Adidași cu pietre

Adidași cu pietre

Adidasii au încetat mult să fie un element de garderobă sportivă. Astăzi, aceste pantofi pot fi oricine – din fiecare zi la club. Recent, adidașii cu straturi au început să utilizeze special popular. Plus lor este că ei dau drumul, jucăuș, dinamism și ușurință și, în același timp, o fac elegantă și tendință. Deci, există o oportunitate dimineața până noaptea să arate la modă și să se simtă confortabil.

Tendințe de modă

Adidatorii moderni pot fi făcuți din diferite materiale, au ciocniri diferite și cele mai diverse decore.

Designul condiționat poate fi împărțit în 2 direcții – tineri și plin de farmec. Primul dintre ele se caracterizează prin elemente de tatuaj, cultură rock și simboluri informale. Al doilea, distins prin tonuri blânde, abundența de pietre, margele si panglici de satin.

În acest sezon rămâne stil relevant, numit sport chic. Acesta combină sport și glamour.

Această tendință este considerată adidași cu pietre Swarovski. Acesta este un detaliu indispensabil în crearea unui club, extravagant și o imagine luminoasă.

Cum de a alege?

Cumpărarea adidași cu pietre, trebuie să acorde o atenție la unele detalii.

 • Talpa trebuie să fie solidă, inflexibil și joasă. În cazul în care platforma este prea mare, se va arata vulgar.

 • În adidași ar trebui să fie convenabil. Ele nu ar trebui să fie liber sau înghesuit.

 • Unele modele cu strasuri arate inadecvat și vulgar. Ele nu se poate apropia de orice imagine. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare la alegerea.
Citește mai mult  Mocasine pe platformă

 • Uita-te pentru adidași, diferite față de alte. Încearcă să-și exprime individualitatea în nici un fel.

 • Nu cumpărați pantofi în magazine online. În imagini, nu se arată întotdeauna că există de fapt. Alegerea adidaților, trebuie să înțelegeți calitatea materialelor și a muncii.

 • Nu ultima condiție este culoarea pantofilor. Cea mai optimă opțiune este modelele negre sau albe. Adidari strălucitori decorați cu strasuri, acesta este un bust. Acestea sunt potrivite doar pentru o imagine specifică.

Roz

Vorbind despre adidași cu pietre, este imposibil să nu spunem despre pantofi roz. Această marcă a creat o colecție de capsule de adidași pentru femei cu straturi. Pare neobișnuit și foarte interesant. Când se creează încălțăminte, se utilizează broderie de modă și fitinguri de lux.

Adidașii sunt făcuți în stilul popular de sport chic. Ele nu au corzi produse dintr-un material respirabil. Acest lucru contribuie la crearea de confort și ușurință la mersul pe jos.

Adidasii au o margine din piele, decoratiuni sub forma de straturi stabilite in tehnica degradului (tranziție netedă a culorii sau umbrei în alta) și paiele care imită modelul verificat „Vichy”.

Orice model din colecție are șapte culori. Prețul unui astfel de pantof este în termen de 150-300 de euro.

Ce sa porti?

Multe fete subestimează pantofii și, între timp, este un detaliu foarte important al imaginii. Poate aduce originalitatea și poate evidenția la aspect și poate strica totul. Desigur, adidașii cu pietre străine vă vor atrage atenția, ajută la ieșiți din mulțime și vă vor face o specială. Acest lucru nu este numai convenabil, iar și pantofii versatili, care pot fi combinați atât cu blugi, cât și cu rochii.

Citește mai mult  Sandale din piele

Singura restricție este un stil de birou de afaceri. În plus, adidașii pot fi purtați pe tot parcursul anului – atât în ​​timpul verii, cât și în timpul iernii.

Îngrijire

Adidași cu strasul necesită o îngrijire mai atentă decât orice alte pantofi:

 1. Dacă produsul este scump și de înaltă calitate, atunci cristalele de pe acesta sunt atașate în siguranță și le pierde dificile.
 2. Pentru a elimina praful din pantofi și alți contaminanți, trebuie să utilizați un detergent special, un produs de piele adecvat. De asemenea, puteți utiliza un spray transparent.
 3. Curățați adidașii cu strasul poate fi doar o perie moale.
 4. Trebuie amintit că pantofii decorați cu pietre sau pietre nu pot fi de zi cu zi. Astfel, cu îngrijire competentă, poate servi de mult timp.
 5. Pe adidași puteți aplica o acoperire specială de protecție, care împiedică apariția poluării și a flotingului. Trebuie să o alegeți în funcție de materialul produsului.
 6. Este strict recomandat să se spală adidași cu rhinestic într-o mașină de spălat. Uscate ar trebui să fie în mod natural fără utilizarea uscătorului de păr sau a încălzitoarelor.
 7. Talii de adidași pot fi curățați cu o periuță de dinți folosind o pastă specială sau un spray.
 8. Adidasii din piele pot fi tratați de un polisher. Dar pantofii de suede vor livra multe hassle. Materialul absoarbe rapid apa și murdăria, care este foarte dificil de îndepărtat. Deci, este necesar să curățați adidașii de la Suede imediat, fără a pleca mai târziu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: