Gladiatori sandale

Gladiatori sandale

Sandale sau sandale cu un astfel de nume – provin din Roma, unde au fost purtați nu numai gladiatori, ci și locuitorii nobili ai orașului, atât bărbați, cât și femei. Încălțămintea în acest caz diferă în decor. Romanii și-au decorat sandalele cu culori de aur și pietre prețioase, bărbații s-au limitat la pielea unui bun pansament.

Sandale în stil grecesc și astăzi la vârf de popularitate – nu sunt fierbinți chiar și în cea mai caldă zi și intră în astfel de pantofi în orice imagine nu va fi dificil. De aceea O pereche de sandwich-uri „răchită” – vara trebuie să aibă fiecare modă, chiar dacă nu planifică o excursie la Roma.

Particularități

Gladiatorii Sandalele sunt pantofi deschisi cu multe curele. Astfel de sandale pot fi pe o talpă plană sau pe un călcâi, să fie scăzute – de gleznă sau de mare, ajungând la genunchi însuși. În acest din urmă caz, modelul acestor sandale romane au o cărămpă de sus, ca o boot, dar este complet formată din curele de intercalare sau perforate astfel încât piciorul să nu fie fierbinte.

Clasic „romani“ Este o talpă joasă, de cele mai multe ori designeri le face în mod deliberat dur, decorat cu valuri de metal sub aur sau argint. Dar Moda modernă dictează propriile reguli și tot mai multe modele pe podiumurile care demonstrează „gladiatorii” eleganți pe platformă, pene sau călcâi.

Spectrul de culori

Majoritatea absolută a sandalelor grecești prezentate în magazine au culori naturale calme: ciocolată, nuanță de lemn, bej, nisip, alb. Dar chiar mai puțin adesea modele ca nuanțele luminoase: albastru, roz, verde, și frumos adâncime: albastru închis, burgundă, violet.

Există, de asemenea, opțiuni elegante pentru „gladiatori” – Culoarea aurie, argint sau bronz, care sunt uimitoare uimitoare la picioarele tăbăcite. Într-un astfel de pantof, puteți merge în fiecare zi și puteți salva o pereche spectaculoasă de „pe ieșire”.

Ce sa porti?

Primul lucru care sugerează ca un ansamblu pentru sandwichees în stil grecesc – rochie de tunică pulmonară fără greutate în același stil. Dacă alegeți sandale clasice „brutale”, imaginea va fi foarte contrastantă – o rochie delicată și pantofi dur.

Excelent, astfel de sandale se vor încadra în dulapul tânărului doamnă, iubind stilul „Bocho” sau direcția etnică la modă. Fuste lungi libere și topuri cu franjuri, veste – „Spaschings”, blugi sfâșiați – toate acestea sunt create pentru a purta cu sandale grecești. Luxos cu astfel de pantofi, iar rochii lungi, curgătoare cu translucid!

Pentru doamnele care preferă stilul casual, cea mai bună soluție va fi o cămașă liberă sau Mike „alcoolic” în combinație cu pantaloni scurți de denim sau mini fustă. Deoarece „gladiatorii” pe o talpă plată – pantofii perfecți pentru plimbări pe termen lung, nu se formează să adauge un pic sportiv în imagine, punându-le cu ei un tricou sau jambiere cu ei. Acesta din urmă, desigur, sunt permise numai dacă sandalele sunt sub gleznă.

High „Gladiatori” vor fi buni cu rochii scurte și sundrese. Moment important – curele care ajung la genunchi, vezi vizual picioarele, deci alegeți astfel de modele mai bune decât doamnele tinere cu picioare lungi. De asemenea, nu merită să alegeți sandale mari la fete complete – curelele se pot prăbuși în piele, ceea ce va arăta netetic.

Sandalele în stil roman sunt foarte favorabil la accesorii similare. Acesta poate fi brățări din piele, curele sau pungi cu clanuri, franjuri sau decorate cu tesut. Excelent cercei și coliere în stil etnic, margele si metalice din jur.

În primul rând, trebuie acordată atenție la naturalețea materialului – piele sau piele de căprioară, din care se fac pantofi. „Gladiators“ sunt concepute pentru a le purta chiar și în căldură severă, și la temperaturi ridicate, pantofi artificiale poate produce un miros chimic, și chiar provoca o reacție alergică pe pielea goală.

curele, care, la un astfel de model de sandvișuri – Un alt punct important. Toate acestea trebuie să fie reglementate, fie prin caracterul complet al piciorului, sau să fie elastică și plăcută la corpul. În caz contrar, o plimbare plăcută în noul pantof poate fi disconfort.

Este important să se acorde atenție brandului. producătorii Resperating se apropie foarte atent alegerea materiilor prime și tehnologie de construcție „gladiatori“. Un număr de modele ale tălpii se desfășoară numai pe interconectarea curelelor, astfel încât cuplul de calitate slabă poate pierde vederea sau chiar se încadrează după primele șosete.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: