Bărbați frumoși și neobișnuită

Bărbați frumoși și neobișnuită

Moda nu sta în regulă, iar designerii eliberează în mod regulat din ce în ce mai multe colecții noi de lenjerie de corp. Există astfel de sutiene de sex feminin care se înclină fantezia și admiră designul lor frumos. Luați în considerare mai multe detalii cu selecția celor mai frumoase sutiene mondiale.

Modele neobișnuite din Japonia

Designeri din țara de creștere a soarelui dragoste pentru a uimi de modă cu lucruri originale, nici alte lucruri pentru nimic altceva. Lenjeria de corp nu este o excepție. Vom fi familiarizați cu selecția chic a corpurilor frumoase și neobișnuite de la compania japoneză triumf Lingeri. Multe dintre produsele originale vor rămâne concepte.

Acvariile

Marca comercială a dezvoltat un model interesant de brățară sutien, care se face sub formă de acvariu cu pește! Potrivit designerilor, o astfel de lenjerie originală va permite modă să se simtă ușor și proaspătă în sezonul de vară fierbinte.

Din plastic

Producătorul japonez a prezentat costumul de baie obișnuit, care este produs de 3,5 sticle constând din polietilen tereftalat de înaltă calitate și natural. Materialul a fost pre-împărțit în părți mici și transformată într-un fir, din care materialul textil și detaliile dantelă dovedit.

Din sticlă

Foarte original și pare eficient ca un sutien de sticlă feminin. Cupele din acest model constau din sticlă specială de sodiu. Spatele este fabricat din margele de sticlă răsucite.

Pentru fanii fotbalului

Atenția iubitorilor de fotbal va atrage cu siguranță un corset neobișnuit, creat în mod specific în onoarea Cupei Mondiale din 2002. Acest model interesant are o culoare verde (ca un gazon pe teren de fotbal). Cupa de viață sunt făcuți sub formă de bile de fotbal, acoperite cu o rețea.

Citește mai mult  Sankom Sus

De la perla

Doar fantastic arată sutienul frumos al femeilor, care constă din trei mii de perle și dantelă belgiană uimitoare în stil vechi.

Aromatizat

Triumph Lingeri a introdus produsul original, care este conceput pentru Fashionista care încearcă să renunțe la fumat. O capsulă specială care conține aroma de lavandă este construită în sutien. Potrivit producătorului, acest articol mic vă permite să scapi de exces de iritație, care apare atunci când un obicei dăunător. În plus față de sedativ, mirosul de lavandă distorsionează un gust de țigară, făcându-l intolerabil.

Cu imaginea lui Maiko

Arată foarte neobișnuit și luminos arată ca un dansator japonez pe suprafața lui – Maiko. Modelul arată foarte original și frumos.

Haru-Urara

Calul numit Harou-Urara a participat la multe curse japoneze. Toate competițiile pe care le-au pierdut, dar oamenii au iubit-o pentru dedicare și determinare. Triumph Lingeri a lansat un sutien interesant cu silueta acestui animal faimos. Desenul a fost aplicat folosind o tehnologie specială care are propriul morcov obișnuit!

În onoarea echipei „Hanshin Tigers”

Fanii de baseball al lichiorilor vor aprecia cu siguranta acest sutien original. Produsul este dedicat faimoasei echipe de baseball numite „Hanshin Tigers”. Lenjeria face parte dintr-un kit compus din pantaloni scurți și coadă de tigru detașabilă.

Dedicat sfatului șef

Un corset foarte luminos și bogat al albului roșu este dedicat intenției primului-ministru al Japoniei de a privatiza șeful avansat (evenimentele din 2005).

Cu imaginea a două generații

Un alt sutien japonez interesant este decorat cu ajutorul copiilor mici (pe fundul cupelor), care sprijină populația în vârstă a țării (pe partea de sus a paharului este imaginea bunicii). Acest model semnificativ din punct de vedere social a fost dezvoltat pentru a otrăvi atenția asupra problemei declinului populației din țara de soare în creștere.

Sub forma unei cutii

O altă idee nebună și non-standard Triumph Lingeri și-a găsit exemplul de realizare în produsul original sub forma unei casete speciale pentru buletine de știri. Acest model a fost dedicat procedurii electorale și de vot.

Sub formă de mănuși

Un alt produs pentru fanii de baseball este decorat sub formă de două mănuși de baseball care îndeplinesc funcția paharilor. Ei joacă rolul de clase și pot fi ușor conectate sau separate unul de celălalt.

Citește mai mult  Corset cu fuste

Cu broderie frumoasă

Din acest model luminos este dificil de a arunca o privire! Un corset de lumină obișnuit este decorat cu o broderie uimitoare care ilustrează 400 – un castel de vară care se referă la Edo Era. Imaginea este pe cupe. Bright Fucsia curele de culori sunt completate cu cristale strălucitoare.

Ridicare – Bag

Lifter – Bag – Acesta este un alt model care este conceput pentru a atrage atenția asupra unei probleme sociale. Această lenjerie originală necesită o reducere a aplicării pachetelor plastice care dăunează mediului.

Cu pachete de băuturi

Foarte futuristic arată ca o copie specială a materialului verde moale, cu un panou solar pe stomac. Ea poate arăta mesaje. Modelul este completat de pachete mici sub băuturi. Acest element a fost inventat pentru a reduce cutii de staniu sau a sticlelor de plastic care dăunează naturii.

„Pace pe palma”

Cupele unui astfel de produs spectaculos și foarte armonios sunt combinate și formate „pace pe palmă”. Produsul este fabricat din materiale ecologice și sigure: canabis, hârtie reciclată, porumb natural.

Cu talismanii de baseball

O altă copie dedicată jocului în baseball arată foarte luminos și drăguț! Cupele de viață sunt decorate cu talismane de baseball fermecătoare în capace și echipamente. Talismanii dețin cupele care imită bile de baseball cu o literă mare „V” (semn de victorie).

Pentru orezul în creștere

Brandul japonez a decis să lovească pe toată lumea și a prezentat un sutien uimitor al cărui design vă permite să creșteți orez real.

Manipulate

La prezentarea sutienelor uimitoare de la Triumph Lingeri, unul dintre cei mai elegant a fost un model în valoare de două milioane de dolari. A fost făcută manual. Acesta este un produs uimitor brodat dintr-o fire reală de aur (24 carate) folosind diamante.

Din Davava

Triumf Lingeri a arătat un corset foarte original din fibre speciale. Acest model interesant are curele alungite. Ele pot fi înfășurate în ele ca în eșarfă, dacă vremea este rece afară.

Cu senzori

Un alt sutien futurist este echipat cu senzori speciali care îi pot avertiza proprietarul cu privire la amenințarea obiectelor care se încadrează în partea de sus.

Cele mai frumoase modele din secretul lui Victoria

Marca de renume din lume, Victoria’s Secret produce modele uimitoare de lenjerie de corp. Luați în considerare în detaliu cele mai frumoase și mai scumpe sutiene din această companie.

Citește mai mult  Costume de baie incanto

Vacanţă

Modelul luminos este fabricat din pietre strălucitoare: diamante, rubine, smaralde și safire. Corsetul spectaculos este estimat la 4,5 milioane de dolari.

Diamant negru

Sutienul spectaculos a fost decorat cu diamante alb-negru excelente. Modelul de lux a fost reprezentat de modelul preferat secretul lui Victoria – Adrian Lima. Prețul acestei copii a fost de 5 milioane de dolari.

Inimi în flăcări

Inimile de frunze chic pe foc au fost completate cu o broșă spectaculoasă cu motive florale. Este o lenjerie de corp frumos și romantică a evaluat 6,5 milioane de dolari.

Stea

Acest model uimitor a devenit renumit pentru designul stilului natural cu utilizarea de smaralde și rubine. Cordisul fabulos a fost estimat la 10 milioane.

Ceresc

Acest model incomparabil a fost demonstrat de faimoasa Fashionista Tira Benx. Corsetul feminin din stil angelic a fost realizat din diamante într-un cadru de aur. Aceasta este o lucrare reală de artă a fost evaluată la 10 milioane.

Regal

Un alt program regal de la secretul lui Victoria numit Royal a fost făcut din pietre multicolore: safire, rubine și diamante. Această copie a estimat, de asemenea, la 10 milioane.

Foarte sex

Foarte sexy brailiant sutien, rubine și aur alb arată doar fabulos! Produsul magic de la faimosul brand de pe podium a fost reprezentat de faimosul model Heidi Klum. Foarte sex a lovit pe toți cu frumusețea și valoarea lui de 11 milioane.

Ceresc Star

Secretul lui Victoria a lansat un model foarte spectaculos, format din safire roz roz. Lucrul a fost suplimentat de un smarald major (90 carate). Steaua cerească costă 12,5 milioane de dolari.

Splendor sexy

Această lenjerie este făcută sub formă de flori combinate între ele. A fost creat din diamante strălucitoare și rubine în încadrarea aurului alb. Această capodoperă costă 12,5 milioane.

Rosu aprins

Cel mai scump și mai sexy sutien a fost introdus în 2000. Acest model, distrus de pietre prețioase și Ruby Thai, a devenit faimos pentru întreaga lume și sa găsit în cartea de înregistrări Guinness. Red Hot a fost evaluat în record de 15 milioane de dolari.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: