Adidași BalenaCiaga

Adidași BalenaCiaga

Baranciaga și-a primit numele datorită faimosului designer spaniol al Kristobalu Balenciaga, care a fondat casa franceză de aproximativ o sută de ani în urmă. Pantofii de marcă sunt produse pe deplin în Spania, iar în țările CSI și Rusia este livrată prin magazinul online și boutiques de elită.

Adidasii Balenciaga sunt cusute din piele naturală și au inserții de piele de piele. Modelele sunt reprezentate numai în două culori – alb-negru.

Modele

  • Modelul de curse are trei culori – alb, roșu și mai multe variante de negru. Acest model este, de asemenea, făcut din miel din piele naturală cu inserții din grilă și piele de căprioară. Talpa este fabricată din cauciuc în culoarea contrastantă. Pe site-ul oficial, costul unor astfel de adidași începe de la 490 de euro.

  • Compania oferă, de asemenea, adidași scăzuți și în culori negre, albe și roșii. Aceste modele sunt, de asemenea, realizate din 100% din piele de miel cu inserții din plăci metalice cu motivul „Guiliche”. Adidasii mici stau pe site de la 380 de euro, iar high-410.

  • Slipoane italiene – un alt model de pantofi Balenciaga, care sunt realizate din viscoză și mătase. Compania oferă slipuri în culori saturate albastre și verzi. Puteți cumpăra acest model pentru 410 de euro.

Cum să distingeți originalul din copie?

Brandul fals poate fi găsit aproape pe orice site care oferă intermedoare Balenciaza. În primul rând, acordați atenție țării producătorului. Unele resurse nu sunt timide și au indicat China. Astfel de pantofi vor fi făcute din material de calitate slabă și vă servește o perioadă scurtă de timp. LABalenciaga sovietică coase numai în Spania. Logo-ul companiei este aplicat pe talpă. Singurul în sine este fabricat din cauciuc de înaltă calitate, iar modelul este fabricat din Mielul din piele naturală.

Citește mai mult  adidaşi Eksis

Dacă te-ai îndoit mai mult de material, atunci aruncați o privire la felia pielii. Piele naturală nu poate fi pe o bază textilă. Puteți scăpa de apă într-o zonă mică. Dacă este piele naturală, atunci umiditatea este absorbită, iar locul se va întuneca.

O altă modalitate de a verifica adidașii din piele la originalitate este să le atașați o mână. Deoarece pielea autentică este încălzită, atunci pentru câteva secunde va rămâne caldă. Înlocuitorul artificial va rămâne rece.

Balena Balenciaga aproape niciodată nu face reduceri, Prin urmare, dacă vedeți pe site-ul de vânzări 50%, atunci, cel mai probabil, acești adidași sunt falsi. Compania are propriul site web oficial pe care sunt indicate prețurile și adresa actuale a producătorului.

Compania din întreaga lume are doar câteva magazine. Sunt principalele în Franța, SUA, Japonia, Hong Kong, Marea Britanie, Italia, China și Coreea de Sud. În Rusia, brandul Balenciaga este reprezentat în doar trei orașe – Moscova, St. Petersburg și Novosibirsk. Cumpărați adidași Balenciaga în Moscova puteți în Tsum pe Petrovka. În capitala de nord, dealerul oficial este situat la: spălarea râului Naberezhnaya, 59. În plus, produsele sunt prezentate în magazinul departament DLT. În Novosibirsk – Street Serrebrennikovskaya 31 31.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: