Mare Milavitsa Bras

Mare Milavitsa Bras

Sutienul selectat corect contribuie nu numai la confort în purtarea și bunăstarea bună, dar și sănătatea pieptului. Este deosebit de dificil să alegeți un sef sef cu o bustă mare – deoarece adesea astfel de forme sunt departe de standard și volumul paharului și cantitatea pieptului au adesea diferite combinații.

Cum să măsurați cantitatea de sân?

Pentru a face acest lucru, utilizați o bandă de centimetru. Mai bine dacă măsurătorile vor deține o altă persoană, deoarece are o evaluare mai subiectivă.

Dacă măsurătorile vor fi efectuate în mod independent, atunci trebuie să vă amintiți că banda nu trebuie să fie foarte întinsă, glisantă sau îndrăzneață. Dimpotrivă, ar trebui să fie strâns apăsat corpului, dar să nu dai disconfort.

Deci, trebuie să faceți următoarele măsurători:

  • Volumul locuințelor sub sânii de respirație este și va fi dimensiunea circumferinței. Pentru a determina circumferința de sân, se utilizează numai numerele, mai multe 5. De exemplu, magnitudinea carcasei este de 67, înseamnă că eticheta trebuie să caute figura 70, iar dacă 78 sau 82, atunci trebuie să căutați cifra 80.
  • sânii de volum pe puncte proeminente.
  • Din volumul sânului este necesar să se scape volumul cazului și să se dovedească a fi o figură care va determina dimensiunea paharului și, la rândul său, va fi notată prin litera latină.

Diferența de 12 cm reprezintă o categorie de cupe A, în 14 cupe B, în 16 CUPS C, în 18 CUPS D, 20 – CUPS E, în 22 CUPS F, în 24 de cupe g. Numele sutienului trebuie indicat numele paharului și a harpping cazului – de exemplu, C80 sau B70.

Masina de dimensiuni mari „Milavitsa”

Brandul Belarus „Milavitsa” este foarte popular în rândul clienților ruși și ucraineni. Acest lucru nu este surprinzător – produsele de acest brand au de înaltă calitate, o varietate de modele si dimensiuni, folosind materiale naturale în fabricarea de sutiene și destul de accesibile pentru segmente largi ale populației.

Citește mai mult  Tipuri de sutiene

Malavitsa brand este, de asemenea, faimos pentru a face mai multe organisme pentru un bust mare. ceașcă mare și pickup corp mic sau, dimpotrivă, o ceașcă mică și o dimensiune largă a carcasei – orice combinație este produs de un brand pentru femei de diferite constituții și cifre.

Nu trebuie să fie timid de a pune întrebări la consultanți și vânzătorii de îmbrăcăminte – dacă ceva nu este potrivit sau ceva este neclar, doar oameni informați în această chestiune va fi în măsură să clarifice situația.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: