Totul despre pantaloni scurți menstruali

Totul despre pantaloni scurți menstruali

Tehnologiile moderne sunt constant surprinse de invenții improvizate de consumatori, inclusiv în domeniul igienei feminine. Deci, relativ recent, chiloții menstruali au fost prezentați pe piață.

Ce și de ce aveți nevoie?

Pantalonii menstruali sunt un dispozitiv inovator igienic pentru femeile create de compania britanică Wuka și sa răspândit rapid în întreaga lume. Seamănă cu acest obiect gadget pentru menstruație ca chiloți familiare, dar cu o inserție specială impermeabilă. Unii pot fi o alternativă cu drepturi depline la garnituri sau tampoane, în timp ce altele fac decât siguranța.

Acest produs este reutilizabil, așa că după spălare fără probleme este folosit din nou, ca orice altă lenjerie de corp.

Pantoiele menstruale constau din 95% din bumbac, iar o inserție specială în zona picioarelor și feselor, similare cu celofan, este formată din fibră ultra-spinning care nu dă sânge, datorită umidității și a suprafeței exterioare. Practic, compoziția naturală complet trece de aer și dă pielea să respire, fără a permite apariția „efectului de seră” și a scutecului. Densitatea crescută a produsului în domeniul inserției de protecție nu provoacă niciun disconfort, în plus, care este acoperit cu argint special, este antibacterian. Material de construcții elimină un miros neplăcut și înfruntă prevenirea inflamației țesuturilor.

Este demn de menționat faptul că lenjerie inovatoare arata foarte modern. chiloți pentru femei pentru menstruatia poate avea o talie copleșit și închide complet fese sau să fie alunecări elegante și chiar șlapi. Un alt avantaj semnificativ de produse de igienă este prezența de buzunar pentru a converti tampoane garniturii, care pot fi necesare cu abundența interlayed. Adaptarea igienică este indispensabilă ca o plasă de siguranță în timpul mută, zboruri și evenimente similare, ele vor veni, de asemenea, fetele ajuta cu menstruație abundentă. O astfel de lenjerie de corp va fi opțiunea perfectă pentru prima zi a menstruației, atunci când este într-adevăr de neînțeles, ceea ce va avea nevoie de timp atributele de sex feminin.

dezavantaj relativ poate fi numit viteza de absorbție a unor modele. Pentru fetele cu probleme ginecologice, contactul pe termen lung al mesei mucoase poate fi critic. Este necesar să se clarifice faptul că nu toate opțiunile pot absorbi cheagurile de sânge.

Pentru unele fete, costul dispozitivului poate părea ridicat, dar având în vedere funcționarea reutilizabilă, acest minus nu poate fi numit atât de semnificativ. Deoarece acest preț se plătește rapid.

Ce se întâmplă?

De obicei, chiloți – garniturile diferă în „capacitate”. Deci, modelul cel mai „spațios” de la Thinx – Hiphugger, Poate absorbi 28 de grame de sânge, care este echivalent cu absorbția a două tampoane. Thinx Cheeky, Echivalent cu un tampon, potrivit pentru zilele „ușoare” sau utilizate în mod obișnuit împreună cu castronul menstrual, garnitura sau tamponul obișnuit. Thongs OtSubțire Concepute pentru descărcări foarte mici egale cu jumătate din volumul tamponului mediu. Chikini cu fese acoperite sunt potrivite pentru descărcare medie de două ori de două ori. In cele din urma, Alunecă de la subțire – lenjerie clasică închisă, se aplică în mod abundent lunar.

Citește mai mult  Costume de baie Milavitsa

Lașii reutilizabili pentru menstruație trebuie să se distingă de lenjeria destinată FEN. Postpartum Chiloți de unică folosință sunt fabricați din nețesute – poliester și elastan și sunt folosite pentru a fixa în mod fiabil garniturile. Modelele de plasă elastice, bine întinse, pot fi aplicate nu numai în perioada postpartum, ci și după intervențiile ginecologice, în timpul menstruației sau când incontinența urinei. Modelele respirabile strâns adiacente corpului sunt efectuate dintr-un material respirabil, care contribuie la vindecarea accelerată a cusăturilor postoperatorii.

Gingiile delicate nu pun presiune asupra stomacului, dar lenjerie fixă ​​în siguranță.

Cele mai bune branduri

pantaloni produc o varietate menstruale de producători, astfel încât alegerea femeilor este suficient de mare.

  • Liderul mondial în popularitate în rândul chilotei menstruale are produsele de brand-ul american Thinx. O gamă largă de modele este caracterizat printr-un număr mare de nuanțe și modele. De exemplu, va fi posibil să cumpere chilotei picante în stil retro, cu inserții laterale dintr-o plasă neagră. În plus față de lenjeria de bază, puteți încerca să utilizați un eșantion de bumbac ecologic sau material subțire respirabil, precum și pantaloni scurți și corpuri laconice cu bretele subtiri echipate cu o căptușeală absorbant. Pentru a înțelege cumpărătorul pe ambalajul fiecărui subiect reprezintă absorbanta sale. lastician Thinx are patru straturi: absorbție, fluxul de blocare, lichid absorbant și theorest.

  • American Mark Interval Eliberează chiloți absorbanți, care sunt echivalente cu înlocuirea garniturilor – absorbția lor este egală cu perechea de tampoane. În lenjerie există mai multe soiuri: pantaloni scurți – boxeri, bikini, mostre cu talie scăzută și înaltă. În ciuda faptului că dispozitivul are un absorbant, pentru că într-adevăr dobândește un strat absorbant suplimentar, ca rezultat al absorbției va crește la nivelul a patru tampoane. Porturile de brand sunt perfect întinse într-o mașină de spălat, dacă le prelungiți în apă rece.
Citește mai mult  Lenjerie termică pentru copii Norveg: Descriere, gamă, îngrijire

  • Brand ecologic Dragă Kate furnizează chiloți de pe piață, care pot fi purtate separat sau împreună cu alte mijloace de igienă. Absența filtrelor din plastic din căptușeală păstrează accesul aerului la piele, ceea ce reduce răspândirea bacteriilor. Absorbția directă a sângelui este asigurată de straturi de Lycra, Nylon și Micropoliester. În ciuda faptului că cea mai mare parte a gamei constituie pantaloni tactili foarte plăcuți cu talie mare și medie, marca are, de asemenea, variații cu dantelă și chiar curele. Acesta din urmă, apropo, nu mai absorbi nici o linguriță de lichid, deci recomandată pentru utilizarea ultimelor zile de menstruație. Linia de dimensiune Dragă Kate variază de la XS la XXXL.

  • BAMBOY este un brand tânăr intern care oferă model de femei cu straturi de protecție și absorbție, precum și numai cu protectoare. Primul sunt recomandate pentru perioade cu o cantitate mică de sânge sau pot fi utilizate sub formă de protecție suplimentară, coping cu un volum lichid echivalent cu pereche de tampoane. Briefs cu doar un strat protector are o brichetă și mai subțire, și, prin urmare, funcționează numai cu deblocarea. În gama de brand există mai multe modele laconice: Bikini dantelă, chiloți cu o bandă de contrast, un dispozitiv pentru femeile însărcinate și chiloți cu o talie copleșitoare.

  • Un alt model intern este numit Yo yuu. Absorbția chiloți sunt cusute din tricotaje de bumbac și posedă absorbția Lastri. Produsul potrivit pentru descărcarea delicată este șters manual sau automat, iar după uscare, necesită aburirea atentă a câmpului tampoanelor. Grila dimensională începe cu XXS, iar 4xl se termină. Modelele sunt efectuate în culori negre și roșii.
Citește mai mult  LEOMAX Lenjerie termică: varietate și opțiune

  • Există pantaloni menstruali și brandul australian Modibodi. Printre numărul mare de modele, puteți alege o mostră pentru descărcarea mică și medie, abundentă și noapte. Brandul Canadian Brand Knix oferă cumpărături de bază Black și Beige Bikinis, hipsterii dantelă și pantaloni practici. Menționați și în valoare de Revol, în sortimentul căruia este posibilă detectarea nu numai a unui clasic unic, ci și a materialelor translucide. Prezentați ambele modele pentru descărcarea puternică și moderată.

  • Chiloți menstruali dint Flux Create din mai multe straturi de țesut tehnic: extern al nailonului regenerat, produse de prelucrare a rețelei pentru pescuit și internă – de la un amestec natural de bambus, bumbac și modală. Cea mai apropiată de suprafața pielii elimină sângele din ea, formând un sentiment de uscăciune și puritate. Antimicrobianul împiedică acumularea de bacterii și apariția mirosurilor neplăcute, iar absorbantul absoarbe lichidul. În cele din urmă, stratul exterior, ca și cum ar deranja, păstrând haine și foi curate. Un dispozitiv ermetic și antimicrobian poate găzdui aproximativ patru tampoane fluid, care este un maxim de lenjerie menstrual. Chilotei care rulează în diferite stiluri și culori sunt un substitut cu drepturi depline pentru alte igiene și potrivite chiar și pentru menstruația abundentă. Produsele Flux sunt efectuate în diferite stiluri și culori.

  • Produse de marcă Rubilove Cu cilindru cu o cârpă absorbantă de înaltă calitate în zona intimă și un farmec suplimentar „Shell-Grid”, ținându-l în mod fiabil la fața locului.

Acest articol nu numai că protejează împotriva fluxurilor și apariției petelor, ci ajută și la prevenirea frezei, mâncărimi și roșeață.

Cum să le folosească?

Pantalii menstruali necesită o îngrijire specială. Mai întâi trebuie să clătiți manual și apoi dispozitivul igienic va trebui să se spele într-o mașină de scris la 30 de grade, alegând un mod delicat de spălare. Este extrem de important să abandonați detergenții agresivi și uscătoare. Cu grijă adecvată, lenjeria de corp va fi la fel de mult ca și chiloții obișnuiți.

Fixa igienică nu este recomandată să se poarte cu blugi și legine de fixare strânse. Este necesar să o schimbați o dată pe zi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: