Adidași Glagla

Adidași Glagla

Adidasii moderni respirabili ai firmei franceze Glagla reprezintă o etapă complet nouă în dezvoltarea pantofilor sportivi în categoria medie a prețurilor. Datorită unei game largi de aplicații, aceste pantofi sport se potrivesc nu numai pentru sport, ci și pentru activități în aer liber în timpul verii sau ca un pantof de înlocuire în sezonul rece.

Trăsături distinctive

Utilizarea tehnologiilor moderne în adidași Glagla a făcut posibilă crearea unui număr de avantaje semnificative în pantofii acestui brand:

  • Sistemul inovator de circulație a aerului patentat în adidași Glagla numit Wind’air. Datorită acestei tehnologii, devine posibilă prin tăierea finală a piciorului în adidași datorită găurilor speciale protejate în talpa, care sunt situate în conformitate cu trăsăturile anatomice ale piciorului uman. Datorită ventilației, temperatura la adidași poate scădea cu mai multe grade, apropiindu-se de complex.

  • Utilizarea materialelor moderne îi face pe acești adidași prin atletism fără greutate și adecvată.

  • Când se dezvoltă adidași, tehnologia Bamboo GL este utilizată. Fabricat din fibre de bambus, un astfel de branț are proprietăți tactile plăcute și are, de asemenea, un efect antibacterian și o proprietate absorbă mirosuri neplăcute. Datorită unor astfel de insoluri, adidașii pot purta în siguranță fără șosete, cu atât mai mult pot fi șterse într-o mașină de spălat.

  • Sistemul de fixare alternativ vă permite să fixați încălțămintea pe picior în două moduri: Pentru o fixare mai rigidă, este posibilă dantelă adidași, pentru aterizare gratuită Există o velcro pe o curea elastică.

  • În fabricarea tălpilor, se utilizează tehnologia Neotech, cu care pantofii devin furtuni și vibrații cu utilizare activă.

  • O mare varietate de culori de adidași, monofonică și multi-colorată, Glagla vă va permite să ridicați o pereche sub anumite haine, precum și în conformitate cu preferințele individuale. Acest lucru compensează un număr limitat de modele care, apropo, se referă la descărcarea de gestiune a Unisex.
Citește mai mult  Adidași Louis Vuitton

  • O grilă dimensională largă vă permite să achiziționați adidași ai acestei companii, chiar și persoanele cu o dimensiune rară a piciorului. Colecțiile adulților variază de la 36 la 47 de dimensiuni. Dimensiunile copiilor – de la 28 la 35.

  • Prețul accesibil este un factor important pentru mulți și vă permite să cumpărați adidași respirabili la persoanele cu prosperitate diferită.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: