lenjerie de corp Termen Rukka: argumente pro, contra

lenjerie de corp Termen Rukka: argumente pro, contra

Cu debutul vremii reci, corpul nostru are nevoie în special de protecție și caldă. Mulți dobândesc lenjerie termică cu care iernii și înghețurile severe trece neobservate. Printre numărul mare de companii de producție termică se poate distinge printr-o marcă numită Rukka.

Caracteristici, Pro și Contra

Secretele de succes ale lui Rukka constau în cusarea puterii termice, care are propriile sale caracteristici și profesioniști. Se distinge prin ultimele materiale și design. Toată producția îndeplinește standardele mondiale, au tehnologii brevetate. Compania nu regretă forțe și fonduri pentru dezvoltarea fiecărui produs. Înainte de utilizare, noul material suferă testarea obligatorie. Într-un model, lenjeria poate fi o combinație a mai multor țesuturi diferite.

Lenjeria termică este plăcut în mod plăcut corpul, cusăturile nu frecau pielea, t. La. Au o suprafață plană. Toate etichetele sunt situate în exterior. Lenjeria nu absoarbe mirosuri neplăcute și umiditate. Chiar și cu cele mai active încărcături din el, Nezarko. Printre gama de produse, nu sunt doar lenjerie de corp pentru sportivi profesioniști, ci și pentru utilizare în viața de zi cu zi pentru diferite momente ale anului. Desigur, lenjeria termică are propriile dezavantaje mici. Prețul acestui produs este semnificativ mai mare decât lenjeria obișnuită și necesită îngrijire specială.

După fiecare utilizare activă, acesta trebuie spălat în apă caldă fără utilizarea fondurilor care sunt în compoziția lor clor.

Gamă

Toate produsele de brand sunt împărțite în mai multe colecții.

  • Fără sudură. Această colecție include întreaga gamă de lenjerie de corp (topire, corp și t. Ns..), care este ideal pentru pielea sensibilă, nu are cusături. Materialul include fibre produse de cele mai noi tehnologii. Datorită lor, pielea respiră, iar cu cele mai active încărcături rămâne uscată. Datorită aditivilor spandexului din material, lenjeria de corp are calități elastice, nu vă simțiți pe corp, nu doare și nu provoacă disconfort.
Citește mai mult  Sosete Ivtex

  • RVP Technica, dezinfectat – colectarea de energie termică, care este potrivită pentru utilizarea de zi cu zi și a activităților în aer liber. Materialul principal este polipropilena, datorită cărora umiditatea este transmisă de la corp la straturile exterioare de îmbrăcăminte. Pielea rămâne uscată și protejată. Lenjeria are o structură poroasă, destul de ușoară, este bine șters și se usucă. Are o rezistență ridicată la uzură.

Datorită procesării speciale, dezinfectată are un efect deodorizare asupra pielii.

  • Set de sport. În această colecție există lenjerie de corp pentru întreaga familie. Hainele de sex masculin, feminin și bebeluși pot fi utilizate atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru activități în aer liber. Lenjeria este moale, abia tangibilă pe corp, îndepărtează perfect umiditatea suplimentară și păstrează căldura.

  • Termocool. Gama de colectare include lenjerie, capabilă să răcească corpul în vreme caldă și caldă în frig. Toate acestea devine reală datorită fibrelor speciale care sunt interconectate între ele într-un mod special. Materialul nu se rostogolește și își păstrează perfect aspectul pentru o perioadă lungă de timp. Țesătura nu necesită multă grijă, este bine șters și se usucă.

  • Microflece. Lenjeria termică se bazează pe materialul de fleece din poliester. Este destul de cald datorită texturii sale cu o „pernă de aer”. Lenjeria poate fi purtată ca un nativ și ca al doilea strat.

  • Lâna merino. Lenjeria termică este destinată înghețurilor puternice. Fabricul include vată de oaie. Materialul nu măsoară, nu irită pielea, păstrează bine căldura și îndepărtează umiditatea.

  • Windstopper, sanitizat. Îmbrăcămintea acestei serii este concepută pentru vremea vântului, precum și pentru sporturile active, ceea ce duce la transpirații crescute. Materialul acestei colecții nu ratează frigul și vântul, reglează echilibrul termic al pielii. Țesătura are o impregnare specială de dezinfectare, datorită căreia pielea rămâne uscată.
Citește mai mult  Set de lenjerie de corp

Materiale de fabricație

Materialele principale pentru fabricarea energiei termice sunt polipropilenă, bumbac și lână, poliester. Produsele și polipropilena au proprietăți hidrofobe bune, ele nu absoarbe umiditate și mirosuri. Dar materialul are capacitatea de a se rostogoli după spălare și are o rezistență slabă la temperaturi ridicate. Poliesterul nu se rotește și rezistent la temperaturi ridicate. Poliesterul de la microfolocon păstrează perfect umiditatea, drăguț cu corpul, păstrează bine cald.

Prezența în țesutul aditivului spandex dă lenjeria de elasticitate. Este ușor adiacent corpului și nu-l deranjează. Produsele de bumbac sunt considerate mai naturale, dar bumbacul are capacitatea de a uda cu o transpiratie puternica. După aceea, el devine rece și neplăcut. Astfel de produse pot, după spălarea necorespunzătoare, pierd forma și culoarea.

Sfaturi pentru alegerea

Astfel încât lenjeria să-și îndeplinească funcțiile, trebuie să fie ridicată în mod corespunzător. În ce condiții sunt destinate condițiilor, trebuie mai întâi să faciliteze contururile corpului. Dacă este un set, atunci partea superioară trebuie să închidă spatele inferior, mai ales când panta. Lenjeria ar trebui să fie fără cusături. Sau trebuie să fie absolut plat. Dacă alegeți haine pe înghețuri mari, este mai bine să alegeți un model cu aditiv de lână. Iar produsele din polipropilenă și poliester nu absorb umiditatea, dar au o bună rezistență la uzură.

Cum să alegeți o lenjerie termică, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: