Adidași cu membrană

Adidași cu membrană

Adidași cu membrană sunt obiectul diferitelor discuții și litigii. Să spun fără ambiguitate că punctele forte ale materialului membranei trebuie înțelese în structura sa. De asemenea, mai întâi trebuie să decideți ce este exact în primul rând – uscat sau ventilație.

Ziua fierbinte de vară este mai bine să faci cu adidașii obișnuiți, deoarece circulația aerului prin membrană este foarte dificilă.

Condițiile meteorologice nefavorabile nu sunt încă un motiv pentru a sparge alerga, când există adidași cu un strat de membrană. Însăși ideea unui astfel de strat în pantofi este de a exclude penetrarea de umiditate în interiorul membranei și „respirația” nereușită a picioarelor.

În practică, toate condițiile sunt respectateApa scade de aproximativ 20 de ori mai mare decât dimensiunea deschiderii. Moleculele de cuplu trece în mod liber prin găuri, care oferă ventilație. Dar merită observat că stratul suplimentar va crea condițiile de izolare termică.

Proprietarul adidaților cu membrana nu va fi baloane teribile, care rulează prin zăpadă, temperaturi scăzute și purjare cu vânt rece. Chiar dacă rularea va continua pentru o lungă perioadă de timp – picioarele rămân astfel astfel. Majoritatea producătorilor de pantofi sport preferă să utilizeze Gore-Tex.

Gore-tex

În ciuda faptului că este posibil să folosiți o dezvoltare mai modernă sau să vă dezvoltați membrana, Gore-Tex se bucură de o mare încredere și de cerere.

Materialul membranei este reprezentat de un film de politetrafluoretilenă subțire, care conține pe un centimetru pătrat la unu și jumătate de miliarde de găuri. Principalul lucru este că membrana acoperă întreaga zonă a adidaților.

Citește mai mult  Cizme de schi atomic

În funcție de ora anului, producătorii li se oferă două tipuri de membrane:

  • Gore-Tex Extensed confort – relevant pentru sezonul cald.
  • Confortul performanței Gore-Tex – un material mai dens, conceput pentru vreme rece.

Calitate excepțională, protecția vântului, umiditatea și frigul – exact ceea ce este necesar pentru confort în condiții de mediu neliniștite. Nu trebuie să plecați să ignorați zonele încrucișate. Membrana va proteja împotriva murdăriei și nisipului mic, care poate provoca inconveniente tangibile atunci când rulează distanțe pe distanțe lungi.

Recenzii și recomandări

Recenzii sunt în mare parte pozitive, gama de aplicații a modelelor specifice este individuală pentru fiecare persoană. Cumpărătorii sărbătoresc o bună calitate și durabilitate, stare confortabilă de picioare în zăpadă și ploaie, vremea vântoasă. Ales în mod competent sub temperatură, modelul va ajuta la evitarea supraîncălzirii și transpirației excesive.

Domeniul de utilizare a temperaturii este notat până la minus 30. În timp prea cald, nu este nevoie de adidași membrane: gradul lor de ventilabilitate este mai mic decât cel al utilizării, care poate livra disconfort. Pentru diferite sarcini, adidași cu membrană și fără. În munți, pe curse lungi, marșuri, utilizatorii de Rogaine dau preferințele Gore-Tex. Astfel de adidași sunt mai confortabili și mai ușor decât cizmele de trekking.

Îngrijire

Va fi adecvat să ilumineze momentul de îngrijire pentru astfel de pantofi. Pe de o parte, îngrijirea este aproape aceeași ca și pentru pantofii obișnuiți, dar trebuie să țineți cont de prezența unei membrane. Pentru a-și menține performanța completă, adidașii ar trebui să treacă reinstalarea cu mijloace de respingere a apei.

Deoarece membrana nu trece de apă din exterior, umiditatea se va acumula treptat în interiorul pantofilor, deci este extrem de important să actualizați impregnarea DWR. Adidatorii sunt uscați cu o membrană la temperatura camerei, dar de două ori de obicei.

Citește mai mult  Bocanci de iarnă pentru femei

În timpul uscării, nu puteți utiliza aparatele de baterie și aparatele electrice – există riscul de detașabil de stratul de membrană din pantofi. Procesul va merge mai repede dacă împărțiți pantofii și trageți hainele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: