Cizme pentru un strat de nurcă

Cizme pentru un strat de nurcă

Nork Haold este un fel de îmbrăcăminte exterioară care necesită proprietarul unei abordări serioase pentru crearea unei imagini. Nu cu fiecare pantof va fi combinat cu haine din blană scumpă. Cu alegerea greșită a cizmelor, chiar și haina cea mai scumpă de blană va arăta ridicol.

Mink Fur – Elite, dragi material, lângă care pot fi pantofii corespunzători. Cizme Este necesar să selectați numai piele sau piele de căprioară, fără înlocuitori și alte materiale ieftine. Pantofi ieftini pot fi redusi la textura bogată în blană, astfel încât stratul de nurcă va arăta ieftin și dim. Dacă cu materialul pantofului este din ce în ce mai ușor sau mai puțin de înțeles, dar cu stilul, designul, vizualizarea talpă, înălțimea și alte caracteristici situația este mult mai complicată.

Ce cizme se potrivesc?

Din toată varietatea de cizme de iarnă, trebuie să alegeți exact acelea care vor putea adăuga un strat de nurcă și vor ajuta la crearea unei imagini armonioase.

Cizme cu un călcâi clasic – acesta este un fel de opțiune universală, care este potrivit pentru orice îmbrăcăminte de blană. Dacă aveți îndoieli cu privire la combinația de cizme și haine de blănuri, merită să alegeți pantofi cu un călcâi clasic.

Cizmele de pe călcâi pot fi combinate cu un cockork de nurcă de orice lungime. Cu ajutorul unor astfel de pantofi, puteți scoate vizual figura, adăugați-o armonie și imaginea de a face o stare și grațios. Dar cizmele cu o cravată de mare ar trebui să poarte cu haine lungi de blană și fuste scurte / rochii. Astfel de pantofi pot fi piele sau piele, totuși imaginea va fi șic.

Dacă vă combinați cu cizme de acoperire marțială, atunci ele trebuie să fie nealterate și strânse. Cu un astfel de pantof, este posibil să adăugați un pic cam mic, scoateți picioarele, dați calea de strângere și ușurință.

Bocancii cu vârf sunt foarte slab combinate cu o haină lungă de nurcă. Lungimea pantofului scurtat va reduce efectul blănurilor bogate. Dar hainele cu lungime medie pot exista cu astfel de pantofi. În acest caz, picioarele subțiri vor fi vizibile, iar stratul de blană strălucește în toată splendoarea sa. În ceea ce privește Leson, dar cea mai bună opțiune va servi ca un stil drept și un stil strict, deși să spunem un adeziv mic.

Pantofii gleznei sunt interzise să poarte cu haine lungi de blană, deoarece imaginea este transformată de non-armonică: pantofi grei, iar hainele sunt ușoare și blânde. Singura opțiune care va fi adecvată este combinarea gleznei și a straturilor scurte, gratuite, cu o talie scăzută și alocație pe șolduri.

Citește mai mult  Ce să poarte pantofi roșii?

Depunerea blanului, destul de ciudat, pot fi combinate cu îmbrăcăminte de blană de nurcă. În acest caz, este mai bine să alegeți straturi de blănuri scurte. Arată imagini bune în care blănurile de disonanță.

Bocancii „cu armonica” pot fi combinate cu straturi de nurcă la nivelul genunchiului sau ușor mai mici. Ar trebui să pară ca o haina de blană intră fără probleme în pantofi.

O talpă îngroșată de caracter monolit, deși face ca designul să fie greu, totuși, astfel de pantofi pot fi combinate cu straturi de diferite lungimi. Mult mai important este stilul de îmbrăcăminte. Avantajul merită să oferim straturi de blană largă cu lebede pe podol. În acest caz, severitatea pantofilor va fi diluată cu straturi de aer.

Cizme cu un călcâi pe care există sloturi, arata perfect cu haine de blană create din bucăți de blană. Imagini similare sunt întotdeauna izbitoare, atrag atenția asupra curajului și a enchantment. Valenki izbucnesc în modă și din nou sunt aproape la vârf de popularitate. Fashioniști îndrăzneți care sunt obișnuiți cu experimentele și combinând incompatibili, purtați cizme cu straturi de nurcă, dar numai mai aproape. În această imagine, sunteți destinat să fiți centrul atenției și să luați privirile încântătoare ale altora.

Cizme sportive mai bine nu se combină cu blană scumpă. În cazul extrem, puteți ridica un strat scurt de tăiere sportivă.

Lungime

Alegerea cizmelor depinde în mare măsură de lungimea stratului de blană. Cu o combinație incorectă, puteți strica imaginea și puteți accentua defectele figurii. Și avem nevoie de un efect complet diferit. Înălțimea boot-ului joacă ultimul rol în formarea unei imagini armonioase și elegante. Opțiunea clasică este cizme care se termină în mijlocul caviarului sau puțin mai mare. Cizme similare pot fi pantofi cu o haină lungă de blană sau un model cu o lungime genunchiului.

Dacă sunteți norocoși să deveniți proprietarul unei haine lungi de blană, atunci trebuie să aveți o pereche de cizme înalte cu un călcâi mediu sau o jumătate de cizme. Dar Uggim, simțiți cizme și șocuri lângă astfel de haine nu există nimic. Merită, de asemenea, eliminarea cizmelor cu ornamente de blană și un model unic plat.

Pantofi de blană de blană cu genunchi va arăta superb cu cizme sau cizme de gleznă. În timpul iernii, în fiecare zi nu vă pasă de astfel de pantofi, astfel încât să puteți cumpăra cizme pe platformă ca o opțiune zilnică. Pantofii nu ar trebui să fie puternic evidențiați pe fundalul unei straturi de blană și să inducă atenția, astfel încât să puteți ridica cizmele sub culoarea blănurilor sau să rămâneți pe modelul negru.

Citește mai mult  pantofi spaniolă

În ceea ce privește partea de sus a vârfului, acesta poate fi atât fascinant, cât și gratuit. Stilul de încălțăminte ar trebui să fie simplu, lipsit de decor țipând și elemente spumante. Anterior, designerii nu au luat în considerare nici măcar combinația de haine cu UGGI, dar astfel de imagini sunt încă incluse în viața de zi cu zi. Este cu un strat de blană la genunchi care se poate îngrijora uGGs care pot fi efectuate în versiunea clasică sau au o margine de blană. Dar cizme scurte din imagine cu un astfel de produs de blană nu este nimic de făcut, deoarece chiar picioarele lungi vor părea scurte.

Sub un strat de nurcă scurtă, cel mai ușor de ales cizme, pentru că în apropierea unor astfel de haine pot fi cizme, cizme cu joasă, cu tocuri și o pană. Chiar și pantofii gleznei care au fost instalați peste tot „lumina roșie” pot fi combinate cu straturi de blană scurte.

Culoare

Cizme colorate Pick până la haina de blană este extrem de atent, altfel imaginea va fi absurdă. Pantofi similari pot fi combinați cu straturi sofisticate de blană tăiată. Este permisă combinarea cizmelor cu o asistentă de culori cu haine de blană care au inserții din materiale contrastante sau o linie simetrică de Nise.

Nu tot felul de cizme de culoare vor fi potrivite în aceeași imagine cu un produs de blană, dar cu alegerea potrivită a pantofilor, imaginea va fi moderat discretă, expresivă și unică.

Foarte atent trebuie să se refere la încălțăminte decorate. Focusul trebuie să fie o haină de blană și elemente strălucitoare pe pantofi, cu șlefuire expresivă sau șosete metalizate – va fi un bust. Prestige, luciu și aspectul chic al blănii vor merge la fundal, ceea ce este extrem de nedorit.

Creați imagini cele mai ușoare cu un strat de blană neagră. Datorită universalității culorii și a atitudinii sale față de clasice, nu vă puteți limita în alegerea unei cizme de culoare. Dar la pantofii este necesar să selectați alte elemente ale imaginii (sac, căptușeală, eșarfă sau centură).

Citește mai mult  Pantofi pentru latina

O versatilitate similară se caracterizează prin nuanțe de cafea și ciocolată care deschid oportunități extinse pentru combinarea diferitelor culori într-o singură imagine. Bej, roșu și maro straturile de blănuri vor fi câștigate lângă un cizme saturate de căci maro, aproape de cognac, cafea sau culoare cacao. În nuanțe similare sunt selectate mănuși și pungă.

Leopard Paturi de blană scurte trebuie să selecteze pantofi de gleznă în nuanțe de burgundă sau cireșe. Culoare, strat de blană strălucitoare, în care câteva nuanțe atrăgătoare sunt combinate pentru a fi mai bine combinate cu negru, cât mai simplu posibil.

White Mink este cea mai nobilă blănuri și necesită o abordare specială la alegerea nu numai a pantofilor, ci a tuturor celorlalte accesorii. Blana albă poate ridica pantofi de cremă, maro deschis, negru și chiar roșu.

Hainele albastre arata foarte originale, mai ales intr-o pereche cu cizme negre. Puteți aduce nuanțele jocului în aceeași imagine, puneți la stratul albastru de cizme mai întunecate sau luminoase.

Fum, orice nuanță de blană albă, bej sau albastră este în valoare de combinare cu pantofi gri sau maro.

Combinații la modă

De succes, simplu, dar pentru că nu este mai puțin interesantă imagine. Negru, ușor defectuos de groază grosieră combinată cu cizme de piele de piele neagră. Deveniți un negru total la această imagine poate preveni accesoriile în culori strălucitoare (de exemplu, o batistă sau geantă de mână). Aș dori să fiu atenți la o lungime selectată cu succes a cizmelor și a straturilor de blănuri. Imediat și nu clar unde se termină capacele de blană și cizmele, granița tranziției nu este încețoșată, astfel încât imaginea sa dovedit a fi solidă și atentă.

Și aici este haina de nob nobile, pe baza căreia a fost creată imaginea casuală. Pantofii gri selectează bine culoarea straturilor de blănuri și un stil simplu care este inerent în cizme, creează un contrast profitabil cu o blană nobilă. Un strat similar cu manșon scurtat poate fi ușor reprezentat cu pantofi mai rafinați, de exemplu, cu o barcă de păr.

Și aici este haina de nob nobile, pe baza căreia a fost creată imaginea casuală. Pantofii roșii bine selectează culoarea straturilor de blană și un stil simplu care este inerent în Uggm creează un contrast profitabil cu o blană nobilă. Un strat similar de blănuri poate fi reprezentat cu ușurință cu mai multe pantofi mai rafinate, cum ar fi cizme de scurtă durată pe un pantof redus sau un stilettos înalt.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: