Adidari din piele

Adidari din piele

Piele – mult mai mare material în comparație cu toate restul. De aceea, orice pantofii din piele sunt foarte apreciați de către producători și de consumatori.

Avantaje

Următoarele proprietăți pozitive ale materialului cutanate pot fi distinse:

 • Pielea este foarte elastică și întinsă perfect, ceea ce înseamnă că este ușor să ia forma piciorului. Picioarele în astfel de pantofi se simt întotdeauna confortabil+
 • Produsele din piele sunt bine ventilate, astfel încât picioarele sunt întotdeauna uscate+
 • Materialul natural nu freacă porumbul+
 • Pielea foarte ușor de îngrijit pentru piele+
 • Pantofi din piele rezistent la uzură.

Tipuri de piele

Artificial

Pentru prima dată, prototipul pielii, din cauciuc, a apărut în America de Sud. Și producția sa a stabilit numai în anii 30 ai secolului trecut.

Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele pantofilor din piele artificială.

Pro:

 • Se crede că înlocuitorul este mai puternic decât pielea naturală și, prin urmare, astfel de pantofi sunt rezistente la uzură+
 • Permeabilitatea aerului și igiena+
 • confort+
 • Disponibilitate pentru preț.

Minusuri:

 • leathes sunt exigente de îngrijire – cu o operațiune necorespunzătoare de pantofi, crăpăturile pot apărea pe ea+
 • Acest material este ușor de inflamabil.

Piele intoarsa

Momente pozitive:

 • Elegant Luc+
 • Bun schimb de căldură+
 • Excelentă schimb de aer+
 • Pantofi de la suede moale și lumină.

Calități negative:

 • Horregous+
 • „Lipucozitatea” – murdăria și praful se lipesc repede de astfel de pantofi+
 • Suede Cererea de îngrijire.

Ce sa porti?

Adidasii pot fi incluși în aproape orice dulap. Pantofii de sport vor da orice fel de ton ciudat, transformându-l cu simplitate și har.

Omul care a acceptat acest stil va arăta în aer liber și natural.

Cea mai optimă și comună opțiune de a purta adidași este combinația lor cu blugi.

Finanțează această imagine tricou elegantă sau tricou de emisiune.

Mahalale, iubiți sau jegini sunt, de asemenea, minunate pentru ceapa cu adidași.

Nu uitați de pantaloni scurți de blugi – această combinație va da feminitatea figurii tale.

Imaginea unui mini-rochii sau a unui pulover de rochie cu o pungă mare, precum și părul, asamblate perfect într-un pantof de pigtail, iar pantofii de sport vor face o impresie de neuitat asupra tovarășului tău.

Pentru o întâlnire cu prietenii, o imagine neobișnuită este potrivită – șanț sau strat în combinație cu pantofii de sport.

Pentru sport, este nevoie de o imagine separată, ceea ce vă va pune accentul pe figura dvs.

Citește mai mult  Rochie cu cizme

Pantofii de sport trebuie să fie aleși în conformitate cu încărcăturile pe care le pregătiți. Adidași în acest caz merită să se pună împreună cu un capac de baseball, pantaloni scurți, tricouri și vârfuri. Și pentru a vă da plinătatea proprie, nu uitați de machiaj.

Adidasii unici merită o atenție separată. Acest pantofi au produs un furor, datorită legendarului Marant Designer – a fost cea care la dat pe adidași o nouă imagine, încorporând astfel visele imaginare în realitate.

Deci, erau adidași feminini pe o pană cu Velcro, numite „Marans”. Acum ei sunt purtați de tot: variind de la fete tinere și terminând cu stelele de filme.

Margile luminoase multicolore sunt perfect combinate cu orice haine superioară.

Asigurați-vă că puneți împreună cu Marte de un strat sau o blană de blană.

Jacheta sau jacheta jos sunt, de asemenea, perfect combinate cu ei.

Adidatorii pot fi purtați și cu o rochie. Principalul lucru este că hainele armonizează între ei.

Încercați să purtați adidași cu rochie de blugi, rochie midi sau mini de la neopren.

Fuste tricotate sunt, de asemenea, perfect combinate cu adidași monofonici.

În plus față de acest pat, puteți purta o crucială sau un bombardier.

Culoare

Piața prezintă o mare varietate de adidași. Negru, alb, colorat, roșu… care sunt singurele lor nu!

Luați în considerare fiecare opțiune separat.

alb Adidasii din piele sunt potriviți pentru orice îmbrăcăminte pentru femei.

De asemenea, variante interesante ale unei game de model alb, cu dungi negre sau albastre.

Nuanțe pastelate Adidasii vor crea un arc unic pentru naturile romantice.

Combinația de încălțăminte a fisticului, nuanțele roz sau de menta, cu o rochie, va adăuga romantismul imaginii dvs. unice.

Palete luminoase Adidasii sunt obligați în garderoba cunoscătorilor de modă reală.

Astfel de pantofi vor fi uimiți să se uite cu orice trib luminos de modă.

culoare rosie Pierde armonios cu tonuri albe și ușoare.

Pentru ca alții să observe și să aprecieze imaginea dvs. unică, nu ezitați să combinați pantofi sporturi luminoase cu pantaloni scurți sau rochii.

Black Color Gamma Perfect potrivit pentru fetele care iubesc să poarte meciuri sau tretină din piele.

De asemenea, puteți lua în considerare opțiunea folosind blugi black-uri negre.

Acest aspect poate fi făcut și mai original cu un dublin sau rădăcină.

culoarea maro bine combinat cu albastru sau albastru.

Utilizați pentru a crea o fustă de arc, cămașă sau tunică. Principalul lucru este că cel puțin un detaliu al hainei era albastru.

Citește mai mult  Sergio rossi pantofi

De asemenea, cu culori luminoase combinate maro. Bătut-le, amintiți-vă: strălucitorul ar trebui să fie fundul, dar partea de sus a opusului ar trebui să fie neutră.

Sclipitor Modelul de pantofi sport este conceput pentru amatori să experimenteze. Acest arc arată grațios și eficient.

Luminos Pantofii arata rafinat pe orice prietena. Nu vă fie frică să vă completați garderoba, un astfel de lucru – cu ea veți atrage privirile universale.

Cum să vă îngrijiți și să spălați?

De-a lungul timpului, orice lucru pe care îl purtați este dumping, și apoi apare întrebarea despre cum să o spălați și să nu răsturnați.

 • Imediat după cumpărare, manevrați pantofii cu pielea atenuantă. Ajută la protejarea materialului de uscare. Pentru pantofii pe care îi purtați adesea au nevoie de cusii suplimentare – ele vor fixa piciorul într-o poziție convenabilă și vor salva talpa de ștergere neuniformă.

 • După fiecare plimbare, lubrifiați pantofii cu smântână, frecați-o cu o cârpă curată. Amintiți-vă că crema trebuie aplicată numai pe pantofi uscați!

 • Dacă încălțămintea sunt murdare, în nici un caz nu o ștergeți! adidași codificate trebuie să ștergeți doar cu săpun, ștergeți-le cu o cârpă uscată și uscare pus la baterie.

Cum să se întindă?

Se întâmplă că, în încercarea de a încerca pantofi sport din magazin, se pare că vă pantofii se potrivesc în dimensiune, și venind acasă, înțelegeți că achiziția pe care este mic. Cum să: Întoarceți-vă înapoi sau într-un fel întinde chestia?

Există mai multe modalități de întindere a pantofilor din piele:

 • Cu ziare umede. Combateți ziarele, umeziți-le și completați-le cavitățile în pantofi. După uscarea hârtiei, pentru a primi ziarul și să încerce punerea pe adidași – acestea ar trebui să devină un pic mai mult.

 • Îngheţa. Umpleți două pachete mici cu apă, legați-le strâns și le puneți în interiorul pantofilor. După acel loc adidași cu pachete în congelator. De îndată ce apa îngheață, livrați pantofi. După 20 de minute, încercați pantofi+

 • Cu alcool. Împărțiți alcoolul cu apă în proporție de 50 până la 50 și pulverizați soluția peste adidași. Apoi le-a pus și du-te timp de 20 de minute. Adidași trebuie să se schimbe forma+

Un alt mod de intindere cu alcool. Este necesar să se impregneze șosete de bumbac cu alcool, a pus pe ele, împreună cu adidași și mers pe jos până la șosete sunt uscate. Adidași trebuie să se schimbe forma. Procedura poate fi repetată de mai multe ori+

 • Cu ajutorul unui pulverizator special achiziționat în magazin. Se aplică prin pulverizare pe pantofi și așteptați până când se ridică+
 • Cu ajutorul întindere din lemn. Este complet ajustabil, astfel încât să se poate întinde fara dificultate+
Citește mai mult  Sandale de sex feminin Ecoco

 • Contactează master – aceasta va ajuta la rezolvarea problemei.

Branduri

Doar câteva cei mai importanți producători de pantofi sport din piele de înaltă calitate.

Fossa Life – producător din Rusia. cartea lui de vizită – adidași negru cu insertii albastre. Astfel de pantofi sunt de preferat să se poarte în toamnă, în combinație cu potrivire sau blugi. Modelul este realizat din piele naturală: partea de jos – din materialul care nu alunecă și gândurile – de la pielea solidă. Orice atlet va aprecia această linie.

Duramo Adidas. CUProducator de tava acestui pantof – Indonezia. Brandul reprezintă adidași mată demi-sezon cu șnur. Un astfel de model este perfect pentru antrenament, iar talpa embosată va oferi o aderență fiabilă cu Pământ.

Merl – Compania americană care produce pantofi pentru orice consumator. Cel mai popular reprezentant al acestui brand este gama de modele Chameleon II Traveler. Acest model de demi-sezon diferă de restul faptului că se face cu ajutorul a două cusături. Talpa unică a vibramului este renumită pentru fiabilitatea sa: nu se alunecă, nu se sparge, reotul este șters. Insolele acestor adidași sunt create folosind tehnologia Ortolite, permițând niciun disconfort în picior și împiedicând apariția unui miros neplăcut.

Climawarm Oscillate – Modelul de vârf al Adidas. Aceasta este o linie încălzită de adidași cu o piele de piele artificială. Tehnologia Bounce va furniza deprecierea necesară, iar talpa ATR va crea aderența necesară de pe pământ. Potrivit pentru jogii de iarnă.

Levis – Brandul american care a câștigat mult timp popularitatea între consumatorii ruși. Un reprezentant luminos al acestei clase este modelul Tulare Low Lace. Culoarea ei maro închisă într-un ansamblu de piele artificială face modelul rafinat, iar talpa albă de cauciuc de înaltă calitate oferă netezirea mișcărilor. Insolele acestor adidași sunt fabricate din material termic.

Columbia. Această marcă vă place consumatorii săi cu pantofi de înaltă calitate din 1937 . Este demn de remarcat una dintre colecțiile inovatoare ale marcajului – adidașii de iarnă. O caracteristică distinctivă a acestui domeniu de model este că adidașii sunt echipați cu baterie bazată pe litiu. O astfel de inovație vă permite ca picioarele să rămână în căldură, chiar și în înghețurile severe, iar tehnologia Omni-Tech nu va da umiditate să pătrundă în interiorul pantofilor, deoarece are proprietăți de respingere a apei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: