madame Chanel a făcut un popular neegalat de madame. Cunoscut pentru opiniile sale revoluționare ale modei în garderoba generală și a femeilor, în special, ea a transferat cu ușurință pantaloni cu Tweed de la colecții masculine, oarecum modificate și făcându-le o mai feminină.

Citește mai mult  Cămașă fără guler

Pantaloni cu tweed largi, spre deosebire de produse din alte materiale, nu vor fi lansatoare, având deja kilograme suplimentare. Acest lucru se realizează în detrimentul unei tăieturi speciale și combinația corectă a ansamblului – jacheta alungită sau jumperul vor deveni cei mai buni însoțitori pentru astfel de pantaloni.

TWID Pantaloni Skinny – un model care este combinat cu succes cu blasteri și veste. Fiind haine pentru sezonul rece al anului, într-o astfel de combinație de pantaloni din Tweet, va da căldură și confort proprietarului lor chiar și în cel mai puternic îngheț. În plus, punerea acestuia pe acest model, puteți sublinia foarte bine meritele figurii dvs., deoarece trăsătura distinctivă a Twee este – abilitatea de a face vizual volumul mai puțin decât de fapt.

Culori și amprente populare

TWID – True English Fabric, Imagini și Imprimări pe care se formează deja la etapa de producție. În funcție de tipul de țesătură, textura sa se distinge și, în consecință, desen.

Cele mai populare tipuri de TVID sunt:

Donegal – țesătura că firul principal al unei culori este interconectat cu două fire de rață de alte nuanțe. Acest lucru creează un mic desen cu o abundență de noduli, în care predomină o culoare, cel mai adesea gri.

Harris – Tipul de Tweet care poate fi de diferite nuanțe. Adevărata cârpă scoțiană cu un model colorat și un grad ridicat de rezistență la uzură.

Şeviot. Această specie a obținut numele de la rasa de oi, din cauza țesăturii din lână. Cel mai adesea, culoarea acestor animale este negru sau gri, astfel încât pantalonii Tweed din chevistra necunoscută se vor potrivi perfect în orice imagine de afaceri.

Citește mai mult  Bluze fără o capotă

Pipita, Sau celula de ciobanesc – un material care are un model caracteristic sub formă de celulă superficială. Inițial, a fost negru și gri, dar în timp producătorii au diversificat culorile ei, făcând o nuanță verde, albastru închis și maro într-un sortiment.

Brad de Crăciun. Devine clar de la numele, cu care este asociat acest material. Cel mai adesea interpretat în verde, această țesătură este populară cu producătorii americani de îmbrăcăminte. Nuanțele acestei specii variază de la verde deschis până la aproape maro, dar textura neschimbată sub formă de benzi intersectare nu va lăsa să confunde această țesătură la oricare altul.

Ce sa porti?

Twid pantalonii vor ajuta la crearea unei imagini elegante care vor include atât elemente retro-stil, cât și popular ocazional. Se vor combina cu succes cu o astfel de călărie:

  • Pulover cald sau pulover mare de mate+
  • Cardigan foarte lung+
  • Pulovere cu v-gât+
  • Bluza de bumbac sau tricotaje.

Când elaborați un ansamblu, amintiți-vă că partea superioară a volumului trebuie combinată cu pantaloni sau modele drepte și modele vicevercă cele mai bune pentru a purta cu haine, care nu implică libera sau tăiată.

De la pantofii dau preferință unei barci modeste de încălțăminte sau pantofi neutri de încălțăminte.

Amintiți-vă că pantofii deschisi sunt contraindicați să se combine cu modele de pantaloni de la TWE.

Imagini spectaculoase

Combinație excelentă de combinație de autumnale – pantaloni mari de tweed și jachetă albastră închisă. Imaginea arată neutră, dar în același timp extraordinar de elegantă.

Exemplu excelent de aplicare a pantalonilor Tweed într-un ansamblu de afaceri. Modelul direct gri în combinație cu o jachetă verificată montat creează un aspect strict în care un pic de varietate. Pantofi maro deschis de la piele de piele, combinate cu succes cu o imprimare de blazer, fac o imagine chiar mai armonioasă.

Citește mai mult  pantaloni izolate

O imagine incredibil de interesantă în care o combinație de elemente gri de îmbrăcăminte dintr-un Tweet este armonizată pe fundalul unei celule purpurie a sacoului. O astfel de imagine poate fi purtată în viața de zi cu zi, atragerea atenției la lucruri complet neutre într-o combinație de durere.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Claudia

    Îmi cer scuze, dar pentru a-mi putea răspunde corect la întrebarea dumneavoastră, v-aș ruga să oferiți mai multe detalii. Ce anume doriți să știți despre „twid pantaloni”? Este vorba de un brand anume? Vă interesează culori sau modele disponibile? Poate aveți în vedere un anumit magazin sau site de unde să cumpărați astfel de pantaloni? Vă rog să clarificați și vă voi oferi cât mai multe informații posibile.

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: