Lebron adidași

Lebron adidași

În decembrie 2015, după o cooperare de 12 ani cu Le Bron James, Nike a anunțat un contract pe tot parcursul vieții cu el. A devenit prima afacere de viață cu orice atlet pentru întreaga vârstă de 44 de ani (la acel moment) istoria companiei.

Nike în promovarea produselor sale sa bazat întotdeauna pe cele mai alergători celebri, jucători de fotbal, jucători de baschet, jucători de tenis. Deci, de ce exact cu numele companiei se conectează viitorul său, de planificare pentru a face adidași LeBron nu numai astăzi, dar, de asemenea, marca de zi?

LeBron James – King, live, joacă Legenda, „În al doilea rând, Michael Jordan”. Și, în același timp – nu doar fata de brand. El este un co-autor plin, critic dur și inițiator de îmbunătățiri constante de pantofi de baschet.

Astfel, înregistrat 11 modelul a fost, practic, a respins, aparent, din cauza durității lor. Deși vânzările de Nike Lebrong 11 a depășit în mod semnificativ Nike Lebrong 10.

După aceea, 12 lebron, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai de succes, a fost creat cu atenția sa apropiată

Echipamente sportive de astăzi – Produs High-Tech. Atunci când alegeți un astfel de produs, este de dorit să se bazeze pe opinia profesionistului. Și cine, de fapt, profesional?

Dacă sunteți un jucător de baschet sau chiar un tip de sport, mai ales cu cântărirea de 100 kg și unele probleme cu picioarele dvs. – atunci cine poate fi mai competent consultativ decât Lebron James? Pe ceva adidași se fac.

Acum despre adidași. Astăzi, adidații înregistrați ai lui Nike Lebrog au existat deja atât de mult încât totul nu este descris în detaliu. În plus față de seria „emblematică”, inclusiv 13 modele, dintre care multe au opțiuni suplimentare – scăzut de profil scăzut și elită, – din 2007 dezvoltă o linie de soldat Nike Lebrgg. Zvonuri despre o posibilă reemitere a unor modele timpurii în seria retro. Luați în considerare cele mai renumite modele din punct de vedere al funcționalității și tehnologiei lor.

Nike Zoom Generation, (2003-2004) (neoficial numit Nike Lebrong 1)

Creat au fost deja sub l.James, imediat după începerea cooperării sale cu Nike.

Lebron a venit la liga și a jucat întregul prim sezon la aceste adidași. În plus față de laboratorul sportiv, o întreagă echipă de designeri a lucrat la model: Tinker Hatfield, Aaron Cooper și Eric Avar.

Plusurile modelului: pantofi simpli, confortabili și tehnologici + o bună absorbție a șocurilor, ventilație frumoasă, o tracțiune excelentă.

Minus: fixarea insuficientă a gleznei, care a fost dovedită personal de James, care a primit rănirea corespunzătoare în timpul jocului în Utah.

La crearea Nike Zoom Lebrong II (ca și în cele mai bune modele de urmărire), a fost plătită o atenție deosebită stabilirea precisă a tuturor comisioanelor. Pentru o protecție suplimentară a gleznei a apărut o curea detașabilă.

Brazda pe talpa – „FLEX groove“, îmbunătățit în mod semnificativ îndoirea adidasi, și, în consecință, confortul mișcării în ele. Cu toate acestea, gros „airbag-ului“ ( „Air unic“), intensificarea amortizarea, a redus ușor sens al instanței. O schimbare în desen a tălpii cu „pomul de Crăciun“ pe ceva mozaic înrăutățită de tracțiune.

Dar a fost aceste adidași care au fost primele „abonamente“ – a existat o față gravată a leului și literele „LJ“ care corespunde exact tatuaj.Jamesya.

Designer Ken Link.

Nike Zoom Lebrong 3, (2005-2006)

Chiar de la prima vedere, ai un sentiment de securitate potențial.

fixare excelenta a întregului picior, fără un sentiment de rigiditate. amortizare impresionant. Normal simțit instanței. stabilitate excelenta si tractiune. Puteți găsi doar o greutate (printre teniși – una dintre cele mai grele). Și fundal, spun aspru.

Partea de mijloc a tălpii este format din mai multe camere, armat cu carbon tab-ul „Carbon Fiber labei Shank“ și completată de un solid masiv „Full-Lungime Zoom Air“. Adidatorii de șosete sunt fabricați din poliuretan elastic. Backdrop încorporat de pebax. Strat interior fără sudură. Curele de fixare fiabile.

Zoom Lebrog 6, (2008-2009)

În acest model l.James a câștigat primul său titlu MVP, care, aparent, a făcut cel de-al șaselea lebers, atât de popular. Potrivit unor zvonuri, regele însuși a pus mâna la proiectarea, doresc să obțină adidași, potrivit nu numai pentru joc, dar, de asemenea, pentru șosete de zi cu zi. Designeri Ken Link & Co Application Mobilat.

Din inovații tehnologice: amortizare armat, care a fost asigurată de un „aer zoom“ dublă sub călcâiul. Plăcuța carboxilicilor, protejând spatele unei fixări a gleznei excelente.

Dar … o talpă îngroșată excesivă face ca adidașii să nu fie cei mai stabili și reduce sentimentul de „teren”. Piele densă mărește domeniul de aplicare, dar agravează ventilația. Un alt experiment cu un model de rulare este aproape mai reușit decât în ​​cel de-al doilea model, dar tracțiunea încă reduce.

A cincea lebron posedat aproape toate avantajele a șasea (cu excepția aerului „zoom” sub călcâi), dar defectele lor au fost lipsite de. Și ideea sentimentală a lui James pentru a intra în imaginea de rulare a hărții orașului nativ (Akron) sa dovedit a fi destul de practică – tracțiunea sa îmbunătățit doar.

Nike Lebrog 9, (2011-2012)

În exterior, acest model are o anumită similitudine cu cele două, deoarece acestea sunt dezvoltate de un designer – Jason Petri.

Partea superioară este făcută din hiperfuzia, cusută de firele elastice ale flywirei, care au redus greutatea adidaților și a îmbunătățit curgerea în jurul piciorului. Sub partea din față a piciorului – zoom, sub călcâi – pernă de aer max. Din partea gleznei protejează inserțiile dense de carbon sub formă de aripi.

Foarte confortabil, stabil, cu o bună tracțiune și protecție fiabilă a piciorului.

Nike Lebrg Soldier 9

Acești adidași au fost numiți cele mai sigure, funcționale și mai loiale oricărui picior. Cel mai mult – înainte de apariția următorului model, soldatul lebrog 10.

Dar la început – despre ramura „soldatului” de la linia emblematică. Primul soldat Nike Zoom a apărut în 2007. În 2008, în cel de-al șaptelea joc al seriei Playoff, James a marcat 45 de puncte decât și a atras atenția lui Nike Zoom Soldier II, în care a jucat.

În plus, în modelele 3-4-5-6-7-8 ale „soldații” au mers diverse experimente cu sistemul de fixare a piciorului intern și extern. Aceste modele și-au găsit fanii, au fost văzute din ce în ce mai mult pe jocurile NBA, dar nu au provocat o emoție specială în rândul criticii.

Și brusc – o explozie de încântare! „Cea mai bună fixare a întregului picior! Cele mai plăcute sentimente în timpul primului antrenament! Tractiune perfecta! Senzația excelentă a acoperirii jocului! Niciunul dintre adidașii liniei emblematice nu ar fi fost atât de perfect!”

Aceasta este vorba despre soldatul Lebrg 9.

Ce moduri se realizează? Sub mijlocul piciorului – „Phylon”, sub șosete și călcâi, „Nike Zoom” … nu este nou. Nou – Sistem inovator de curele de fixare conectate la „Flywire”.

Cureaua inferioară este amplasată în diagonală – de la partea din față a piciorului până la mijloc, – și cel mai rău de sus. În interiorul este atașat la firele elastice „Flywire”, care cusau partea frontală a adidaților. Când strângeți cureaua, astfel, opritorul nu este fixat pur și simplu în afara, dar devine perfect curge din interior. Curea de sus protejează în mod fiabil glezna.

Este în aceste adidași lebron și-a câștigat primul său inel de campion.

Tracțiunea „ideală” pe orice acoperire oferă un model de rulare constând din hexagoane cu inscripție în mijlocul fiecărei triunghiuri.

A treia cureaua de fixare a apărut în soldatul Lebrog 10. Și în ei regele a câștigat al treilea inel de campionat. Astăzi este cel mai bine vândut de toate lebrones.

Nike Lebrog 12, 2014/2015

În acest model, este impresionant design foarte îndrăzneț și abundență a celor mai strălucite culori. Lebron credea într-adevăr că, dacă culorile adidaților ar fi mai liniștite, Cleveland nu ar observa întoarcerea sa la echipă, de unde a plecat acum cinci ani?

În general, aceste adidași s-au întors atenția asupra liniei emblematice, după pasiunea rapidă a soldatului Nike Lebrg IX și chiar entuziașii mari despre Soldierul Nike Lebrg X.

Cinci elemente hexagonale izolate „Nike Zoom” sub partea din față a piciorului și una, mai mult, sub călcâi, – asigurați o bună absorbție a șocurilor, absorbțin perfect șocurile de șocuri. În afara, călcâiul și glezna sunt protejate de o hiperpozit solidă, a cărei rigiditate nu este aproape nu se simte din interior datorită calității stratului interior. Pentru fixarea și montarea pe jos, laces și firmware „Flywire”. Plasa „Megafuz” este mai durabilă și rezistentă la uzură decât „Hyperfews”.

Talpa de adidași nu este doar un elegant, dar care dă o tracțiune decentă și senzație de acoperire.

În Nike Lebrog 13, James a ieșit pe teren … și în prima pauză pereobulsya în soldat x.

Ce spui aici? Urmăriți picioarele lui Lobrone.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: