Vara Tunica

Vara Tunica

În timpul cald, atunci când soarele strălucește în mod constant și de natura îngăduitor cu noi, vreme bună, așa că vreau să se uite adecvat! Prin urmare, cu debutul zilelor primul cu adevărat fierbinte de fashionista, este fericit să scape de blugi și pantaloni cald în timpul iernii, luând în aer, tinutele luminoase.

Locul special în garderoba de vară a unei fete moderne ocupă tunică ușoară. Această îmbrăcăminte este cunoscută de la antichitate. Tunica este ideală pentru un climat cald – sunt subțiri, libere, nu mișcările constant timide și practic nu se simte pe corp.

Articolul nostru de astăzi este dedicat caracteristicilor și soiurilor de tunică de vară la modă. Vom spune despre ce vin tunici, cum ar trebui să aleagă și ce este mai bine să poarte.

Modele

Pentru a începe, am dori să vă prezentăm cele mai populare și interesante modele de tunică pentru femei.

 • Tunica simplă Crowe vor dori ca cei care iubesc să coase hainele în sine. O astfel de tunică poate fi sculptată și coase în doar câteva ore și ea va arăta doar uimitoare.

 • Tunicile gratuite Croga sunt haine largi, aerul care vă înconjoară ca un nor ușor. Tunica spațioasă iubesc în special două, deoarece această siluetă maschează defectele formei perfect.

 • Rochii de tunică – așa-numitele rochii de siluetă gratuite care pot fi purtate atât pe un corp gol, cât și complet cu pantaloni sau pantaloni scurți.

 • Tunica tricouri sunt foarte asemănătoare cu versiunea anterioară, dar au un stil mai strict. Pentru o astfel de tunică, prezența elementelor structurale „cămașă” este caracteristică: un guler postponed, butoane, buzunare false, manșetă și t.D.

Citește mai mult  Rochie de vâscoză - de la concisitate la originalitate

 • Tunicile fără mâneci sunt potrivite pentru cele mai fierbinți zi de vară. Avantajul necondiționat al acestor modele este că vă permit să demonstrați un bronz frumos.

Lungime

În mod tradițional, tunica era cu mult înainte de genunchi și le-am purtat în antichitate și femei și bărbați. În Roma antică, fetele tinere îmbrăcate și într-o versiune scurtată a tunică, care a fost numită „Interioreor”, și despre evenimente deosebit de importante, de exemplu, pentru o nuntă, orașele nobili îmbrăcate în tunica lungă „Text”.

Moda modernă are propriile reguli care nu limitează lungimea tunică. Singurul lucru care este important este tunica de vară trebuie să închidă vârful șoldului, astfel încât să poată fi purtat peste un costum de baie ca o rochie de plajă.

Tunica lungă – sub genunchi și la gleznă – arată doar uimitoare. Flying, stilul de aer nu are nevoie nici de un decor suplimentar, trebuie doar să alegeți materialul drept și culoarea tunică.

Stiluri

Tunica de vară arata complet diferită, deoarece designerii nu se obosesc experimentați cu acest element al dulapului, creând modele în diferite stiluri.

Tunica sportivă mai mult ca tricouri fără dimensiuni sau jachete lungi. Ele sunt perfect combinate cu adidași și jambiere, iar dacă lungimea permite un arc independent.

Tunica de stil grunge amintește de timp când sa născut cultura subterană. Siluete neatent, asimetrice, nuanțe sumbre – caracteristici caracteristice ale acestor modele.

Tunica rustică – acestea sunt stiluri simple, țesături de bumbac, felinare și garnituri, precum și broderie neschimbată sub formă de modele populare.

Tunica stilului etnicului mor cu vopsele, ornamente și bogății de decor. În această categorie, puteți atribui, de asemenea, tunici în stilurile Boho și Eco.

Citește mai mult  Suit Ciuvașă National

Tendințe de modă

În acest sezon de modă, tunica de vară nu și-a pierdut relevanța. Pentru a se potrivi cele mai recente tendințe de modă, atunci când alegeți o tunică, acordați atenție modelelor care sunt potrivite pentru unul sau mai mulți parametri:

 • Direct Silhouette+
 • MIDI sau MAXI Lungime+
 • Decor minimalist+
 • Paletă de culori luminoase+
 • Modele geometrice (benzi, celule și t.D.)+
 • Orientale orientale+
 • Culori saturate, monofonice+
 • Neckline mare+
 • Deschideți umerii+
 • tăiat pe spate.

Textile

Pentru vară, încercați să alegeți haine din țesături subțiri, respirabile, în mare parte naturale. Producătorii de tunzi de lumină coase, de obicei, exact din astfel de materiale.

Țesăturile de bumbac sunt cele mai accesibile, astfel încât tunica de bumbac se bucură de cea mai mare cerere. Bumbacul este un material moale, plăcut pentru materialul corpului care absoarbe bine umezeala și trece aerul, astfel încât cea mai bună opțiune pentru vreme caldă nu este găsită.

Dantelă tunica arata foarte rafinat si luxos. În special dantelă foarte valoroasă din materiale naturale, cum ar fi bumbacul italian. Dacă sunteți incomod în lucruri translucide, deschise, aruncați o privire la tunica cu inserții de dantelă.

Chiffon Tunica este fără greutate, splendoarea aerului. Pânză ușoară este perfect drapată, ajutând la crearea unei imagini blânde și romantice. Dacă ridicați escorta corectă la o astfel de tunică, poate deveni chiar o tinuta de seara (de exemplu, pentru o petrecere pe plajă).

Culoare și imprimare

Gama de culori a costumelor de vară este, de obicei, mai diversă decât în ​​alte sezoane. În timpul verii, în dulapuri noastre, lucrurile sunt nuanțe luminoase și luminoase, turnare monocrom semisezon si iarna tinutele.

 • Tunica albă este una dintre cele mai de succes soluții, mai ales dacă pielea dvs. a reușit deja să fie acoperită cu un bronz frumos. O alternativă la această opțiune poate fi o culoare tunică a lui Avory, Lapte sau Cream Shade.

Citește mai mult  Cămașă albă pentru femei

 • Culori suculente, saturate – aceasta este ceea ce aveți nevoie pentru a acorda atenție, formând un dulap de vară. Lemon, turcoaz, piersic, smarald, zmeură – astfel de tunici nu vor lăsa pe nimeni indiferent.

 • Tunica cu o imprimare va decora chiar și cea mai ușoară și mai modestă imagine. Acum încă în geometria de modă, desene abstracte, ornamente florale, motive etnice.

Ce sa porti?

În funcție de stilul tunicului de vară, acesta poate fi purtat ca un costum independent sau în combinație cu alte lucruri. Tunologii alungite se poartă la fel ca mini-rochiile, dar este important să nu uitați de pantofi spectaculoși.

În plus, tunica de vară poate fi pusă pe blugi înguste, pantaloni sau pantaloni scurți. Mergând la o plimbare pe plajă, aruncați doar tunica peste un costum de baie. Suplimente elegante de pălărie de vară.

Imagini spectaculoase

 • Tunică albă cu imprimare strălucitoare, cizme albe moi, cu un echilibru larg, pantaloni scurți denim, sac de piele cu fringe și multe accesorii atrăgătoare.

 • Tunica este o culoare roz roz, interceptată pe talie cu o centură de piele largă, în combinație cu pantofi de leopard, ambreiaj miniatural și decorațiuni masive.

 • Tunica albă, tăiată cu dantelă, cu fustă scurtă denim, sac strălucitor, cizme de vară, pălărie și ochelari de soare.

 • Tunica roz roz în stil Oversiz cu o pungă imensă de plajă și sandale elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: