Cizme de cauciuc Viking

Cizme de cauciuc Viking

Cizme de cauciuc – o parte importantă a oricărui garderobă într-o offseason ploios. Mulți oameni sunt neglijați de ei, comentând pe refuzul lor cu mult timp învechit și extins mituri că picioarele din ei sudoare și se încruntă. Progresul nu stau în picioare, în fiecare an se dezvoltă mai multe noi și mai multe tehnologii, ceea ce face ca cizmele din cauciuc confortabile și confortabile.

Piața modernă ne oferă o cantitate imensă de încălțăminte de înaltă calitate, frumoasă și la modă pentru vremea ploioasă, dar aș dori să acordă o atenție deosebită accentului pe compania norvegiană cu o reputație rezistentă și o calitate excelentă.

Viking – Rezistență scandinavă

În 1920, cizmele de cauciuc pentru primii copii au fost produse în Norvegia. Tatăl, acum celebrul mondial, marca a devenit antreprenorul norvegian Peter Matias Rode.

Principalele caracteristici care posedă cizme de cauciuc:

  • rezistenta la uzura+

  • Creșterea forței materialelor+

  • Rezistența la frig și umiditate.

Toate pantofii, care sunt produse în prezent de o marcă, sunt testarea strânsă în condițiile climatice dure din Norvegia. Prin urmare, nu se întâmplă îndoielile cu privire la calitatea și funcționalitatea acesteia.

MODEL LINE Brand

Viking Cizme de cauciuc au fost atât de iubite de locuitorii locali că faima lor sa răspândit rapid în alte țări europene și a transmis treptat toate celelalte limite.

O parte întreprinzătoare și talentată pe Peter Matias Rode a decis să nu locuiască numai pe modelele de pantofi care l-au adus glorie mondială. Acum, în sortimentul brandului norvegian, nu sunt doar protestatari capriciosi de ploi de picioare, ci și modele de iarnă, demi-sezon și de cauciuc încălzit.

Citește mai mult  Rochie cu cizme

Cizme și cizme pentru copii

Încă posedă proprietăți de protecție împotriva uzurii și de umiditate. Fabricat din materiale de înaltă calitate, adaptate la un picior de copii în creștere, echipat cu tălpi anti-alunecare și tehnologie membrană. Unele modele sunt emise cu semnul de spălare, ceea ce înseamnă o permisiune de spălare într-o mașină de mașină la o temperatură a apei de cel mult 30 de grade.

Cizmele de cauciuc pentru copii sunt întotdeauna distinse prin soluții de culoare originale, desene extraordinare strălucitoare și accesorii plăcute, decorațiuni.

Modele de sex feminin și bărbați

Reprezentată ca cizme clasice de cauciuc aproape la genunchi și cizme de cauciuc scurtate. Cauciucul natural cu căptușeala textilă va oferi o urgență completă în exterior și senzații confortabile plăcute în interior. Cizme simple de înălțime medie, cu un model modest – ceea ce este necesar de o doamnă timidă în vremea umedă rece.

Cizme de cauciuc clasic în culori alb-negru pe tălpi anti-alunecare sunt potrivite sub orice haine și în orice vreme. Pantofi de viking rezistent la impermeabilitate pentru bărbați și femei decorate generos cu șlefuirea pe toată înălțimea superioară, talpa tractorului la modă, tocuri și culori strălucitoare. Adidașii de cauciuc pentru bărbați sunt deosebit de populari astăzi: iau în considerare toate detaliile pantofilor clasice de cârpe sportive, dar sunt produse din cauciuc de înaltă calitate cu tălpi turnate.

Pantofi extreme

Desigur, alpiniștii profesioniști și turistii de drumeții nu pot face fără încălțăminte impermeabilă rezistentă la uzură. Principalele caracteristici ale modelelor extreme sunt: ​​stâlpul anti-alunecare, amortizarea crescută, materialele grele.

Cele mai strălucite modele de cizme din cauciuc Viking

SLAGBJORN III

Designul clasic al cizmelor naturale din cauciuc, creat în anii șaizeci, este unul dintre favoritele în stil retro. Producătorul recomandă utilizarea acestui model atât pentru vânătoare, de pescuit, cât și pentru alte activități pur masculine și pentru mersul pe rezervor. Cizmele sunt fabricate din cauciuc natural, care are o elasticitate sporită, rezistență la uzură și proprietăți respinse cu apă.

Citește mai mult  Slefturi

Oslo

Cizmele de înălțime mijlocie ale bărbaților conțin picioare în uscăciune chiar și în vremea cea mai ploioasă și brută. Materialul este caracterizat prin rezistență ridicată și rezistent la zgârieturi și alte daune mici.

Dispozitivul robust oferă o fixare densă și fiabilă. Limba are un design litteal și împiedică umiditatea spre interior. Amortizoarele sunt construite în insolele interne ergonomice. Singurul are o aderență perfectă cu orice suprafață.

Retro lumina

Cizme de cauciuc pentru femei cu o înălțime a genunchiului. Din cauciuc autentic semi-bărbați. Posedă toate proprietățile principale ale tehnologiilor de brand. Singurul a crescut elasticitatea, care facilitează pasul. Branțul ergonomic detașabil permite piciorului ca să se relaxeze în procesul de șosete.

În ciuda iluziei unei singure montare, în interiorul sentimentului unui lift mic este creat, care adaugă, de asemenea, confortul unui picior feminin. Colorat: negru, violet, galben, roșu.

Brățară

Cizme de cauciuc pentru băieți moderni. Model de model ponderat, dar confortabil. Sock și călcâi armat. Se îndreaptă spre brațele convenabile și îndepărtarea cizmelor. Prezența părților reflectorizante, desenul original din temele de brand creează o imagine a copiilor strălucitori, care va permite copilului să se bucure chiar și o vreme ploioasă capricios.

Floră

Băieți luminoase, distractive și confortabile pentru fete. Are proprietăți bune rezistente la umiditate, branțul interior este protejat împotriva supraîncălzirii piciorului și, datorită fumului său din interior. Stați strâns pe picioare, aveți o șosetă armată și călcâi.

Recenzii

Desigur, pantofii cu o bună reputație și calitate care îndeplinește toate standardele internaționale nu reprezintă un loc în recenzii cu comentarii negative. Prin urmare, majoritatea cumpărătorilor, în special mamifere tinere, recomandă în mod activ pantofi din cauciuc viking la șoseaua zilnică. Ei motivează alegerea lor, că toate miturile asociate cu cizme clasice rezistente la umiditate, să spunem, producția internă, își pierd complet relevanța în produsele acestui brand norvegian.

Citește mai mult  Ghete maro

Cumpărătorii speciali de atenție alocă un design elegant, o abordare creativă a deciziei, ar părea că, problemele banale și chiar plictisitoare în pantofii sezonieri. Un număr mare de versiuni de culoare, decor original, desene.

Toate acestea, în combinație cu tehnologii unice de producție, practic de lucru realizate manual, materiale naturale și un preț relativ mic, creează o singură imagine de încălțăminte originală de înaltă calitate, pe care doriți să o cumpărați, purtați și vă laudă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: