Cizme pe un călcâi și de cusur

Cizme pe un călcâi și de cusur

Boots sunt unul dintre cele mai neașteptate, dar foarte populare accesorii din garderoba fiecărei femei. Acest tip de pantof, unul dintre versiunile comune în lume din lume, a fost inventat de francezul Fri Vivier. Create special pentru picioarele regale ale britanicii Elizabeth al II-lea, gleznele au fost chemați să-și ascundă gleznele excesive subțiri. Răspândirea treptată în cercurile înguste din Anglia, aceste pantofi au început să cucerească inimile de la Fashionistas din întreaga lume.

Dintr-o dată clipește, biografia lor sa încheiat repede pentru a revigora aproape de cenușă în colecțiile mondiale ale designerilor secolului al XXI-lea.

Modele la modă

Una dintre cele mai populare variații ale bootlimilor este pantofii cu șmecherea pe un călcâi. Există trei grupuri principale, care au studiat că pot fi ușor capabili să devină cel mai elegant proprietar al boot-ului minunat.

Clasic

Principalele caracteristici ale acestui model: șosete ascuțite, călcâi – de la șuruburi mici sexy la caramida tractorului laconic, grosier. Principala decorare a modelelor clasice este direct. Care pot purta atât caracterul decorativ, cât și un atribut destul de funcțional.

În ceea ce privește gama de culori, aici clasicul dictează regulile sale. Negru, gri, burgundia – culori de bază pentru acest model.

Romantism

Separat, merită alocarea pantofilor de licitație, elegantă și feminină. Heel, cel mai potrivit pentru o imagine romantică – studiat rafinat. În formă de conică și pătratul va arăta, de asemenea, destul de elegant și chiar îndrăzneț în combinație cu vârful delicat al gleznei.

Citește mai mult  Pantofi ECCO

Mai ales cizme populare pe o platformă ascunsă și cu un călcâi care ajunge la 10-12 cm. Cizmele romantice ale gleznei sunt în mod necesar decorate cu panglici, bănci, margini, inserții texturate. Paleta de culori este destul de diversă aici: roșu, albastru, verde, violet.

Diferitele imprimări naturale sau animale arată foarte originale.

Casual – pentru toți

Această categorie include tot felul de cizme de pantofi de gleznă. Fashioneni, preferând un stil liber de îmbrăcăminte, puteți recomanda modele pe o platformă cu un călcâi de pătrat gros. Stylistii recomanda alegerea modelelor laconice, fara un decor obsesiv, deoarece dalitatea in sine efectueaza accentul principal al pantofilor.

Această specie practică și actuală de pantofi de sex feminin devine și mai originală, cu combinația potrivită cu hainele.

Ce sa porti?

Imaginile universale ale gleznei feminine sunt perfect combinate cu orice îmbrăcăminte. În special armonioase, ei se vor uita cu fuste de cusături și lungimi, mai ales pe proprietarii picioarelor lungi subțiri.

Rochii scurte și tunici cu jambiere și chilot de culoare vor arăta originale, elegante și luminoase. Doar în spiritul primăverii viitoare 2017. Stylistii recomanda selectarea coloanelor de culori, lossina sau imprimarea deasupra hainei in tonuri de tonuri de glezna.

Jeans, dzheggins, legile și alte modele de pantaloni strans vor fi cea mai bună opțiune pentru orice lungime a piciorului și aproape orice figură. Montarea jgheaburilor cu linii de boot și cu tocuri înalte cu șnur.

Pentru amatori pentru a-și decora imaginile cu tot felul de accesorii, există o veste bună: toate sunt potrivite cu astfel de pantofi. Există doar două nuanțe care vă vor permite să arătați fără probleme:

  • Cizme cizme – în ton cu haine sau accesorii+
  • Pantofi de culoare – în ton cu decor selectat pentru ansamblu.
Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre papuci de masaj

Imagini elegante

Boots astăzi este unul dintre chips-urile colecțiilor de demi-sezon de designeri moderni. Fiecare dintre ei încearcă să-și aducă viziunea asupra acestui accesoriu. Vom analiza mai multe imagini relevante și îndrăznețe ale acestei primăvară.

Aproape că o imagine de rocker constând dintr-o rugină din piele, o fustă magnifică roșie, chiar sub genunchi și lopatele originale suprapuse pe un călcâi gros, cu o cataramă mare și rece mare. Costum pentru femei îndrăznețe și extravagante. Desigur, este puțin probabil să înțelegeți directorul, dacă veniți într-un astfel de loc de muncă. Căutați personalități luminoase care iubesc libertatea, care sunt restricții și reguli străine.

Combinație clasică de încălțăminte din piele neagră cu laces pe o talpă tractor cu blugi albastru închis înclinat. Foarte concis și restrâns imaginea va accentua stratul clasic montat cu accente originale pe mâneci, sub formă de fermoar.

Imagine delicată pentru naturile romantice. În ciuda tuturor tălpilor voluminoase ale pantofilor de nuanță maro deschis, ele sunt perfect combinate cu o ușoară rochie de sifon cu culoarea cremă de schi plisate. Eșarfă, înfășurat în jurul armonizatilor gâtului cu o culoare de ankleon și este într-o singură schemă de culori cu o rochie.

Brandurile mondiale se joacă cu acest tip de pantofi, decorarea acesteia cu noi elemente de decor, accente și adăugiri. De exemplu, marca Prada a introdus cizme de gleznă pe un călcâi gros, cu șmecherea în două rânduri. Christian Louboutin nu depășește identitatea corporativă și oferă cizme clasice lăcuite cu tălpi roșii. Lansarea în modelele sale nu are de obicei mai mult de 2-3 rânduri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: