Costum de baie albe

Costum de baie albe

Imaginați-vă de nisip fierbinte, rugină caldă a mării, cerul azurului, plaja… Și aici ieșiți – toți în alb! Efectiv? Fara indoiala. Toate vizualizările s-au adresat. Simți regina sau, în cel mai rău caz, stele de film. Dar este încă lipsită de ambiguă atunci când vine vorba de un costum alb de scăldat?

Avantaje și dezavantaje

  1. Costumul de baie albe este un clasic indiscutabil al genului. El este întotdeauna la modă, nu e de mirare că fiecare colecție de anotimpuri noi este un costum de baie orbitor – alb. În ea, femeia arată „pe milion” – exquisitely, strălucit.
  2. Culoarea albă, după cum știți din cursul școlii de fizică, reflectă perfect razele soarelui, atât de plajă într-un costum de această culoare – o plăcere: Ultravioletul cade uniform, bronzul devine frumos și neted.
  3. Într-o baie de baie albă, puteți merge în siguranță la plajă. În lumina laserelor, costumul de baie își va arăta proprietățile magice pentru a schimba culoarea.

Costume de baie albe, în ciuda faptului că cataloagele conțin modele și pe doamnelor luxuriante și pe subțire, este plin. Prin urmare, o audiență limitată este potrivită – fete întunecate ale fizicului sportiv, cu șolduri înguste și un bronz bine vizibil. Doamnelor cu piele ușoară și cel puțin cea mai mică indiciu pe supraponderali în alb mai bine să nu cadă sau să o facă foarte atent.

Suntem cu toții obișnuiți cu faptul că, într-un costum de baie scăldat. Și ce altceva se poate face în ea, vă întreb. Astfel, puteți arunca cu capul și înoată departe de fiecare costum de baie alb, pentru că după umectare începe tesatura perfid strălucitoare. Și dacă farmecele ascunse în partea de sus a costumului, într-un fel va fi inspirat de cămășilor spumă de linie, apoi chilotei va „predare“ tine fără luptă.

Există o cale de ieșire – pentru costumele de baie Obținere din tesatura elastica densa, dar gama lor de model, din păcate, este destul de limitată.

Înota în alb optim numai în piscina, parc de apă sau apă de mare curată.

După înot în lac, pe un râu sau iaz, alb-culoare se fierbe deja nu se mai întorc. Dar chiar și pe malul azuriu, titularul alb Costume de baie va trebui să se urmărească îndeaproape, astfel încât să nu se lipesc susține la costum, alge particule, care poate pentru totdeauna strica aspectul costum de baie pentru totdeauna.

Citește mai mult  Brain alb

Un alt minus semnificativ al unei costume de baie albe este betonul său. Chiar și cu îngrijire adecvată și regulată, albul își pierde rapid vederea, devine gălbuie sau gri, iar bleach-ul chimic, care este recomandat să adauge la apă când spălați un costum de baie albă, strică țesătura.

Timbre

Selectați un costum de baie albă de care aveți nevoie cu o cotă bună de auto-ironie. Să te uiți la tine în oglindă și să-mi spui sincer ce tip de cifre ți-am dat natura? Costumele de baie albe trebuie să fie alese strict pe baza posibilităților aspectului său, altfel riscurile arată ridicol și inadecvat.

Costumele de baie albe sunt diferite.

Bando

Acesta este un costum clasic de baie separat. Partea superioară are o caracteristică distinctivă – există complet lipsa de curele. Topirea sunt sub formă de pantaloni scurți și cu tăieturi mari pe șolduri. Shorts sunt optime numai pentru doamnelor cu picioare lungi, cum reduc vizual creșterea.

Partea superioară a costume de baie albe – Bando este adesea decorată cu Ruffs, inclusiv dantelă. Acest lucru maschează perfect un hoodoo excesiv, accentuează pieptul, mărindu-l vizual pe câteva dimensiuni. Din toate aceste motive, bandana nu ar trebui să poarte femei luxuriante.

Tankini

Acest stil de costum de baie este destinat în principal femeilor „în organism”. Se compune din subiect de sus cu cești și funduri – pantaloni scurți sau se topesc. Partea de sus închide stomacul, permițându-vă să mascați mici deficiențe într-o figură, trage laturile. În plus, Tankini ascunde efectiv dezavantajele cauzate de.

Monokini

Acesta este un costum, în anii ’60 ai secolului trecut, care a devenit un adevărat simbol al revoluției sexuale din lume. Stil solid cu tăieturi profunde pe laturi și linia de conectare care trece prin burtă între costumul de baie de echitatie și fundul său. Profitabil accentuează avantajele unei fete subțiri în fizic proporțional.

Dezavantajele nu maschează, deoarece se înțelege că proprietarul său nu are niciunul. Vizionări în jurul Boca, Belly, Hips. Bine adaptat femeilor scăzute, deoarece liniile verticale cresc vizual creșterea.

Citește mai mult  Costume de baie închise pentru piscină

Bikini

Acesta este un costum de baie de baie separat clasic. Poate fi diversă – cu chiloți de tang sau pantaloni scurți. Printre alte etape, este bikini, considerat cel mai minimalizat. Necesită figura feminină a impecabilității.

Nonokini

Aceasta este o versiune de stil „bikini”, constând doar din tărie de țesături și de la benzi subțiri sau laces și grămezi mici, acoperind doar cele mai cauzale locuri.

Purtarea unui astfel de costum de baie necesită curaj, determinare și aspect atletic. Nici doamnelor cu o capotă excesivă, nici fete luxuriante nonokini purtând categoric imposibil.

Solid

Părinte – Fondator al tuturor celorlalte stiluri. Fusion (articulație) Costum de baie Doamnelor potrivite de orice ten și vârstă. Costumul de baie solid alb va sta perfect pe femei pentru 40 de ani.

Cu mânecă lungă

Acest lucru închis Simaja Simone împrumutat de la surfer. Costumul acoperă perfect defectele figurii, reflectă razele soarelui și, de asemenea, protejează împotriva vântului. Femei potrivite de diferite clădiri.

Nuante de moda si imprimate

Culoarea albă în sine arată festivă. Dar designerii nu dorm, iar fiecare sezon oferă iubitori de baie neobișnuită de soluții de modă noi.

Pentru modestii și cei care dobândesc un costum de baie albă pentru a se arăta din cea mai bună parte în timpul sportului de plajă, nu sunt recomandate costumele cu un număr mare de elemente de decorare. Flori de flori pe un costum de baie albe vor fi mai potrivite undeva la partidul piscinei.

Flori spectaculoase pe un costum de baie albe arată romantic, dar trebuie să vă amintiți că un desen mare este aparent numai pe o îmbrăcăminte de baie doamne subțire. Femeile cu blonduri plăcute pentru a-și opri alegerea pe un costum de baie albă, cu un ornament floral mic.

Prezent Fashion Pisk – costume de baie albe din mazăre. Desenul luminos, mare și mic oferă joacă și arată încredere. Deseori designeri completează costum de baie în curea pungă, cataramă sau inele de metal decorative.

Aceeași abordare pentru designerii de modă și pentru costume de baie cu dungi albe. Ar trebui să fie înțeleasă aici că banda verticală este prelungită, completă orizontală. Făcând o alegere va trebui să se bazeze din nou pe tipul de figură existent.

Costume de baie albe cu dueturi luminoase contrastante sunt perfecte. Alb – negru, alb – albastru. Acest sezon este relevant o combinație de alb-zmeură.

Materialele

Când coaseți costumele albe de baie, țesăturile speciale constau din diferite tipuri de fibre. Cerința principală pentru aceasta este rezistența, elasticitatea, hipoalergenicitatea și termoregularea. Cel mai adesea există haine de Lycra (face parte din aproape toate costumele), poliester, poliamidă, tuner și microfibră.

Citește mai mult  Femeile lenjerie de corp de căldură pentru șosete de zi cu zi: caracteristici și sfaturi cu privire la alegerea

  1. Aproape o parte din fiecare costum de baie, cum ar fi.
  2. Uneori de costume de baie albe coase din țesături de bumbac, cu dantelă. Datorită prezenței unui asemănător, costumul de baie primește o proprietate întinsă.
  3. Poliesterul este responsabil pentru interacțiunea cu razele de soare.
  4. Poliamida are un efect de tragere.
  5. Tactile garantează uscarea rapidă, iar microfibrul este plăcut la atingere și este perfect lipsind aerul. Costum de baie cu prevalența tunerului mai potrivit pentru plajă decât produsul asemănător.

Într-un costum cu un conținut mare de poliester, este perfect plutitor, iar modelul cu o predominanță de microfibră nu merită să cumpere femei complete, deoarece țesătura este prea strâns adiacentă corpului.

Recent, Fashionista a evaluat costume de baie tricotate neobișnuite. Cel mai adesea, astfel de costume constau din mătase, in, bumbac și viscoză.

Branduri

Costume de baie albe sunt în colecții de aproape orice producător. Cu toate acestea, cea mai mare gamă de „toate nuanțele de alb” este „Rebecca”, „Rip Curl”. Printurile florale blânde pot fi găsite în colecțiile RIP Curl, Animal. Dacă doriți un costum de baie albe în mazăre sau dungi, uitați-vă la rochii de plajă „Rebecca”, „Billabong”. Monokini albe orbling din Oye Cowwear. Bikini albe clasic sunt prezentate în colecțiile „Instită” și „Lorin”.

Prețurile pentru costumele albe de scăldat sunt diferite. Costul minim – de la 1500 de ruble. Modelele producătorilor, cum ar fi costumele de baie Oye, vor costa 20.000 de ruble și mai sus.

Tendințe de modă

Costumul de baie albe oferă libertatea de auto-exprimare. Se combină cu orice accesorii și flori. Totul depinde de imaginația ta

Imagini elegante

Cataramele si inelele metalice vor adauga picanta.

Costume de baie albe perfect completate de bijuterii din plastic, cochilii, ochelari, margele colorate și brățări.

Costum de baie alb armonizează perfect cu pălării.

Culoare Poreo nu are – toate tonurile și nuanțele vin la o baie de baie albă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: