Janus Lenjerie termică: descriere, soiuri, alegere

Janus Lenjerie termică: descriere, soiuri, alegere

Dacă vine vorba de răceală de iarnă sau de temperatură scade în toamna târzie, majoritatea oamenilor vin imediat costume multiple, constând dintr-un număr mare de diferite elemente de haine: ciorapi, șosete, hammashi, îmbrăcăminte izolată și mult mai mult. Chiar și combinații mai complexe sunt create atunci când sunt îmbrăcate într-un copil. Toate acestea, astfel încât o persoană nu este pur și simplu un îngheț, păstrând căldura propriului corp, mai ales dacă nu este atât de activ în timp ce cheltuieli pe stradă, astfel încât să nu piardă căldura.

Cu toate acestea, purtarea unui număr atât de mare de articole de haine diferite nu este întotdeauna convenabil, astfel încât a fost dezvoltată o alternativă unică, permițând să nu vină, – un pachet termic. În acest articol ne vom uita la termoemonii de la Janus.

Particularități

Sub puterea termică se înțelege lenjeria de corp, care poate economisi căldură la fel cum mai multe straturi de haine obișnuite se confruntă cu acest lucru, permițând unei persoane să nu transpire și nu vină. Acest tip de lenjerie este excelent pentru sport, pentru o distracție activă, în sezonul rece.

Secretul muncii termice este că, cu ajutorul său între piele și îmbrăcăminte direct Un anumit strat de aer este creat, permițând salvarea unei temperaturi specifice. Ea îi dă corpului uman că căldura.

Este demn de comparat efectul carcasei termice cu haine de rutină. Cu orice activitate umană, glandele sale de transpirație alocă o anumită cantitate de umiditate (sudoare). Se ocupă de țesătura care o ține și apoi răcirea, ia parte din căldura din corp. Daca spui Despre lenjeria termică, cu el umiditatea este îndepărtată rapid pe suprafață și expusă la evaporare, iar stratul de aer nu este răcit. În consecință, costul organismului de a încălzi până la un nivel minim, organismul nu se supraîncălzește și nu este transferat.

Pe piața de îmbrăcăminte modernă, o gamă largă de varietăți de branduri implicate în fabricarea de facilități termice pentru copii și adulți. Una dintre cele mai renumite companii este fabrica Janus. A fost fondată în 1895 în Norvegia și, pentru un astfel de interval de lungă durată, a cucerit inimile multor oameni din întreaga lume, cu o calitate excelentă a produselor lor.

Citește mai mult  Costume de baie pentru piscină

Firma norvegiană se poziționează ca cel mai mare producător de produse tricotate din lâna lui Merinosa (rasă de oi cu lână constând din fibre soft subțiri). Tehnologia testată și materiile prime de înaltă calitate permit să facă elemente cu adevărat decente de haine calde pentru șosete în perioade reci.

Linia companiei prezintă un număr mare de produse diferite pentru menținerea căldurii: Tricouri, broaștele, ratele, salopete și t.D. Gama de marcă include îmbrăcămintea bărbaților și femeilor, precum și produsele pentru copii.

Rândul de dimensiuni mari ajută la alegerea unei puteri termice în conformitate cu fizicul unui copil la orice vârstă.

Vizualizări

Toate produsele brandului Janus sunt fabricate din lână de înaltă calitate Merinos, care, potrivit reprezentanților companiei, are „avantaje fără defecte”. Merită să luați niște beneficii ale unei astfel de puteri termice.

În primul rând, îmbrăcămintea acestui brand este complet hipoalergenne, nu numai că nu este contraindicată, ci și recomandată pentru pielea sensibilă. Proprietățile termostatice excelente sunt, de asemenea, atribuite lenjeriei Janus la lista celor mai bune produse: un microclimat special este creat pe suprafața corpului, confortul de acordare al copilului. Caracteristicile antibacteriene și masajul din lână vă permit să purtați haine cu confort complet.

Marca Janus oferă clienților săi diverse tipuri de energie termică.

  • Economie de căldură. Astfel de lucruri dobândesc părinții nu copiii cei mai activi, deoarece în îngheț este foarte important să se păstreze cald și dacă copilul mișcă puțin, este destul de problematic. Seturile de specie sunt făcute exclusiv din lână de merinos. Stratul de aer dintre suprafața pielii și a îmbrăcămintei are o grosime mai mare, deoarece țesătura se plimbă sub formă de așa-numitele celule, volum.
Citește mai mult  Costume de baie neobişnuit

  • Acostare. Un astfel de serviciu termic este ideal pentru copiii care s-au angajat în sport de la o vârstă fragedă. Ajută la absorbția excesului de umiditate din piele, care se află în picioare în mod activ cu încărcături lungi. Datorită acestui lucru, temperatura corpului uman este păstrată la nivelul necesar.

Acest tip de lenjerie este fabricat din materiale sintetice.

  • Hibrid. Acționează ca o cruce între cele două tipuri anterioare de instalații termice. Producătorii vor crește densitatea țesutului de ancorare, fie fac mai puțin grosimea intermediarului de economisire a căldurii.

Deși acestea sunt procese contradictorii, specialiștii pot crea o lenjerie sport și potrivită pentru lenjerie sport.

Pentru a oferi un copil cu toate elementele necesare de haine pentru mersul la sfârșitul primăverii, iarna și începutul toamnei, reprezentanții brandului Janus consiliază să achiziționeze mai multe unități de bunuri. Cea mai reușită achiziție – salopete, care vă permite să mențineți căldura în tot corpul copilului, țesătura nu se rostogolește și nu creează neplăceri. De asemenea, puteți cumpăra elemente individuale de haine – pantaloni și turtleneck.

Asigurați-vă că ați cumpărat și termoons, care va ajuta la menținerea picioarelor calde. Dacă copilul este convenabil, puteți achiziționa Termocolty, care pot fi și mai eficiente în căutarea menținerii unei temperaturi corporale confortabile.

Îngrijire

Pentru ca coaja termică a copilului dvs. să păstreze aspectul original, care avea chiar și atunci când a cumpărat și ar putea fi purtat de mult timp, este necesar să-l pasă de el. Deoarece acest lucru nu este un tip ieftin de îmbrăcăminte, merită să luați în considerare îngrijirea acestuia ca fiind responsabilă.

În primul rând, trebuie să vă familiarizați cu instrucțiunile. Potrivit recenziilor mamelor experimentate, Thermacete puteți spăla cel mai adesea într-o mașină de spălat, Instalarea modului „sintetic” sau „lână” (în funcție de hainele făcute).

Producătorii nu recomandă setarea temperaturii de spălare peste 30 de grade, Și, de asemenea, utilizați diverse substanțe chimice de uz casnic pentru clătire. Se știe că strică structura țesutului specific al țesăturii termice, privându-și capacitatea de a îndepărta umiditatea.

Citește mai mult  Costume de baie italiene

In unele cazuri Producătorii recomandă utilizarea pulberilor speciale pentru țesături respirabile, Pentru a păstra structura materialului. Mulți susțin că utilizarea uscătorului este, de asemenea, inacceptabilă. Cu toate acestea, este important să luați în considerare aici că, în sine, coaja termică se usucă destul de repede.

Criteriile de alegere

Pentru a face cea mai bună alegere în selectarea pachetului termic pentru Ciad, trebuie să acordați atenție unui număr de criterii: Vârsta copilului, fizic, nivelul de activitate, precum și preferințele personale. Este important să luați în considerare I Șablon la alergii, Dar, după cum sa menționat deja mai sus, îmbrăcămintea de brand Janus este fabricată din materii prime de înaltă calitate și nu provoacă efecte secundare.

Selectarea puterii termice pentru copii foarte mici (până la 1 an) – Afaceri extrem de responsabile. Este mai bine să dați preferință unui astfel de material ca Lână de Merinos, Pentru a fi sigur că copilul, situat în cărucior, nu va pleca.

Dacă vorbim despre copiii mai mari, este important să observăm copilul: el este activ în timpul plimbărilor sau, dimpotrivă, îi place să urmărească lumea din jur. Din aceasta va depinde de alegerea materialului, mai precis, procentul raportului de lână și sintetic în compoziție. Dacă copilul dvs. se comportă destul de activ, acesta rulează foarte mult, apoi nu ezitați să alegeți un pachet termic, care conține mai multe sintetice. Dacă copilul este mai calm, preferați compoziția cu predominanța lânii.

Dacă selecția energiei termice se referă la sport, atunci, fără a gândi, dobândiți un kit de sinteză, care absoarbe perfect umiditatea eliberată. Chiar și petrecerea timpului într-o cameră caldă, copilul nu va pleca când se dovedește pe stradă.

Chiar mai multe despre lenjeria de căldură Janus va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: