Cizme de piele de piele pentru femei

Cizme de piele de piele pentru femei

Bocancii de piele pentru femei au devenit mult timp un subiect preferat de încălțăminte de modă. Ele sunt elegante, luminoase, capabile să intre în imaginea unicității și farmecului. Caracteristici Suede, Diferența față de Velor, Modelele Topicale, Gama de culori, decor și arcuri spectaculoase – articolul va spune toate cele mai interesante despre cizme de piele de piele.

Particularități

Suede – Aceeași piele, procesată numai de tehnologia specială. Suede și cizme din acest material au o serie de caracteristici:

 1. Suede este ideal atât pentru sezoanele de toamnă, cât și pentru sezoanele de iarnă. În pantofi cald și confortabil.
 2. Suede elastic, datorită faptului că se realizează confortul maxim al piciorului.
 3. Producția modernă dă prea multă rezistență la uzură și durabilitate. Suede este capabil să reziste la murdărie, apă și ultraviolete.
 4. În ciuda punctului precedent, materialul necesită o îngrijire mai amănunțită decât pielea netedă obișnuită.
 5. Universal în ceea ce privește combinațiile cu haine, potrivite pentru orice stiluri. Picioarele femeilor în cizme arată seducător și superb.
 6. Suede de înaltă calitate are o uniformă pe întreaga suprafață a culorii, o grămadă densă.

Datorită acestor caracteristici, cizmele de piele au fost în tendință de mai mult de un an, bucuros de apariția fetelor și a femeilor.

Ce diferă de velur?

O întrebare destul de complicată. Aceste țesături, fără a cunoaște caracteristicile lor principale, nu pot fi distinse unul de celălalt. Așa că încercați să descompune pe rafturi. Repere. Velur – Material natural. Se obține din pielea unui tânăr de vițel și piei de vaci la 13 kilograme și un an și jumătate, carne de porc sau capră.

Suede – material de origine naturală. Produce de pe pielea unui cerb sau a moosei folosind diferite substanțe bule pentru a oferi rezistență, plasticitate, rezistență la uzură și alte proprietăți.

Structura. Velur se distinge prin grămadă groasă, mică, monofonică, partea din față este netedă. Suede are o structură moale catifelată.

Putere. Veloc este supus unei poluări rapide, umede, după care este deformată. Suede datorită impregnarea grăsimilor naturale durabile și rezistente la uzură.

Aplicație. Velur este folosit în fabricarea de pantofi, pălării, saci. Suede este folosit peste tot, în special în producția de cizme, haine, mănuși și multe altele.

Preț. Velur este un material destul de ieftin în detrimentul proprietăților sale. Suede are un preț mai mare datorită complexității producției sale.

Modele la modă

Magazinele prezintă o mare varietate de game de modele de cizme de cămară de sex feminin. Designerii nu obosesc să surprindă Fashionistas, fiecare colecție poartă ceva nou și original. Luați în considerare mai multe modele actuale de cizme și petreceți clasificarea pe mai multe motive.

Tipul tălpilor

 • Pe cizmele cu un singur strat moale și confortabile. Ele sunt potrivite pentru fetele subțire peste creșterea medie+
 • Tractor Sole – tendința de sezoane recente, este stabilă și confortabilă, piciorul se ridică+
 • Pe tălpi groase sunt cizme bune de iarnă care protejează în mod eficient de frig, iar suprafața ondulată a tălpii va ajuta la menținerea pe suprafața alunecoasă a drumului+
 • Rezervorul va trebui să guste pe cei care nu-i plac tocurile pentru un motiv sau altul. Oferă vizual o ușoară și o face proprietarul de mai sus. Piciorul este mai puțin obosit din cauza unei creșteri a zonei de susținere pentru picior+
 • Platforma poate efectua singură sau în tandem cu o pană, călcâi. În orice caz, este prevăzută stabilitatea.

Heel înălțime și formă

 • Părul pare elegant. Dar numai proprietarii de picioare subțiri sunt potrivite. În același timp, părul nu este întotdeauna convenabil. Este perfect pentru evenimente seculare, dar nu pe șoseaua zilnică+
 • Heel slab se potrivește cu toate fără excepție. Model pentru fiecare zi și alegerea optimă din punctul de vedere al proprietăților ortopedice+
 • Heelul înalt adaugă figura harnei și o trage vizual. Prin urmare, este imposibil să se fete mai bine potrivite.

Sezonalitate

 • Toamna cizme de piele de piele se usucă până la îngheț. Principala nuanță este o atenție deosebită, în special în vremea murdară murdară+
 • Modelele de iarnă fac o căptușeală de blană. Poate merge pe tot parcursul produsului la marginea superioară a vârfului și poate să învețe doar piciorul (așa-numita euroimă).

Disponibilitatea fulgerului

 • Bocancii de fulgere sunt foarte populari. Ele sunt ușor de îndepărtat și se îmbracă. Dar pot exista probleme legate de combustarea blugiilor în ele+
 • Fulger din spate servește ca un decor și un element funcțional. Dar are un dezavantaj – cursorul poate prinde colantii+
 • fermoar pe partea – opțiunea clasică, ușor de fixat atât cu chilot, și cu blugi, pantaloni.

Deplinătatea caviar

 • Pe un caviar îngust – cel mai comun model de, ideal pentru picioare subtiri+
 • Este greu de a găsi cizme înalte pe picior plin, dar destul de real. Multe fabrici produc colecții speciale, cu un sold larg.

Model special de cizme de piele de căprioară – combinate. Ele combină elemente de piele neted și piele de căprioară. Cea mai mare parte a pielii netedă este prezentă pe picior, un astfel de design vă permite să poarte pantofi din piele, chiar și în ploaie și murdărie, fără a avea grija la starea ei.

Lungime

Lungimea de încărcare este de asemenea diferit:

 • Glezna Boots glezna ajunge la+
 • Shiner în modele scurte se termină în mijlocul de caviar+
 • cizme înalte ajunge la zona de sub genunchi+
 • Treads – deasupra genunchiului, cu o ușoară expansiune+
 • Ciorapi-cizmele ajung la mijlocul coapsei.

În funcție de lungimea superioară, sunt create imagini ale oricărui stilistru – de la sport la clasic.

Culoare

Color Gamut Suede afectează paleta sa extinsă – de la alb la stacojiu. Dar mai întâi lucrurile.

Culoarea albă se referă la neutru clasic. Este perfect combinat cu alte nuanțe, se distinge prin impracticitatea sa. Acesta arată toate defectele – zgârieturi, pete, alte defecte. Dar arată minunat și elegant.

Cizme roz și purpuriu arată din încruntare, nu pentru nici o ieșire, bună pe partidele costumate.

Gray aparține nuanțelor universale. Culoarea este nobilă, se potrivește în orice arcuri. Astfel de cizme vor deveni un element central al imaginilor pentru fiecare zi. Pentru ieșirile de seară, ciorapi de cizme de gri.

Culoare neagră – o versiune practică universală potrivită pentru toate situațiile de viață. Culoare neagră subțire, face arcuri elegant, nespecific și elegant.

Bej cizme – inteligent și neobișnuit. În astfel de cizme puteți petrece toamna devreme sau primăvara uscată caldă. Alcătuiesc un tandem armonios cu haine strălucitoare.

Brown nu este atât de universal, nu merită cu nuanțe naratural. Brown are mai multe soiuri: roșu, cărămidă, amar, ciocolată de lapte. Primele două sunt combinate cu modele luminoase, printuri, ornamente. Al doilea două nuanțe sunt calme și se potrivesc în stilul clasic.

Roșu în pantofi – clasice extravagante și picante. Dar numai pentru imagini îndrăznețe de seară. Burgundia Culoare saturată, înconjurată și plăcută. Nu este separabil de imaginile de zi cu zi. De exemplu, modelul fără un călcâi arată bine cu blugi înguste.

Cizme verde uzură nu îndrăznești de fiecare. Dar verde verde. Culoarea variază de la emeraldul luminos la Khaki mut. Acesta din urmă se potrivește complet în Luke pentru fiecare zi.

Albastru atrage, fascinează și fascinează. Neobișnuit și elegant arată în judecată de această culoare, dar este necesar să alegeți hainele potrivite în culori calme albastre gri.

Decor

Cineva preferă încălțămintea simplă, laconică, fără bibeluri. Și unii adoră o varietate de elemente decorative. Discutați despre oferta de designeri de decor pentru cizmele de piele de femeie.

 1. Pietrele. Incluziuni separate sau ornamente întregi – o alegere pentru Fashionista. În orice caz, strălucirea și piesele de joc nu vor lăsa cizmele neobservate.
 2. Franjuri Creează o imagine occidentală de cowboy. Poate fi pe partea sau în urmă.
 3. Finisaj de blană relevante pentru modelele de iarnă.
 4. Nituri și curele Vom adăuga o brutalitate și o grosime.

Cum de a alege?

Cizmele de căprioară sunt capabile să provoace o reacție ambiguă. Unii sunt fanii lor, alții nu cred în materiale de înaltă performanță. Mai ales că Suede-ul real găsesc acum totul mai dificil și mai dificil. Prin urmare, stilistii au dezvoltat un memento cu vârfuri, ca și în magazin înainte de a cumpăra un test al naturalității materialului:

 • Aproape de Vorse. Combinația de densitate și luciu distinge Sula.
 • Ia un produs. Porii și zgârieturile vorbesc în favoarea lui Suede.
 • Petreceți degetul pe material dacă suede, atunci urme de altă umbră va rămâne.
 • Materialul nu se lasă pe suprafața amprentei digitale.
 • Suedele nu se îndoaie, se poate vedea pe tăiere.
 • Suede are miros de piele.

Sfaturi elementare, dar eficiente. Mulțumesc, este ușor să devii proprietar de pantofi de înaltă calitate și frumos.

Cum să vă îngrijiți?

Suede cizme – încălțăminte confortabilă, frumoasă, confortabilă și caldă. Ele sunt purtate în timpul iernii, toamnă și primăvară. Designerii iubesc să lucreze cu Suede și în fiecare sezon reprezintă noi modele. Dar acest material este destul de capricios în funcțiune. Pentru a face produsul cât mai mult posibil proprietarul și nu a schimbat aspectul original, stilistii recomandă să respecte următoarele reguli.

După cumpărarea pantofilor, trebuie să cumpărați imediat: un mijloc (impregnarea prin pulverizare), care protejează împotriva umidității, a agenților de curățare și a unei perii față-verso. Crema nu este recomandată.

Doar cizmele achiziționate sunt curățate cu o perie și prelucrate de un mijloc de respingere a apei, după care sunt uscate la cel puțin 12 ore. Un astfel de algoritm va proteja piele de la factori adverși de mediu. Înainte de a intra pe stradă, suedeul este procesat de sus în jos, este aplicat mijloacele – mai întâi mai curat, apoi respingător de apă. După stradă, cizmele sunt curățate din nou cu o perie.

Regula principală a îngrijirii zilnice – doar o piele de căptușeală uscată este curățată.

Înainte de a scoate o pereche de depozitare, cizmele sunt curățate, uscate, fixate. Nasurile sunt umplute cu ziare, inserții speciale spuma sau tampoane din plastic. cizme stocate în cazul în care nu există nici un praf. Normele de îngrijire sunt simple, esența este că aceste acțiuni sunt efectuate în mod regulat. A fost apoi că cizme nu va servi un sezon.

Ce sa porti?

cizme de piele de căprioară – pantofi universale. Ele sunt purtate aproape cu toate obiectele din dulap, incepand cu blugi și terminând cu fuste stricte, cu straturi rustic si clasic la două rânduri.

Stilistii dau câteva sfaturi, cum pot fi compuse imagini la modă și curent cu cizme de piele de căprioară:

 1. Ele nu pot fi închise cu îmbrăcăminte, acestea sunt elementul principal al imaginii+
 2. cizme lungi și înguste blugi sau fuste scurte si rochii – duet armonios+
 3. Culoare accesorii pentru încărcări+
 4. Experimentele cu stiluri sunt binevenite: de la clasic la Chanoala.

Imagini frumoase

Nu este nimic mai ușor decât a face imagini la modă și de actualitate cu cizme de piele de căprioară. Întreabă cum? Următoarea selecție de fotografii va da un răspuns la întrebare.

În rochie combină toate – cizme bej, blugi gri și pulover albastru. Confortabil, convenabil, puteți merge la studiu, după ce mergeți la cumpărături, iar seara, uitați-vă în cinema.

Gri Universal. Și arcul dovedește: blugi albastru și bluza roz sunete pe fundal gri. Black Black netezește tranziția ascuțită colorată.

Imagine frumoasă pentru fiecare zi. Bocanci de piele de cămară și o rochie tricotată – o tendință care nu lasă modei o mulțime de timp. Nu este nimic inutil, restrâns și elegant.

Iată două elemente centrale: cizme albastre și o pălărie albastră. Extravagante, dar proaspete și originale. Străzile sunt garantate cu precizie pentru a admira trecătorii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: