Boots Demar

Boots Demar

Pentru că aproape o istorie de existență de patruzeci de ani, compania pentru producția de pantofi din Polonia DeMar a câștigat inimile nu numai europene, ci și cumpărătorii ruși datorită calității excelente a produselor.

Compania provine din 1978. Primele pantofi lansate sub numele de marcă DeMar, cizme de oțel pentru armata poloneză și alte unități de putere. Dovedând stabilitatea și calitatea încălțămintei fabricate, DeMar și-a extins intervalul și a început să facă pantofi pentru activități în aer liber, precum și pantofi pentru femei și copii pentru timpul de iarnă și în afara sezonului. Astăzi, pantofii acestui brand pot fi numiți pe bună dreptate unul dintre cele mai bune datorită practicității și confortului.

Este demn de remarcat faptul că toate produsele pentru producția de produse demar sunt situate pe teritoriul Poloniei, China nu produce cizme de brand de acest brand. Astăzi, demar este specializat în mai multe direcții:

  • Încălțăminte pentru forțele armate din Polonia și alte țări+
  • Încălțăminte pentru activități în aer liber „Demar Hobby”, inclusiv pentru vânătoare și pescuit+
  • Copiii de zăpadă și cizme de cauciuc ale liniei „Demar Kids”.

Caracteristici și avantaje

Cumpărați pantofi pentru vreme rea și iarnă, mulți acordă atenție nu numai la încălțăminte de înaltă calitate, caldă și impermeabilă. Vreau să fie frumoasă, modernă și la un preț accesibil. Combinația tuturor acestor calități a reușit să recreeze producătorii mărcii demar în colecțiile lor. Din avantajele pe care le puteți aloca următoarele calități.

Conservarea căldurii. Modelele de boot de iarnă sunt proiectate pentru temperatura de la -5 până la -30 de grade și au în interiorul tapițerii și în interiorul șmechiului de oaie autentică. Cizmele de cauciuc au o pauză de izolare suplimentară. De asemenea, modelele de iarnă au un strat între branț și talpa sub formă de fagure de fagure, care vă permite să scapi de aer și să păstrați căldura mai eficientă.

Unică anti-alunecare. Pentru fabricarea talpă, se utilizează o vibram de cauciuc termoplastic special, care are proprietăți anti-alunecare și rezistență la uzură. Ambreiajul suplimentar este furnizat de un model de protecție special al tălpii.

Rezistent la apă. Toate modelele de boot demar sunt fabricate din material exterior deosebit, cu proprietăți excelente de respingere a apei. Cu toate acestea, nu ar trebui să mergeți în cizme de iarnă pe bălți. Materialul de ceva timp protejează piciorul de la umezire, dar nu rezistă în mod categoric contactului pe termen lung cu apa. Nu se referă la cizme de cauciuc.

Citește mai mult  UGG-uri originale

Siguranță suplimentară. Inserțiile reflectorizante pe pantofi oferă siguranță pe drumuri și în întuneric.

Etanșeitate absolută. Utilizarea tehnologiilor speciale în fabricarea pantofilor acestei mărci garantează 100% impermeabilitate în vremea brută.

Fasteners confortabil. Prezența lui Lipochkuch, scene și laces, precum și partea superioară moale a boot-ului asigură confort și fixare strânsă la piciorul oricărei completări. Suportul suplimentar de picior oferă, de asemenea, o creștere ridicată a pantofilor.

Uşura. Cizmele de iarnă pentru copii nu cântăresc mai mult de 400 de grame, ceea ce permite copiilor să se miște în mod activ pe stradă pentru o lungă perioadă de timp și să nu se obosească.

Designul luminos. Datorită faptului că noul model de pantofi demar se dezvoltă cu sprijinul designerilor italieni, cizme și cizme din acest brand arată foarte luminos și în conformitate cu tendințele de modă.

Preț accesibil. Cu produse de înaltă calitate, compania stabilește prețuri relativ scăzute, astfel încât cizmele și cizmele din marca poloneză sunt disponibile pentru oameni, chiar și cu venituri mici.

Avantajele enumerate ale Sapotului de marcă DeMar au făcut pantofi ai acestui brand în cererea cumpărătorilor și unul dintre cele mai bune din categoria sa.

Modele

Modele pentru femei de pantofi demar

Cu toate că Încălțăminte pentru femei DeMar a început să producă relativ recent, Ea a reușit deja să câștige popularitate printre frumoasa jumătate a omenirii. De exemplu, mamele tinere care aleg pantofi polonezi ca primii pantofi pentru copilul lor, știu acum ce calitate va fi pantofi din colecția femeilor.

Combinația dintre un preț plăcut și design-ul original al portbagajului DEMAR, care este, de asemenea, foarte practic, să le aloce în mod benefic între concurenți. Dezvoltatorii companiei sunt în mod constant de lucru pe tehnologii noi și de a face totul pentru ca pantofii demar au servit drept credința amantă și adevărul nu este un sezon.

Astăzi, încălțăminte pentru femei producția acestui brand devine din ce în ce mai populare. taxe de iarnă de marcă ale unor astfel de colecții precum Lucky, Cross, Pico se încălzește chiar și în cele mai puternice înghețurile și sunt potrivite pentru femeile care conduc un stil de viață activ. Și mai multe opțiuni ușoare reprezentate de Rainy, Lucy, modele Lili va salva picioarele femeilor de vreme rea și noroi în sezonul cald, cu toate acestea, cu ajutorul unui ciorap pâslă, cizme poate fi izolat și pus pe meteo mai rece.

Citește mai mult  Ce să poarte Lickers?

încălțăminte pentru copii Demar

Și totuși, atunci când menționez această companie poloneză de încălțăminte, majoritatea oamenilor au o asociere cu colecțiile de copii ale acestui brand. În fiecare an, eliberând noi modele de încălțăminte pentru copii, producătorii încearcă să ia în considerare toate dorințele și capriciile nu numai părinții, ci și pe copiii lor, creând un design strălucitor atractiv.

Printre pantofii copiilor fabricați de DeMar, se pot distinge trei direcții principale:

  • Dungiri de iarnă+
  • Snowubuthes+
  • cizme de cauciuc.

Copilul olandez olandez conceput pentru cel mai mic. Rândul dimensional în ele este reprezentat la 29 de dimensiuni. Datorită materialelor naturale din interiorul pantofilor și etanșeității, cizmele chiar și la 30 de grade se vor încălzi. Și materialul respingător de apă din partea superioară a boot-ului și manșeta de blană va proteja picioarele copilului de la umiditate și zăpadă. Designul de boot de succes permite copiilor să stăpânească abilitățile de autoservire și să poarte pantofi pe cont propriu.

Snowubuthes De asemenea, potrivit pentru sezonul de iarnă și sunt concepute pentru copii mai mari. O caracteristică distinctă a zăpezii de zăpadă este prezența unui stoc sau a unei inserții din lână de oaie, care, dacă este necesar, poate fi îndepărtată și uscată sau spălată la o temperatură de 40 de grade. În caz contrar, aceștia posedă aceleași proprietăți de protecție ca olandeză olandeză. Seria dimensională a acestui tip de pantofi de iarnă este suficient de largă – de la 24 la 42 de dimensiuni. Acest lucru sugerează că astfel de pantofi sunt potrivite nu numai pentru copii, dar și adulți.

Cizme de cauciuc sunt pur și simplu pantofi indispensabili pentru copii într-o perioadă de primăvară a anului – în primăvara și toamna, precum și zilele de vară ploioase. În colecțiile de brand polonez, cizmele de cauciuc pentru copii sunt prezentate în mai multe variante – pentru vreme reci, cu o masă detașabilă caldă și pentru sezonul cald fără inserții. Combinația de design colorat luminos, conceput special pentru copii și tehnologii inovatoare, ajutând la oferirea de cizme uscate cu orice vreme rea, a făcut demar să conducă pe piața de încălțăminte pentru copii.

Culoare

O caracteristică distinctă a boot-ului DeMar este o mare varietate de design și o schemă de culori largi de încălțăminte. Alegerea soluțiilor de culoare ale încălțămintei este deosebit de importantă atunci când cumpărați cizme pentru copii, motiv pentru care colecția de pantofi pentru copii va muri prin culori atrăgătoare.

Citește mai mult  Alegeți hampele de piele de căprioară

Imprimări florale luminoase pentru fete și nuanțe de albastru-albastru pastel cu linii geometrice pentru băieți conduc la încântarea cumpărătorilor mici. Și descrise personaje preferate de desene animate în colecții pentru copii arata foarte luminos și elegant pe picioarele tinerilor de moda.

Pentru copiii școlari și adulții din colecțiile de pantofi există și modele mai restrânse de nuanțe clasice maro și negre. O astfel de soluție de culoare vă va permite să combinați pantofii cu un formular școlar sau un stil oficial de îmbrăcăminte.

Tabel cu marimi

O altă caracteristică pozitivă a pantofilor de marcă poloneză poate fi numită dimensiuni universale. Acest lucru vă permite să comandați încălțăminte pe Internet și să nu vă fie frică să faceți greșeli cu dimensiunea cizmelor selectate.

Tabelul dimensional care poate fi găsit pe site-ul oficial al companiei poloneze este prezentat sub forma raportului de parametri de mărime și branț. Perechea de încălțăminte necesară este ușor de ales, concentrându-se pe lungimea insolelor produsului, iar dimensiunile duble ale încălțămintei vă permit să achiziționați cizme nu pentru un sezon, chiar și pentru copiii în creștere rapidă.

Recenzii

Datorită popularității sale vastă, pantofii DEMAR sunt discutate pe scară largă și au multe comentarii de la cumpărătorii lor. Și majoritatea recenziilor despre produsele de brand sunt pozitive. Cumpărătorii au remarcat că pantofii sunt într-adevăr rezistenți la frig, iar picioarele după ce au fost în frig rămân cald. Cu toate acestea, dacă strada nu este vreme înghețată, nu ar trebui să purtați șosete calde pentru copii. În caz contrar, picioarele se vor ridica și se vor căsători și apoi vor îngheța.

Alții sărbătoresc confortul de fixare pentru copiii de grădiniță, care au o plimbare în grădină. Cizme pe Velcro sunt cele mai potrivite pentru copiii de această vârstă. Dar dacă un copil are o creștere a piciorului, atunci este mai bine să alegeți printre modelele de pe șnur.

Mulți cumpărători sărbătoresc în pantofii producătorului polonez. Valoare excelentă pentru bani în comparație cu modele similare ale altor firme. De asemenea, plusurile pantofilor acestei mărci includ ușurința îngrijirii pentru cizme: Stocarea simțită poate fi spălată, iar țesutul repellent de apă în îndatoriri este suficient pentru a șterge cu o cârpă umedă, astfel încât cizmele să se întoarcă la aspectul lor original.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: