Acasă UGGS

Acasă UGGS

Pe stradă tressccheuy îngheț, urlă o viscolă. Doriți să ajungeți rapid acasă la imediat, la prag, doar căderea cizmelor, puneți-vă UGG-urile calde și confortabile. În ele, picioarele vmy se vor încălzi, va apărea o relaxare plăcută. Cât de frumos să fii acasă.

Uggs la domiciliu? Ce este? Vom spune despre asta.

Caracteristici și avantaje

Homemade UGGS au fost mult timp o alternativă la papuci de casă. Le purtăm când casele sunt reci. Și acest lucru se întâmplă destul de des, pentru că dacă locuiți într-o casă cu mai multe etaje, nu veți putea să activați încălzirea atunci când devine rece. Așa că trebuie să calmez într-un fel. Uggs – mântuire reală. Ele sunt confortabile și calde.

Nu am uitat de papuci, desigur. Dar uneori trebuie să purtați mai întâi șosete de lână și deja adidași. Poate că Uggs sunt atât de populare – ușor și simplu.

În prezent, oferim un număr mare de variații ale acestui tip de pantof de acasă. Și pentru întreaga familie. Poate fi cizme ugg, t.E. cu o adevărată șosete UGG – sunt cu o talpă dintr-o țesătură. Decor de astfel de ug diverse. Puteți alege la gustul și culoarea dvs.

Modele

Numai merită să vă uitați la pagina de magazin online cu Homemade Uggs, cu ochii fugind de la varietatea de sortiment. Aici veți găsi UGG-uri pentru copii, femei, bărbați. Condițional, ele sunt împărțite în două tipuri: cele care au o talpă cauciucată sau o talpă din piele + și cei care au o singură talpă de țesătură. Desigur, primele sunt mai scumpe și, uneori, pentru că este o pradă completă, care poate fi purtată și pe stradă.

Adidasii nu merg cu Ughmi orice comparație. Uggs sunt închise pe toate părțile. Prin urmare, chiar dacă pe podea se va gândi, picioarele voastre vor rămâne calde, nu sunt niște schițe teribile. Nu spuneți despre adidași.

Care sunt UGG-urile pentru casă?

  • Ele sunt monofonice: alb, roz, verde, roșu, albastru, albastru – toate culorile și nuanțele.
  • Acestea sunt cu aplicații și modele diferite. De exemplu, scandinavul este foarte popular.
  • Animal UGGS.
  • Uggs cu pompoms, cu urechi. Acesta din urmă, apropo, este foarte convenabil de purtat în detrimentul acestor urechi.
  • Mână tricotat uggs cu tălpi și fără ea.
  • Uggs sub formă de culori Valenochki diferite.
  • Și, desigur, uggs pe blană. Arată ca niște cizme reale.

Materialele

Materialele din care se fac UGG-uri pot fi atât naturale cât și sintetice. Și uneori sintetice nu este inferior natural în calitate și practică. De exemplu, uggs de la fleece sunt foarte populare. De ce? Da, deoarece materialul creat artificial are toate avantajele naturale. De exemplu, fleece este foarte higroscopic. Datorită acestei calități, picioarele dvs. nu vor transpira în Ugga de la fleece. Mai mult decât atât, este ușor, elastic, uscat rapid.

UGG poate fi făcut din piele de oaie. Din interiorul pantofului într-o astfel de blană și în afara piele. Acesta poate fi diferit dressing, astfel încât exteriorul cizme, cizme UGG pot fi atât din piele netedă și piele de căprioară.

Uggs poate fi tricotat, cum ar fi șosete, dar mai groase, păstrează în formă. O bază poate fi orice – o cârpă sau din piele, imitație de piele.

Apropo, cizme UGG, vă puteți asocia cu ușurință. Aici expanse pentru fantezie. Dacă nu vă place că lâna poate fi înțepătură, în interiorul acestor cizme poate coase căptușeala Fleece, de exemplu.

Cizme ugg pentru a dura mai mult, desigur, nevoie de o bază bună. Talpa este realizată din piele sau din piele eco-piele vă va salva de la abraziune.

Culori

Acum, spațiile internetului nostru pot găsi cizme UGG din toate culorile și nuanțele – de la lumină la întuneric. Alb, albastru, albastru închis, negru, maro etc.D.

Culorile pot trece de la unul la altul, pentru a crea desene și modele. Uggs poate fi de culoare auto-culoare. În general, tot ce doriți, puteți găsi. Dacă doriți, puteți avea chiar mai multe UGG pentru diferite îmbrăcăminte de acasă.

Branduri

În prezent, multe mărci produc uggs. De exemplu, Pettimelo. Creatorul mărcii crede că papucii de acasă sau UGG-urile ar trebui să creeze confort. Chiar și privim la ei, trebuie să urcăm starea de spirit. Prin urmare, UGG-urile acestei mărci se bucură de o popularitate incredibilă. Ele sunt confortabile, ele sunt ușoare, sunt ușor de șters.

Marca Portugheză Beppi este, de asemenea, cunoscută, Gioseppo Spaniolă, renumită pentru designul original, engleza Dorothy Perkins, care are mai mult de un secol de istorie de existență și ocupă în mod corect un loc onorabil între mărci – producătorii de încălțăminte, îmbrăcăminte de acasă, accesorii etc.

Mulți producători. Alegeți-vă. Acordați atenție calității: dacă firele nu se lipesc, dacă substanțele chimice nu miroșesc, indiferent dacă nu pictează picioarele sau șosetele la montare. Toate acestea imediat ar trebui să vă avertizăm că vă păstrați mărfurile în mâinile tale de calitate necorespunzătoare.

Fiți atenți dacă vă puteți spăla uggs. Sau spălare este interzisă, acestea pot fi predate numai să se usuce peste curățare. Sunt de acord, este încă mult mai convenabil pentru a arunca doar o pereche de ugg într-o mașină de spălat și de a le obține în formă pură, după o jumătate de oră decât procedura de lungă pentru livrarea și primirea în curățare uscată.

Dacă luați direct de casă cizme uggs din piele naturală sau piele de căprioară, gândiți-vă cum ai grijă de ei.

Cum să vă îngrijiți?

Deci, aveți un nou loc de muncă – uggs. Ele sunt atât de confortabil, moale, frumos. Dar, mai devreme sau mai târziu, există un astfel de moment, că erau murdare, acestea ar trebui să fie înfășurat în afară sau de spălare.

Uită-te la eticheta din interiorul UGG. Nu este în mod necesar există o pictogramă pe care le puteți face cu ele: cum să curețe cum să se spele, ceea ce este necesar pentru îngrijirea ei.

Deci, ați constatat că acestea pot fi șterse în mașină. Ștergeți modul de spălare delicat, deoarece la temperaturi ridicate UGG-urile pot sta jos, rulați, deformați. Temperatura Alegeți nu peste 30-40 de grade. SEW ar trebui să fie pus departe de baterii. Cum uscați puloverul, de exemplu.

Dacă UG-ul dvs. este talpa eco-tălpilor, este mai bine să le spălați în modul „Pantofi sport”. Dacă nu există un astfel de regim în aparatul dvs., spălați într-un mod delicat de spălare.

Cum să curățați la Home Suede?

Dacă poluarea este mică, va exista o perie specială pentru piele de piele. Are fire de păr metalice pe o parte. Pe de altă parte – suprafața de cauciuc. Curățați mai întâi cu o parte metalică de piele de căprioară, apoi treceți în aceleași locuri cu o perie de cauciuc.

Curățați petele de pe piele de piele, de exemplu, de la grăsime utilizând benzină și amidon. Amestecați ambele ingrediente și aplicați pe o pată. Lăsați ceva timp să se culce, să se usuce. Apoi scoateți-l și treceți peria rigidă pentru piele de piele.

Piele de oaie de blană poate fi, de asemenea, curățată acasă. Este necesar să se amestece alimentele de sodiu și amidonul la o rată de 1: 2. Aplicați-o pe blană și lăsați o oră. Apoi ia în considerare cu atenție o perie, scuturați.

Cum să spălați talpa UGG?

În funcție de ceea ce se face. Dacă este o țesătură, atunci numai o spălare delicată este potrivită. Dacă este un arbore ecologic, acesta poate fi spălat cu apă sau diluați puțină pulbere de spălare în apă și spălați talpa. Este ușor.

Cum se spală uggs de la materiale incomprehensibile?

Da, se întâmplă și acest lucru. Pe produsele în sine nu există nicio recomandare și nu știți ce să faceți? Dacă nu doriți să riscați cu o mașină, încercați să le dați la curățarea uscată. Poate că un specialist cu experiență vă va spune din ceea ce sunt făcute. Cel mai probabil, spune-mi cum acasă să-l speli sau să-i speli. Sau în curățarea chimică va face o curățare chimică a UGG. În orice caz, merită să mergeți și să consultați.

Cum de a picta?

Dacă dintr-o dată, după spălarea vopseștei a dispărut, și doriți să restaurați culoarea anterioară, sfatul nostru nu experimentează, încredeți profesioniștii și dați un lucru în pictura în curățarea chimică. Scump? Da, acum multe coloranți diferite pentru țesături. Puteți, desigur, încercați să pictați UGG-urile acasă. Și poate chiar obține. La prima vedere. Și apoi vor fi pictura picioarele sau șosetele. Prin urmare, alegeți.

Deci, ți-am spus despre UGGS. Sperăm că sfaturile noastre vă vor ajuta să alegeți uggs și să salvați neschimbate. Noroc!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: