Cizme inalte

Cizme inalte

Pantofi înalți au intrat în viața de zi cu zi de zi cu zece ani în urmă, dar dacă ar fi destul de nepoliticoși și curajoși, acum există o varietate mai mare de modele. Acest pantofii nu sunt numai convenabili pentru cei care conduc un stil de viață activ, dar ajută și la protejarea piciorului. Înălțimea cizmei și a materialului din care sunt făcute nu sunt lăsate să ajungă la poalele umidității și la rece, praful drumului și pietrelor. În plus, merită să ne amintim că astfel de pantofi sunt la vârf de popularitate și, prin urmare, imaginea de toamnă și de iarnă la modă nu va face fără ea.

Care este numele?

În plus față de denumirea simplificată și clară „High Boots”, astfel de pantofi au mai multe nume. Nu vă pierdeți, întâlnim în articole sau magazine online „cizme cu pantofi cu picioare înalte” sau „cizme de înaltă”. Atât aceia, cât și ceilalți înseamnă că pantofii cel puțin deasupra gleznei și cât de maxim poate ajunge la mijlocul piciorului. Dana mare implică prezența unui șmecheș, dar partea superioară a vârfului poate fi fără cataramă, dar mai largă de a dormi cu ușurință.

Modele la modă

Femeile Beris au aproape toate semnele externe ale acelorași pantofi: Înălțime, Design, Tolst Sole, Lace. Și totuși chiar și rudă deliberată, pe care designerii le oferă pantofii unui anumit stil, nu permite confuzie cizme la modă din atributul formularului militar. Adesea, drenajul accentuează sau înmoaie aspectul, același lucru se aplică elementelor decorative, deși nu sunt atât de des prezentate. Grosimea tălpii variază de la amendă și elastică, la îngroșarea și cel mai adesea ondulată sau cu un protector special pentru a proteja împotriva numărului de suprafețe. Înălțimea boot-ului este posibilă atât scurtă (ușor deasupra gleznei), cât și lung (până la mijlocul piciorului).

Cizmele înalte pot fi nu numai pe șnur, dar și cu fulgere. Cu toate acestea, există modele și fără cataramă, în acest caz, pantofii au un vârf larg. Astfel de cizme cel mai adesea la înălțime mică sau medie. Absența ciocnirilor și a elementelor de fixare permite utilizarea unor elemente mai decorative care nu vor concura cu un astfel de accent vizibil ca șiret.

Citește mai mult  Adidași cu spikes

Cel mai adesea, portbagajul este o forma rotunda a Misk, cu toate acestea, ultimele tendințe au adus moda pentru șosete ascuțite. În plus, în ciuda faptului că acest tip de pantof implică o talpă joasă confortabil fără lift, multe case la modă ar putea să nu se refuze într-o astfel de caprise ca un toc. Pentru a se potrivi cu stilul acesta este fie scăzut și pătrată, sau ridicat și îngroșat. Cel mai probabil, în cazul în care pantof are un toc, atunci platforma va fi prezent la creșterea tangibilă nu a întârziat facilitățile pantofi.

Boots sunt împărțite și de sezonalitate. În plus față de numărul mare de modele de semisezon, este posibil să se cumpere, nu numai iarna, dar chiar și vara cizme înalte. Iarna este izolat termic si chiar si la temperaturi joase pot rezista, dar designul lor este de multe ori concis și nu se distinge printr-un vârf de cuțit special de piese. Pentru a diversifica designul modest de cizme de iarna blană de utilizare nu numai ca o sursă de încălzire, dar, de asemenea, decoratiuni. O piele de oaie scurtă sau un loc echitabil voltat în jurul marginii de sus.

Modele de vară, dimpotrivă, au nevoie de o ventilație mai mare. În plus față de materialele ușoare și materialele din piele, acestea recurg la astfel de soluții stilistice cum ar fi tăieturile. La modă, nu numai misterele și tocurile deschise, ci și tăierile părților laterale ale pantofilor sau sub formă de modele pe tot parcursul canvazei existente. Cizmele de vară sunt culori predominant strălucitoare și bogat decorate cu pietre, pietre, broderie.

Stilul pantofilor cel mai adesea de zi cu zi, mai puțin adesea romantic. Cu toate acestea, vârfurile sunt stilul militari, deoarece funcționează atât de organic realizat de acest pantof. Designul „militar” nu privează cizmele de oportunitate de a fi pe tocuri, iar dalitatea nu este un atribut detașabil. Stil militari atașat la o vedere grosieră, culoare, precum și elemente decorative utilizate în design: valuri, curele, catarame, lanțuri, stele.

Material

Pielea este unul dintre principalele materiale, care sunt utilizate pentru cizme. Acesta vă permite să se extindă gama de modele de variatii mat, lăcuit, în special în vârstă sau deformată în relief sub piele de șarpe sau crocodil. Pentru pantofi, nu numai din piele autentică este posibilă, dar, de asemenea, din imitație de piele. Pielea este și piele de căprioară, al doilea cel mai frecvent tip de material pentru pantofi. Spre deosebire de obicei, catifelat piele de căprioară și texturate.

Citește mai mult  Papuci Nike

Unii designeri sunt alese pentru un astfel un fel de grosier și pantofi practice, cum ar fi pantofi de mare, materiale neobișnuite, cum ar fi nubuc și chiar de catifea. Textile, denim utilizare ca elemente decorative și inserții.

Culoare

Toamna pantofi practice implică utilizarea unui anumit paletă – închis. Aceste culori nu strica ploaie și noroi din baltoaca, este ușor de a combina cu hainele superioare, chiar și cele mai neobișnuite și luminoase. Black and Cinnamon – Clasic pentru pantofi de toamnă și de iarnă. Nuanțe gri, luminoase de culoare maro, albastru închis, verde, Burgundia Culorile sunt puțin mai puțin. Cu pantofi foarte lumini, de exemplu, nuanțele bej, alb, pastel sunt mult mai complicate, deoarece necesită o relație și îngrijire foarte puternică.

Este mult mai ușor să se ocupe de culori strălucitoare, de exemplu, roșu, galben, portocaliu și roșu, metalic strălucitor. Pe de o parte, ele nu sunt plictisitoare, ci, dimpotrivă, suculența. Pe de altă parte, nu sunt ca pe alb, praful și picăturile sunt vizibile.

În plus față de colorarea cu un singur foton pe pantofi pot fi făcute. Cele mai frecvente desene sunt animale, imitând piei de colorare a animalelor. Mai rar pentru pantofi înalți iau parcele florale, deși fac instantaneu pantofi simpli foarte feminin și luminos. În acest sezon în formă de modă „Tapițerie”, similar cu desenele pe canapele și mobilier.

Branduri

Cizme – pantofi populare, femei preferate din întreaga lume. Prin urmare, foarte multe branduri încearcă să-și completeze colecțiile. Printre ei: Emilio Pucci, Giorgio Armani, Kenzo, Christian Dior, Marni, Verawang, AlexanderMcqueen, Erdem, SaintLauren. În plus față de celebrul și bine-cunoscutul cizme sunt ușor de găsit în magazinele de branduri disponibile în rețea, precum și companii implicate în lansarea de pantofi specializați, de exemplu, Trail Lady Winter and Toff.

Cum de cordon?

Neobișnuit de cizme de cablu la modă, în special în rândul tinerilor. Pe Internet puteți găsi mai multe imagini și videoclipuri de antrenament cu privire la modul de a da pantofii o vizualizare non-standard. Printre tehnicile populare și cele mai frecvente sunt zigzagul tradițional, decorativ din interior exterior, complicat și în același timp la modă la modă. Înălțimea boot-ului vă permite să experimentați și să selectați diferite modele de șlefuire în funcție de situație și de starea de spirit.

Citește mai mult  Dog dog olandez

Cum să ridici?

Heelul înalt va adăuga centimetri în creșterea fetelor scăzute, dar merită o înălțime. Pentru ei, cel mai bun talpă plat sau un călcâi jos, precum și pentru fetele de înălțime medie. Înălțimea vârfului va ajuta la ascunderea picioarelor dacă caviarul și șuielile sunt un pic plump. Și cei care au, dimpotrivă, excesiv de subțire și fragili, ar trebui să acorde atenție modelelor cu elemente decorative mari, de exemplu, lanțuri și curele. Ca și în cazul achiziționării oricăror alte pantofi, este foarte important să alegeți dimensiunea potrivită astfel încât să nu răniți piciorul atunci când purtați pantoful.

Ce sa porti?

Multe pantaloni de stil informal și zilnic sunt potrivite pentru pantofi înalți și, desigur, blugi. O extinsă sau scurtată, într-un fel sau altul, ascundeți sub bandă mare. Dar briza pe genunchi de a purta cu pantofi înalți nu recomandă, în special doamne mici tinere. Următoarea lungime optimă este scurtă, astfel încât pantalonii de diferite modele (ridicate și strânse sau libere, ușor extinse) aspect cu pantofii.

Fit la pantofi, chiar și în stil militari, fuste și rochii. Puteți alege modele de zi cu zi și denim, dar nu mai puțin elegante rochii pulmonare romantice cu pantofi buni vor fi combinate. Și cu pantaloni scurți și cu fuste scurte sau rochii în sezonul rece care merită să puneți ciorapii. Boots vă permit să purtați opțiuni interesante și amuzante, iar clasic monofonic poate fi adăugat cu ciorapi de înaltă Guter sau tricot.

O atenție separată merită să plătească hainele de top, La urma urmei, tocmai în primul rând în sezonul rece. Jachete și piele Koshuhi pentru a începe sezonul ploios va fi indispensabil, creând cu pantofi înalți sau un contrast sau o imagine îndrăzneață. Deja mai târziu cu ei, puteți combina straturile de diferite stiluri (atât clasice, cât și supradimensionate), parcuri pe blană și jachete în jos.

Imagini

  • Nu până la capătul cizmelor maro dur în combinație cu buclă lungă tricotată de culoare bej. Colantele strânse strânse nu vor permite să urce picioarele.

  • Arcul urban confortabil: pulover strălucitor, pantaloni negri strânși, reumplut sub cizme negre mari, cu nas de metal. Jacheta de lumină de blană ca îmbrăcăminte exterioară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: