Cum să purtați o rochie cu adidași?

Cum să purtați o rochie cu adidași?

Rochie și adidași – o combinație pe care mulți ani au fost interzise și condamnați criticii la modă. Dar moda se dezvoltă și se schimbă, purtând acum o rochie cu adidași – o tendință la modă care a primit mulți fani, deoarece nu este doar elegant, ci și convenabil.

Ce ștampile și modelele de rochii sunt potrivite pentru adidași?

Combinația cea mai clasică este o cămașă de îmbrăcăminte și adidași monofonici, mai des. Simplu, lac de vară, vară.

Dress-shirt lung negru cu o tăietură cu o parte și adidași fără volum în exces a devenit, de asemenea, modă de stradă clasică. Dacă doriți să diversificați kitul deja familiar, atunci merită adăugarea unei jachete de bumbac sau a unei jachete denim.

Gri tricotate de imbracare genunchi. Imaginile interesante pot funcționa cu o rochie de rochie, cu o rochie având un manșon lung. Completați această jachetă din piele de arc.

Rochie cu un pachet. Poate că acest ansamblu va fi cel mai neobișnuit și extravagant, dar stilistii și producătorii de imagini recomandă într-adevăr o astfel de combinație.

Rochie cu o fustă arcuită lung ușor deasupra genunchiului în culoarea strălucitoare sau cu o imprimare florală va fi o imagine ușoară de vară. Pentru un birou cu un cod de îmbrăcăminte non-strict, puteți alege un model de tricotaje dens sau țesături de costum, oferind preferință colorului unic. În toamnă, acest arc ar trebui să fie completat de scufundări.

Rochie cu un creion fusta și adidași va crea un kit de seducător în stilul casual pentru fiecare zi.

Rochie lunga Midi cu anted plisată fusta combinata cu adidași – o bază excelentă pentru stilul grunge.

Rochie Mini si volumetrica Bright Snickers sneakers. Dacă alegeți Snickers pe o pană, atunci acesta este un punct de vedere vizual extender picioarele. Completați această imagine și se echilibrează adidași volumetrice Big bag-Torba.

Acestea sunt cele mai multe combinații simple și trifted, și după ce le stăpânesc, puteți crea kituri confortabile și feminine ei înșiși, ghidata de simtul de stil.

Rochie de seara și adidași

Este foarte sigur. Și trebuie să aibă un gust mare sau o echipa mare de stilisti, astfel încât se pare organic. Dar există o oportunitate de a introduce o rochie de seară într-un concisă dulap Casual! Combinând cu tricou și adidași, puteți obține un ansamblu elegant uimitoare.

Citește mai mult  Rochie cu cizme

Rochie de seara cu adidași sau adidași pe un covor rosu poate fi vazut pe actrita Christine Stewart. Adevărat în presă, discutat de multe ori și să condamne alegerea ei de pantofi.

O altă celebritate riscând pe un experiment la modă cu pantofi, Natalia Vodyanova. rochie verde și adidași fluente verde a atras o atenție deosebită ei „Silver“ Calosh premii.

Deși catyuria pe podiumurile continua sa demonstreze rochii de seara superbe în combinație cu pantofi de sport, dar la eveniment oficial, ca o primă sau de acces la lumina, este încă o preferință în valoare de la un toc pantofi.

Rochii de mireasa și adidași

Este de remarcat și o combinație creativă destul de mult – adidași și o rochie de mireasa. Se pare proaspăt, elegant și foarte obraznic!

Mirese prefera adidași cel mai des sau luminoase, sau adidași alb laconice. Fotografii se concentrează întotdeauna pe adidași în timpul împușcăturilor foto, capturarea starea de spirit veselă a noilor. La urma urmei, starea de spirit a mirelui la adidași este menținută pentru întreaga zi solemnă, iar seara nu este supravegheată severitatea în picioare de pantofi incomod. Iată câteva exemple de adidași selectați cu succes pentru nuntă.

Absolvire

În acest an, designerii recomandă și absolvenții au un exemplu cu adidași cu mireasa – purtați cu o rochie și cu plăcerea de a dansa toată noaptea până dimineața. Da, iar acasă nu trebuie să meargă desculț cu pantofi în mâinile tale!

Combină culorile

Atunci când alegeți combinații de culori, merită adăugată la care se va face un accent în acest ansamblu. Pe rochie? Sau pe adidași? Și poate pe un colier mare sau alt accesoriu? Din aceasta și va fi respinsă.

Dacă accentul este așteptat pe rochie, atunci merită să alegeți adidași neutri: gri, alb, lumină bej. Aurul și argintul pot fi, de asemenea, atribuite culorilor neutre dacă rochia este suficient de activă, iar astfel de pantofi nu vor răspunde multă atenție.

Dacă alegerea dvs. este accentul pe pantofi, atunci, desigur, opțiunea perfectă va fi o rochie neagră simplă sau o rochie de tonuri neutre de gri-bej.

Odată cu alegerea adidaților în acest caz, puteți pune păsărică și puneți pe roz, albastru strălucitor, da, în general, orice modele atrăgătoare și neobișnuite. Culoarea este mai bine să le combine cu accesorii mici – o eșarfă, bandaj în păr sau colier.

Citește mai mult  Mocasine cu blană

De asemenea, puteți utiliza metoda clasică de combinare a pantofilor și a pungilor. La un astfel de stil casual la modă este de a alege o încrucișare încrucișată pe o curea lungă sau un rucsac din piele mică.

Puteți face o altă combinație de culori cu privire la principiul culorilor gratuite. Adică ridicați rochia și adidașii astfel încât culorile din ele să fie aproape sau la fel. De exemplu, o rochie într-o celulă scoțiană roșie și adidași cu inserții din roșu Tweet cu ochelari verzi din Chanel.

Componentele rămase ale imaginii numai tonurilor neutre – o jachetă ușoară cu un singur foton și o geantă de geantă ușoară, de exemplu.

Ei bine, ultimul principiu de a întocmi imaginea – și rochia, iar adidașii sunt neutri în culoare și servesc numai de fundal. Pentru ce? Pentru decorarea masivă strălucitoare sau geantă de designer foarte creativă.

Sau faceți un accent pe formular și factură, și nu pe culoare – combinați un tricou de rochie neagră simplă, cu o vestă rigidă de la o tabără groasă a unei texturi interesante. Acesta este un exemplu de când și îmbrăcăminte, și adidașii pot avea o culoare de bază, dar veți obține un kit modern și abrupt.

Cum de a alege o culoare neutră a adidaților sub rochie? Vă recomandăm să aveți grijă de adidași cu paiete. Acesta este originalul, modern și ultra la modă. Este nuanțele de argint și de aur, care sunt făcute în mod specific în stilul de sport chic si cu blugi va arata mai puțin avantajos.

În cazul în care o astfel de soluție pare să fie prea curajos pentru tine, pentru a alege alb, deoarece acestea vă va oferi o mulțime de seturi.

Reguli de combinare

Cum de a purta o rochie și pantofi sport la modă? Este în valoare de a pune șosete? Și poate Colantii vor fi adecvate?

Se combină rochie și pantofi sport sunt o tendință, dar putem adăuga o șosete și provocare. Silent șosete sunt potrivite, unele adidași penetrante. Astfel de experimente trendy poate fi recomandată numai de fete foarte subțire și cu picioare lungi. Deoarece șosete, cum ar fi adidași mari, poate scurta puternic picioare si perturba proporțiile corpului ca întreg.

Citește mai mult  Adidate albe Adidas

arcuri curente pot fi obținute prin combinarea șosete albe și adidași albi, și șosete negre cu negru sau pestriță și adidași. Aspectul foarte spectaculos în combinație cu adidași și îmbrăcați șosete negre într-o plasă mare.

Colantele cu adidași sunt, de asemenea, adecvate, dar numai dacă sunt dense, colorate sau negre.

Pantyhose colorată de culoare cu adidași este mai bine să nu poarte. Dacă este necesar, este necesar să le înlocuiți cu urme de bumbac sau capron.

Separat, merită menționat faptul că vorbim despre adidași nu sunt sporturi și urbane, adică, concepute special pentru mersul pe jos și nu pentru sala de gimnastică sau de alergare. Aceste modele sunt în colecțiile de multe firme bine-cunoscute, cum ar fi Reebok, Puma, Nike, Adidas. De asemenea, adidașii urbani produc acum multe case de modă, de exemplu Chanel și Christian Dior.

Ce rochie este categoric pentru a se combina cu adidași? Cu valuri, manipulări, gâfâri, cu dantelă subțire. Toate modelele feminine deliberat vor funcționa mai rău cu pantofii de sport.

Care se potrivește?

Aproape toate tendințele recent emergente și moda la modă sunt perfect potrivite pentru fetele tinere. Dar această tendință particulară poate fi universală. El va fi potrivit să se uite la cei care sunt ușor 30, iar cei care sunt ușor în 50 de ani.

Vârsta și complexul nu contează. Principalul lucru este că stilul tău nu este clasic, iar tu ești ușor tratat cu ușurință și experiment iubit. La urma urmei, adidași cu rochie – este feminină și foarte convenabilă, este pentru cei care sunt activi și petrec cea mai mare parte a zilei pe picioare. Precum și pentru cei care nu sunt gata să aleagă între frumusețe și confort, adică pentru femeile reale.

Arcuri la modă

În lumea modernă, moda nu numai că vine de la podiumuri pe străzi, ci, dimpotrivă – de pe străzile din revistele lucioase și în colecția de couturierilor celebri.

Vă sugerăm să inspirați o mare selecție de imagini la modă de la bloggerii lui Lookbook. Aici puteți vedea atât combinațiile clasice calme ale adidaților cu rochii și mai degrabă arcuri avangardă, create pentru a ieși din mulțime și atrag atenția.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: