Lenjerie pentru femei Calvin Klein

Lenjerie pentru femei Calvin Klein

Bogat – nu a servit întotdeauna. Și bunurile de stare sunt de multe ori mai mult decât modeste. Acest lucru se referă în totalitate la lenjerie intima creat de maestrul legendarul Kelvin Klein. Nici una chilotei din lume nu au fost anunțate atât de scandaloasă. Și nici un busturi de brand au fost vândute mai mult succes decât Calvin Klein.

În lume, liderii și monarhii s-au schimbat, iar revoluțiile și conflictele militare au început și s-au încheiat, epidemii au aprins, economiile naționale au fost prăbuși, au avut loc crize. Și lenjeria de corp – BrainChildul Kelvin-Conqueror (acesta este exact motivul pentru care Klyna Nicknamed American Jurnaliști cu reporterii ușor de ajuns „The New York Times”) nu și-au pierdut niciodată fanii.

Vânzările de lenjerie de corp a casei de modă Calvin Klein nu se încadrează niciodată din anii 80 din secolul trecut. Care este motivul pentru o astfel de relație reverentă a oamenilor la de obicei la prima vedere?

Particularități

Calvin Klein Lenjerie de corp arată doar. Chiar și prea ușor, pe marginea minimalismului. Dar ce minimalism! Designerii casei trendy au investit sufletul în dezvoltarea liniilor netede și au obținut incredibile – chiloți, care nu au fost niciodată considerate Klein ceva erotic și atractiv, brusc a devenit dintr-o dată un simbol al sexualității oamenilor și, mai ales, femei.

Acesta a fost în valoare de show de modă pentru a arăta lumii că este mulțumit nu numai pentru a acoperi locurile intime, ci dimpotrivă, arată-le în noua perspectivă, ca lenjeria intimă a câștigat imediat armata de fani, și publicitatea, întotdeauna numai negru alb, șoc cauzat inițial, a devenit cauza de scandaluri picante zgomotoase.

A fost Klein primul care a început să folosească nud organisme bărbați și femei în publicitate. Maestrul a trebuit să-mi cer scuze pentru public restante, pentru a da promisiuni care nu mai au avut loc, amenzi de plată. Dar totul sa întâmplat din nou. Și acest lucru are farmecul său.

În diferiți ani, lenjerie Calvin Klein publicitate Kate Moss, Brooke Shields și Natalia Vodyanova. Cu toate acestea, nu este necesar să fie o stea pentru a simți. lenjerie de corp Calvin Klein este mai simplu.

Secretul iubirii fierbinte și sub formă de pastă de doamnelor la aceste chiloți și busturi află într-o gamă neobișnuit de senzații tactile.

Lenjeria este cusută din țesături naturale, în unele modele se aplică o tehnologie fără sudură. Purta calvin klein mai mult decât frumos. Și mulți recunosc că am încercat odată, nu mai putea să vă refuzați plăcerea de a fi un fan credincios și loial al mărcii. Și această lenjerie de corp este universal. Este potrivit pentru șosetele de zi cu zi și pentru cazurile „speciale”.

Modele și colecții

Colecția Calvin Klein a actualizat fiecare sezon. Ceva în ele, în conformitate cu tendințele modei, devine mai sincer, ceva se închide de ochii îngrozitoare. Dar Casa de modă a tradițiilor încearcă să respecte strict.

Valoarea este constantă – acestea sunt două direcții de lenjerie de familie:

  • Basic (Colecție casual)+
  • O selecție de New Fa Howwards.

În primul caz, designerii casei trendy sunt destul de previzibile: culori tradiționale, tăiere clasică.

Moda implică agresiv și fără ca fantezie violente designeri americani – nuanțe luminoase neobișnuite pentru lenjerie, linii îndrăznețe și descoperiri conceptuale.

Comoditatea de alegere este că este posibil nu numai să cumpere un set, dar, de asemenea, să-l compun. Chiloți și busturi există atât împreună și separat. Dacă se dorește, este ușor de completat de topuri.

Tops – o opțiune bună pentru sport și nu numai. Mai multe femei preferă să subiectele unui sutien tradițional, deoarece este foarte confortabil. În colecția Calvin Klein – o selecție largă de topuri de diferite culori si solutii de design – acestea sunt diferite, de regulă, curbe de linii și adâncimea de decupaje. Calitatea de cusut este neschimbat.

Cele mai populare lașii Calvin Klein sunt pantaloni scurți celebre în retro-stil, cu banda elastica largă solidă și producător de logo-ul obligatoriu pe ea. Pentru a fi văzut imediat – în fața dvs. o persoană care îi adoră corpul, gata să-i placă și să cucerească inimile.

Aceeași legătură cu casa trendy va fi prezentă pe alte modele de chiloți. Indiferent dacă Thong sau Tanga. Deși lenjeria de la Calvin Klein în inscripțiile explicative nu mai au nevoie. Este ușor de distins de oricare altul. Și poate cineva, chiar și destul de îndepărtat de modă, omule.

„Kelvin-Conqueror” unul dintre primele dezvoltate și a creat o colecție pentru doamne „în organism”. Deși Klein a admirat întotdeauna lămpile sale și a preferat să lucreze cu modele pe marginea anorexiei, Pishnogood cu coapse largi de femei, el a respectat imens. Prin urmare, cu depunerea sa, fiecare sezon este actualizat și colecția pentru reprezentanții generali ai sexului frumos.

În Calvin Klein, toate doamnele, indiferent de vârstă și complexul sunt sexy și grațios. Pe măsură ce proprietarii unor astfel de chiloți și busturi sunt recunoscute, ei încep să simtă uimitor puterea feminină. Mersul se schimbă, în opinia că există mai multă încredere și chiar îndrăzneață.

Psihologii cu frumuseți nu argumentează – sentimentul de irealizabil propriu transformă o femeie. Și nimic în care arma ei secretă este ascunsă sub haine: ea deja știe exact de ce este uimitoare astăzi!

Material și culoare

Pentru a crea lenjeria lui Calvin Klein, folosite exclusiv materiale naturale – cel mai adesea bumbac sau bambus. În anii trecuți colecții, a devenit mai frecventă utilizând materiale tipice „doamnelor” – Satin și panglici de mătase, dantelă.

Chilotei, busturi și subiecte Calvin Klein sunt renumite pentru tăierea bijuteriilor, aterizarea ideală și lipsa practic completă a cusăturilor. Există, de asemenea, modele fără sudură. Ca rezultat, nimic nu doare, nu se freacă, nu cade. Lenjeria de lenjerie este adiacentă figurii, accentuează în mod avantajos avantajele și retușarea defectelor (aplicabile în special la pantaloni scurți și sutiene și sutiene pe curele subțiri. Primul „strângeți” fesele, iar al doilea – creșteți vizual pieptul).

În soluțiile de culoare, designerii Calvin Klein nu sunt obișnuiți, dar oamenii consideră opinia majorității. Prin urmare, în primul rând printre cele mai populare culori marca – alb-negru. În continuare sunt toate nuanțele țesăturilor de lapte, bej, gri și cafea. Modelele conceptuale vor cădea pentru a gusta acordul tuturor luminos – aici și roz și portocaliu, și salată!

Lenjeria de sport implică toate aceleași gume largi cu logo-ul, dar există mai multe fire elastice în el decât în ​​pantaloni scurți obișnuiți, deoarece lenjeria de corp pentru un stil de viață activă ar trebui să fie mai „hardy”.

Tabel cu marimi

Femei lași Calvin Klein (Thongs, Slips, Shorts)

Dimensiunea sursei

M

L

XL

Dimensiunea rusă

40-42

42-44

44-46

Durata gingiei

60

64

68

Lungimea gumă întinsă

64

72

76

Lenjeria de femei Seturi Calvin Klein

Dimensiunea sursei

S

M

L

Dimensiunea rusă

42-44

44-46

46-48

Piept (circumferință)

80-90

84-94

88-98

Circumferința taliei)

60-70

66-76

72-78

Cum de a alege?

Dacă v-ați oprit deja atenția asupra mărcii Calvin Klein, atunci alegeți un anumit model de mare lucrare nu va fi. Luați în considerare caracteristicile figurii dvs. Dacă șoldurile sunt luxuriante, luați în considerare pantaloni scurți. Pentru preoții sportivi, curelele sunt perfecte. Dacă pieptul este mare, dați preferința sutienului pe curele largi – acesta va susține în mod fiabil bustul. Dacă încercați să purtați subiectul – este convenabil și estetic. În linia modelelor Calvin Klein există și sutiene cu efect push-up.

La cumpărarea lenjeriei lui Calvin Klein, există reguli care se aplică la alte mărci:

  • Nu faceți greșeli. Înainte de a cumpăra, este mai bine să măsurați o panglică centimetru – deodată, dimensiunea a 44-a a crescut imperceptibil la al 48-lea? Așa cum arată sondajele, majoritatea femeilor nu cunosc dimensiunea urbanului lor. Astfel încât lenjeria de corp a dat bucurie, ar trebui să stea exact pe figura, ca și cum ar fi vopsit-o în mod specific asupra dvs.
  • Nici unul dintre elementele lenjeriei de corp nu ar trebui să provoace disconfort. Verificați dispozitivele de fixare, fixarea fără bretele, fitness gumă.
  • Asigurați-vă că nu ați alunecat fals. Calvin Klein nu este doar una dintre cele mai populare branduri din lume, ci și unul dintre liderii în numărul de falsificare. Unde numai nu încercați să coaseți ceva cu logo-ul satului pe banda elastică! Foarte iubiți acest nume proprietarii de ateliere de cusut subteran în China, regiunea Moscovei și țările din fostul CSI. Falsul nu oferă bucurie adevărată de la contactul cu țesuturile naturale, nu va servi de mult timp și este puțin probabil să vă dați figura unui farmec suplimentar. Cumpara Calvin Klein de la dealeri oficiali. Au existat îndoieli cu privire la necesită cu îndrăzneală certificate de conformitate.

Care este pretul?

Această spălătorie nu poate fi atribuită categoriei de ieftine. Dar este destul de accesibil, având în vedere toate avantajele și avantajele. Prețul inițial al custinistului colecției de bază de la faimosul designer de modă variază de la 1500-2000 de ruble. O astfel de politică de stabilire a prețurilor se aplică tuturor modelelor, cu excepția garniturii. Ele costă un pic mai ieftin – de la 1200 de ruble. Setul de lenjerie va costa o medie de 4000-5000 de ruble.

Lucrurile din colecția de modă, în mod natural, sunt oarecum mai scumpe. Cumpărați Lenjerie de corp Calvin Klein poate fi ambele magazine online și dealeri oficiali. Și aceștia și alții sunt destul de des actiuni, timp în care reducerile de pe lenjerie au ajuns la 50%. Prinde momentul!

Apropo, în noiembrie 2016, Maestro Kelvin Klein însuși a declarat că intenționează să extindă în mod semnificativ rețeaua de puncte de vânzare în Rusia. El intenționează să crească numărul de magazine de două ori! Evenimentul semnificativ se va întâmpla deja în acest an. Investițiile în proiect vor depăși 350 de mii de dolari.

Deci, care este secretul succesului incredibil al mărcii? Îndrăgostit. Creatorul mărcii îi iubește afacerea, milioane de bărbați și femei iubesc ceea ce a creat. Și toată lumea fără excepție, proprietarul lenjeriei de la Calvin Klein se iubește. Și aceasta este cheia succesului în tot.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: