Losphere

Losphere

Confortabil, la modă, uneori incomprehensibil în aparență, uneori Shuffle – Lofer sunt capabili să vă revigoreze garderoba, să aducă vopsele strălucitoare în ea, indiferent de colorare. Acest pantof combină stilul și confortul. Sosprii sunt perfect potriviți pentru viața de zi cu zi și pentru cazurile speciale sau evenimentele de afaceri. Cu toate acestea, în ciuda avantajelor evidente ale acestui pantof, majoritatea modeiilor nu sunt în mod clar foarte bune cu familia ei. Deci, care este Lofer?

Particularități

Loboffs se referă în mod legal la „echipamente” la modă în stil înalt. Acestea sunt modele actuale de pantofi pentru iubitorii de simplitate și încântare. Acest pantofi diferă în exterior, care este exprimat în conturile grosiere ale modelului cu un design moale și în forma rotundă a nasului. Deși există adesea comparații cu pantofi clasici aici. Da, iar Lofersul în sine sunt adesea numiți pantofi, care nu mai sunt considerați o greșeală brută.

Călcâiul de la frunze este bine consolidat, călcâiul este destul de pronunțat, deși pantofii în general are o talpă rigidă plană. Apropo, astăzi această cifră se schimbă în mod activ și puteți vedea frică cu toc înalt. Classic Lofer Heel Înălțime – Nu mai mult de 5 cm. Și de obicei are o formă pătrată care îi dă mai multă stabilitate. Pantofii eleganți evidențiază limba „ridicată” și elementele decorative suplimentare, de exemplu, sub formă de catarame sau margini. Este demn de remarcat faptul că frunzele diferă de restul pantofilor pe o talpă plat. Dacă le comparați cu slugii, atunci diferențele se vor referi la elementele decorului, prezența unui călcâi rigid la frunze. Moccasinele și papucii sunt lipsiți de un astfel de detaliu.

Funcția de papuci – în scopul original. Mai întâi purtau bărbați ca pantofi de noapte sau papuci. Nu confundați Lofer și Moccasins. Acestea din urmă se referă la mai multe modele de pantofi gratuite, atât de populare în rândul femeilor active.

În același timp, nu trebuie să uităm că cele mai diverse, dar în ceva similar cu stilul de modele de pantofi sunt potrivite pentru a crea o imagine la modă individuală

 • Slipers,
 • Oxforda,
 • Chelsea,
 • gheată,
 • Losphere,
 • Derby,
 • Monki,
 • espadrile.

Aceste modele de pantofi diferă de licorins de forma de șosete și călcâiul, precum și unic și elemente decorative.

Diferite modele de licorious sunt menționate la categoria de pantofi confortabil și elegant, în condiții urbane. Aceste modele aproape imediat, deoarece aspectul lor au reușit să ocupe în lumea modei loc onorabil. Cel mai adesea ele sunt purtate în loc de pantofi elegante cu toc înalt. În stilul ei nu renunță reciproc. Cu lofopes (ca în cazul de pantofi), puteți construi aproape orice imagine clasica. Cele mai multe dintre tinutele câștiga numai împreună cu. Un stil simplu în combinație cu unghiularitatea decorativă le oferă soliditate. În plus, în aceste pantofi puteți sublinia glezne subțiri. Da, în general, o imagine elegantă la modă datorită Lofhem dobândește mai multe schițe de flirt. Aceasta este o descoperire pentru a crea propria dvs. imagine la modă la modă.

Primul lucru pe care îl acordați atenție atunci când priviți la Lofer este un design nepretențios, ca și cum ar fi ajuns din secolul al XIX-lea. Deși, de fapt, secolul al XX-lea este legat de transformarea acestui pantof într-o direcție independentă. Mai degrabă, din acest timp, Lofer a încetat să mai fie exclusiv pantofi de sex masculin și a dobândit mai multe schițe „feminine”. Și dacă respectăm complet acuratețea, atunci Lofer a fost o dată un element al unei uniforme marine britanice masculine. Ideea de adaptare a stilului la moda feminină a apărut la designeri în anii 30 ai secolului al XX-lea, dar datoria nu a găsit o încarnare de succes. Mult mai târziu, în anii 1950, aceste pantofi au fost recunoscute de frumusețile de la Hollywood. Și cu sfârșitul anilor ’60 – a venit o nouă tendință în lumea modei și înrădăcinată de garderobă pe curtea industriei de modă, deși Ineori nu s-au uscat. Astăzi, a existat un interes crescut în Lofhem. În plus, se referă atât la modă pentru femei, cât și pentru bărbați.

Citește mai mult  Pantofi de lac negru

Deoarece îmbrăcămintea de astăzi devine din ce în ce mai universală, confortabilă și pragmatică, atunci astfel de pantofi, deoarece nu ar trebui să fie mai bine, se întâlnește cu tendințele modei. Losprii au devenit acum o parte integrantă a imaginii urbane la modă, în special în offseason.

Modelele moderne de încălțăminte sunt avantajoase de la predecesorii cu vedere spectaculoasă folosind elemente metalice, piele de piele sau piele. Și în ciuda stilului „bărbat”, aceste pantofi fac din vedere în mod vizibil piciorul elegant.

Alte opțiuni de încălțăminte nu pot întotdeauna să concureze cu universalitatea locală. Acestea pot purta cu adevărat aproape orice și pot obține arcul actual. Poate fi o privire informală la un stil de afaceri sau de afaceri pentru negociere. Losphera se uită elegant la platformă, achiziționând caracteristicile tineretului sau „școlii”. Pot exista multe variații la modă.

Modele

La modă elegant Lofer diferă în exterior foarte mult de restul pantofilor, pentru că nu râd, au un fel de talpă scăzută.

Sosete pentru astfel de pantofi poate fi atât rotunjită, cât și ascuțită, călcâiul în modelele clasice are o formă dreptunghiulară. Partea superioară a frunzerilor seamănă cu mocasinele, dar acesta din urmă nu are călcâi, și, în general, ei arată mai moale. Ele se disting prin prezența unor elemente decorative necomplicate, cum ar fi perii, margini, dungi.

Modelele Trendy Lofer sunt reprezentate astăzi într-o mare varietate de variații – modele de Jense, bărbați, copii (pentru fete și băieți). Cauza de interes Cauză Design Lic Apartments. Poate fi:

 • Pantofi de călcâi sau frunze ridicate+
 • Lospri, decorate cu ciucuri, margini, dale, arc, broderie, lanț, pietre+
 • Losninii se strecoară pe talpa și cu urechi+
 • Losphers fără fundal.

Există modele de iarnă și de vară, sport, homemade sau chiar stil de afaceri. Principalele lucruri pot fi numite două tipuri de lickeri:

 • Cu decorațiuni din piele miniaturală sub formă de ciucuri (taifers)+
 • Penny Lofer cu un slot caracteristic într-un ban, ca un tribut adus tradiției monedei, de exemplu, pe examene.

Toate modelele de apartamente LIC, în plus față de culoarea exterioară, decorarea și decorul, diferă în tipul de talpă. Poate că aceasta este principala trăsătură distinctivă a acestui pantof. Lapurile pot fi cu un călcâi scăzut, pe o pană, o platformă și chiar pe tocuri înalte, pe talpa „tractor”.

Lapurile pot avea o grosime diferită a călcâiului. Majoritatea modelelor populare Lofer au o talpă largă, dar nu arata dur. Mai ales dacă le combinați cu haine ușoare, de exemplu, cu rochie sifon. Astfel, imaginea ecologică vizuală. Heelul geometric la Lofers astăzi nu pare atât de „puternic”, ca și primele modele.

Nu va funcționa astăzi pentru a achiziționa apartamente LIC pe o cheie. Astfel de pantofi din momentul apariției, cel mai mult, au venit la gust cu tineri de modă de creștere scăzută. Puteți purta aceste pantofi cu blugi, pantaloni scurți sau cu rochii. Adevărat, preferința ar trebui să fie dată lui Tankes convenabil LoFides care nu vor provoca disconfort la mers pe jos.

Citește mai mult  Ce este Savo

„Tractor” este, de asemenea, un exemplu de model „iubitor”. Unele sărbători „brutalitatea” în stilul acestui pantof. În același timp, este imposibil să nu rețineți cât de armonios aceste frunze vor arăta în combinație cu o ușoară rochie scurtă. Și, desigur, atunci când alegeți haine pentru ei, nu faceți fără o pereche de blugi.

Principalul lucru este că apartamentele LIC nu pierd imaginea, nu au făcut-o prea aterizați. În acest sens, trebuie să înțelegeți cât de mult va fi Lofer dacă aveți, de exemplu, creșterea scăzută și gleznele mari.

Lofer, similar cu mocasinele, pe o talpă plat, sunt mai potrivite pentru naturile romantice. Tipul de astfel de pantofi este fără îndoială. Datorită materialelor cu textura moale, astfel de modele ale frunzerilor pot compara mai degrabă cu încălțămintea sau mocasinele.

Materialele

Merită să plătiți un omagiu designerilor moderni. Lofer nu ar fi câștigat atât de larg popularitate dacă nu erau atât de practice. Designerii au reușit să facă aceste pantofi mai convenabil datorită materialelor selectate corect.

Producătorii oferă astăzi următoarele opțiuni pentru LIC Apartments:

 • lac,
 • lăcuit,
 • pe blană,
 • Piele,
 • Piele de căprioară,
 • catifea,
 • de la piele naturală.

LOFAP-urile din materiale naturale sau artificiale de înaltă calitate sunt incluse în depresiile de vară și demi-sezon de la modă ale colecțiilor. Ele pot diferi cu decorarea decorativă elegantă de aceeași culoare. Deși paleta bogată a stilului de pantofi și culorile sale vă permite să alegeți pantofi la plăcerea dvs. orice modă.

Soluții de culoare

Modelele moderne ale Licorras sunt reprezentate astăzi în cea mai diversă schemă de culori:

 • Burgundia,
 • Negru,
 • De aur,
 • albastru,
 • bej,
 • Cu talpă roșie,
 • Argint,
 • Verde,
 • gri,
 • Leopard,
 • Argint,
 • alb,
 • Roz.

Culorile albe și negre oferă pantofilor clasic contine, care este mai caracteristică imaginii într-un stil de afaceri. Astăzi au existat multe modele interesante ale Lofer în colorarea neonului luminos. Acest sezon este foarte relevant pentru frică cu amprente animale. Iubitorii de extremă la modă par să gustați mai mult în reptile de colorare.

Producătorii

Producătorii moderni de pantofi pentru șosetele de zi cu zi nu puteau obține în jurul atenției frunzerilor la modă. Aceste pantofi sunt în felul său simplu și convenabil în șosete, fără multă sofisticare și fără detalii inutile. Cu toate acestea, este capabil să diversifice atât dulapul de sex masculin, cât și de femei. În acest sens, merită să vă vedeți o varietate de modele Lober de la diferiți producători.

Cele mai populare branduri – „Lofer Austria”, Spur, „Kari”. Un producător bun de pantofi similari în sine a demonstrat mărcilor belgiene, Italia furnizează eșantioane de lichioruri rafinate și de înaltă calitate pe piață.

Case de modă eminente, cum ar fi Gucci, adaugă elementele lor unice la modelele clasice. Deci, marca are o varietate de pantofi la modă cu un dispozitiv de fixare a metalelor. Lickerii belgieni sunt destul de ciudați în stil. Ele sunt cusute de metoda „în interior”, iar limba coase un arc de piele.

Tendințe de modă și noi

Moda pe Lofer nu a mers fără urmă. Ea doar diminuat, apoi a fugit cu o nouă forță. Astăzi, leafers a primit un nou design elegant, cu toate că nu a pierdut elementele tradiționale. Unii designeri încearcă să compenseze pentru simplitatea unui stil de acest pantof prin adăugarea de elemente sofisticate și decorative. Deși acest sezon rămâne în tendința și forma clasică a leafers cu elemente declanșatoare în tonul.

Citește mai mult  cizme Caprice

In fiecare an, designerii sunt din ce în ce dotate cu Lofer caracteristici de pantofi pentru femei clasic. De exemplu, ei au început să facă pe tocuri înalte, și, uneori, vă puteți întâlni cu modelul pe ac de păr.

Ce sa porti?

Peste tot în lume a iubirii Lofer pentru versatilitatea lor. Ele sunt perfect combinate cu nimic:

 • cu costum,
 • Cu pantaloni,
 • Cu blugi,
 • Cu fuste,
 • Cu rochii,
 • cu pantaloni scurți.

Dar există reguli generale pentru crearea unei imagini de moda cu Loches.

 1. Losphers purta in combinatie cu pantaloni prescurtate. Poate că acesta este unul dintre primii însoțitori ai acestui pantof. O astfel de combinație vă permite să obțineți o imagine delicată mai romantică pentru Young Fashionista. Sus poate fi deschis – tricouri, topuri sau bluze ușoare.
 2. Ar trebui să fie abordat inteligent la alegerea companionului la Lofem, pentru a nu pierde fundul imaginii. Prin urmare, este necesar să se uite la rochii din țesături curgătoare, la fuste cu robii și la frunzi cu dantelă. În același timp, este mai bine să dea preferință lui Lofafers pe o pană sau în formă.
 3. Pentru a da o imagine romantică, nu se îmbracă neapărat numai în rochii. De exemplu, o adăugare minunată a imaginii cu loftemele vor fi pantaloni scurți.
 4. Figura de dormit vă permite să purtați cele mai diverse haine. Deci, în combinație cu LOCHES, blugi îngustați, costum montat sau o fustă de creion. Alegerea îmbrăcămintei va depinde de evenimentul viitoare. Puteți adăuga o imagine folosind saci gratuite, ceasuri masive sau un handker de modă.
 5. Determinarea combinației de frunze cu îmbrăcăminte, merită acordată o atenție la decorarea strălucitoare a încălțămintei, prezența elementelor decorative, părți. De exemplu, aspect foarte atractiv cu culori strălucitoare rochii scurte de cocktail. Ambreiajul elegant este potrivit ca un supliment pentru ei.
 6. Cu lofopii, în plus față de rochie, tunica asimetrică aerului de culori strălucitoare arata grozav. Într-un astfel de costum, puteți merge în siguranță la un eveniment informal, partid.
 7. Ca o alternativă la rochiile de lumină de astăzi, este luată în considerare o combinație de frunze cu pulovere tricotate lungi. Poate fi, de asemenea, pufos și bluze moi.

Există o mulțime de modalități de a crea combinații elegante de la Lickers și alte elemente ale dulapului. Dar mai întâi este important să alegeți modelul potrivit, luând în considerare creșterea, greutatea, formele. De exemplu, este puțin probabil ca Lofer să poată privi la un picior mare sau pe fundalul gleznei prea subțiri. În caz contrar, sentința la modă la lofhem este neechivocă: purtarea și bucurați-vă.

Multe femei se îndoiesc că ar trebui să-și schimbe preferințele la modă și să urmeze modelul „Tineretul” cu cizme sau utilități mari. Nu există un răspuns categoric. Rezolvă mult stilul individual, Slimness și Buskie of Fashionista. Deci, frunzele nu sunt cu adevărat nici o opțiune de încălțăminte universală.

Moda nu a ocolit și pantofii copiilor. Losphera a păstrat popularitatea bine meritată la copiii cu un elegant elegant și facilități în șosete. Într-un astfel de pantof, copilul poate merge în siguranță la cursuri, părinți – să lucreze. Pur și simplu nu trebuie să alegeți pantofi voluminoși și grei în formularul de a nu strica prima impresie. Am mâncat, inițial să iau pantofi eleganți, deci va fi de mult timp să facă un accesoriu favorit în garderobă și bărbați, femei și copii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: