Cum de a alege cizme de piele pe un călcâi și ce să le poarte?

Cum de a alege cizme de piele pe un călcâi și ce să le poarte?

Botorii sunt cizme pentru care sus de sus. Ele pot fi făcute din piele sau piele de căprioară. Designerii au prezentat o varietate de modele din acest pantof atât la tocuri mici, cât și pe toc. În acest articol ne vom uita la ceea ce sunt cizme și cum să le purtați în mod corespunzător.

Un pic de istorie

Din istoria apariției acestui pantof, se știe că cizmele lungi pe care le-au purtat mai întâi bărbați. Numai de la mijlocul secolului 20 astfel de pantofi mutat lin de la garderoba de sex masculin la feminin. Și datorită celebrul designer Iva Saint-Lauren, acesta a fost cel care a învățat doamnele să meargă la astfel de cizme. Dar atunci nu toți reprezentanții sexului frumos au avut o tendință de moda.

Faptul este că, atunci când astfel de cizme abia a început să apară pe podium, acestea au fost exclusiv modele din piele de pe tocuri înalte. M-am uitat la magnificienta destul de trivial, și doar cele mai gărzile de moda curajos ar putea aventura.

De-a lungul timpului, cizme pentru femei au fost modernizate, designul lor sa schimbat, iar materialul din care au fost fabricate. În momentul de față, la vârf de popularitate cizme din piele de căprioară. În plus față de materialul nobil, astfel de pantofi poate fi complet fără un toc, care reprezintă confort pentru fete care au o zi întreagă pe picioare, dar deja obosit de cizme din piele familiare. Suede cizme arata frumos si complet nu vulgar.

Ce sa porti?

Înainte de a cumpăra, ar trebui să fie determinată care cizme vă va potrivi mai mult: pe călcâi, pe un călcâi larg sau fără călcâi deloc. Dacă vă simțiți cu încredere pe pantofii cu un călcâi înalt, atunci alegeți și cizme potrivite. Dar dacă nu sunteți obișnuiți cu pantofii de pe părul și preferați cizme pe un drum scăzut, atunci puteți cumpăra în siguranță cizme fără un călcâi, ele nu sunt mai rău, dar arată chiar mai interesante pe unele benzi, mai degrabă decât cizme pe un subțire, „fatal”.

Este foarte important să alegeți hainele potrivite sub cizme. Dacă vă opriți alegerea pe cizme de piele pe un călcâi, ele vor fi bine combinate cu fuste de lungime mijlocie și cardiganuri calde tricotate. Acordați atenție și alegerea unui cap-up – la un astfel de pantof, un capac major de tricotat sau un model de simțit cu câmpuri largi este perfect. Acesta din urmă, de asemenea, adăugați caracter secret.

Pentru ca imaginea să fie elegant, trebuie să combinați cu atenție și cizme cu astfel de haine:

  • fustă scurtă în special din piele+

  • chilot ochiurilor de plasă sau cu perforații+

  • fuste asimetrice+

  • produse din blană sau culori de animale.

Astfel de combinații uite incredibil de ieftine, și este posibil să vă fie rândul său, într-o fata imbracata tastelessly din sat, sau într-o doamnă de comportament ușor.

Bottors fără tocuri arata câștigătoare și sublinia sexualitatea. Acum, la vârf de popularitate cizme-ciorapi fara tocuri. Pentru acest model, nu are nevoie de un element de fixare, purtați un astfel de boot, cum ar fi un ciorap, doar trăgând pe picior, de unde și numele. Ciorapi cizme slim fit fete cu picioare lungi. Ele sunt destul de problematice pentru a rezolva blugi, de aceea este recomandat să poarte cizme similare cu o rochie din tricot sau fusta.

Un alt plus de cizme fără un călcâi este ceea ce vor fi ca și în timpul iernii. Suede tolerează prost murdăria și umezeala de toamnă, astfel încât cizmele de iarnă din astfel de materiale – cea mai bună alegere. Modelul, care nu este uscat de călcâi, va da mai multă libertate de mișcare pe străzi alunecoase. Botori la mișcarea redusă completează imagini cu haine și piele de oaie.

Este pantofi destul de casual, va fi bine combinat cu blugi înguste și pantaloni, o fustă de creioane și rochii de lungime genunchi sau mai jos. Dacă vă construiți imaginea, astfel încât lungimea rochiei sau fusta suprapune marginea boot-ului, picioarele vor părea nesfârșite.

Cum de a alege o culoare?

În sezonul următor, ambii nuanțe negre conservatoare de pantofi vor fi populare și mai jucăuș gri. Pentru a începe, merită să decideți ceea ce doriți să combinați cizmele. Dacă există multe lucruri în dulapul dvs. de culori diferite, este mai bine să dați preferință cizmelor negre, o astfel de culoare este mai versatilă și potrivită pentru tot. Bazat pe cizme negre, puteți crea atât o imagine strictă de afaceri, cât și o opțiune cauzală.

Pentru ceapă de afaceri, puteți combina nuanțele clasice: La cizme negre adăugați o fustă de aceeași culoare și o cămașă albă, completați jacheta la tonul sau cardiganul culorilor luminoase. Acum sunteți pe deplin colectați pentru muncă sau studiu, imaginea sa dovedit a fi strictă și, în același timp, sexuală, dar nu vulgară.

Pentru o plimbare, puteți combina aceleași cizme cu blugi înguste de tonuri ușoare, de sus va completa pulover sub vesta de gât și blănuri. Acum în blană artificială de tendință. El arată și cu sticlă. Pentru toamna în tandem la cizme, ar fi frumos să alegeți o rochie de pulover strălucitor, numai în această versiune cizmele sunt mai bune de a alege fără un călcâi sau pe o pană. Se crede că cizmele gri sunt mai potrivite pentru șosetele zilnice, astfel încât acestea sunt perfect combinate cu pantaloni înguste și jumper volumetric. Mai multe cizme vor fi perfect combinate cu picioarele de tonuri ușoare și pulovere alungite.

Din toate acestea, putem concluziona că cizmele negre vor fi mai versatile. Alegeți-le de bună calitate, au devenit deja un clasic și vor putea să nu servească un an. Dar ca un experiment, puteți cumpăra cizme gri, luați în considerare că jocul de gamă de culori se schimbă în fiecare sezon și nu mai puteți fi la vârf de modă cu o astfel de decizie de culoare. Cu toate acestea, cizmele unei astfel de umbre nu vor arăta niciodată vulgar. Ele se vor încadra în dulapul romantic Natur, unde predomina nuanțe luminoase și țesături ușoare.

Tendințele sezonului viitor

Treptele de la Suede a intrat strâns în garderoba noastră. Excepția nu va fi sezonul următor. În timpul iernii anului viitor, cizmele vor fi populare pe o talpă groasă și trebuie să aibă aceeași dimensiune și pe tot parcursul piciorului – așa-numitul talpă tractor. Opțiunile foarte interesante au prezentat designerii făcând jaluzele cu șnur. Dispozitivul poate fi amplasat atât în ​​spatele vârfului de sus, cât și în față.

Experimentul designerilor de modă și cu material de fabricație. Acum mai multe cizme populare care combină „Union” Suede și piele. Astfel de combinații sunt practice în natură: dacă partea de jos a botffor este efectuată de pe piele, atunci ele pot fi purtate fără temeri în murdărie și murdărie, o piele de piele delicată nu va suferi. Un alt element interesant este un top nefondat. Astfel de cizme combină atât eleganța Botffort, cât și comoditatea bootlimilor și să nu petreacă bani pe două perechi de pantofi.

Însumând, putem spune că cizmele sunt pantofi destul de capricios. O combinație incorectă și vă puteți transforma cu ușurință într-o fată ușor accesibilă. Ridicați cu atenție cizmele de căprioare, mai ales pe părul de păr. Purtându-le mai bine în timpul iernii, deci nu veți strica Suede, dar dacă nu doriți să așteptați până la iarnă, cumpărați modele în combinație cu pielea, astfel încât să nu striciți cizmele cu noroi și apă. Botori pe un călcâi și fără să se uite la fel de bine, astfel încât ei se concentrează doar pe confortul lor. Modelele de negru, desigur, sunt mai versatile, dar pot părea plictisitoare, culoarea gri a fost mult timp în favorite în toate casele de modele, astfel încât această opțiune va fi absolut câștigată pentru sezonul viitor.

Despre cum să purtați cizme, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: