Nordman Snowubuts: Caracteristici, ochiuri dimensionale și revizuirea celor mai bune modele

Nordman Snowubuts: Caracteristici, ochiuri dimensionale și revizuirea celor mai bune modele

În perioadele de toamnă și de primăvară, problema pantofilor este extrem de acută. Doar în acest moment există ploi puternice, se formează puddle pe drumuri, murdărie, slăbiciune. Picioarele strigate devin frig. Evitarea unor astfel de necazuri va fi ajutată de pupa de producție rusă Nordman. Este acest pantofi care garantează proprietarilor săi o distracție confortabilă pe stradă. Gama de modele a companiei este proiectată pentru adulți și copii. Purtarea unor astfel de modele nu numai în perioada de primăvară de toamnă, dar și la începutul iernii.

Descrierea și caracteristicile

Snowubuthes Nordman – Pantofi populare și cerute combinând cele mai bune proprietăți ale cizmelor și cizmelor de cauciuc. Întreaga gamă de modele este proiectată exclusiv pentru latitudinile nordice. Cu ajutorul lor, vă puteți proteja picioarele de la umiditate și de frig.

Din punct de vedere constructiv, pantofii sunt compuși din mai multe componente. Partea inferioară a zăpezii este realizată din material de cauciuc care protejează picioarele de zăpada umedă și pudd. Partea superioară este realizată din textile, datorită căreia piciorul se simte ușor și liber, rămânând cald. Soda Snowubuts Ribrant. Ea protejează o persoană de la alunecare pe gheață în gheață. Partea interioară a încălțămintei este făcută din blană naturală.

O caracteristică distinctivă a zăpezii de zăpadă se află într-o mică greutate și practică. În procesul de mers pe jos, ei nu stoarcă piciorul. Dacă este necesar, este ușor de spălat.

În fiecare an, Nordman Snowubuts a realizat cuplurile cresc de mai multe ori. O popularitate specială dobândită Modele pentru copii. ei igienic, reține ușor microclimatul în interiorul boot, Materialul calitativ nu permite ca picioarele copiilor să primească intoxicate chiar și în puddele adânci. Si cel mai important, Snowubuts pot fi achiziționate la un preț accesibil.

Recent, Nordman SnowubuTles a început să fie achiziționate nu numai pentru copii, ci și pentru toți membrii familiei. Și nu este surprinzător, pentru că Pantofii prezentați acceptă cu ușurință intervalul de temperatură de la + 5 la -5 grade. Rezultă din acest lucru că pantofii pot fi purtați nu numai în primăvară și toamnă, ci și la începutul iernii.

Gama

Până în prezent, Nordman sa dezvoltat O varietate suficientă de modele de zăpadă pentru adulți și copii.

Citește mai mult  Adidași Lonsdale

În același timp, fiecare model individual este realizat dintr-un anumit material. De exemplu, pantofi făcuți din Eva Mare pentru mersul pe jos în timpul iernii. Pantofii în sine sunt foarte calzi, luminoase și confortabile. Înăuntru există o blană caldă și din exterior, încălțămintea sunt realizate din material de țesut durabil Dewspo. Astfel de cizme rezistă cu ușurință temperaturilor de până la -15 de grade.

Modele, Fabricat din Tep, poseda Caracteristici mari de rezistență și mai puțin alunecare. Cuvinte similare, când o mică crustă de gheață este formată pe drum, aceste pantofi vor fi indispensabile. Interiorul modelelor este izolat cu blană. Opriți-vă de la frig, protejează branțul moale. Modelele de încălțăminte similare sunt de așteptat să poarte la o temperatură de +5 până la -5 grade. O rece rece, varietatea prezentată de zăpadă poate să nu reziste.

femei

Majoritatea reprezentanților sexului echitabil, alegând pantofi chiar și pentru uz de toamnă și iarnă, impun cereri foarte mari pe ea. Pentru o femeie de afaceri, în principal, prezența unui călcâi. Femeile angajate în munca de birou alegeți pantofi înalți pe o singură talpă dreaptă. Dar mamele din decret își dau preferința de zăpadă Nordman.

Mai ales pentru ei, compania a dezvoltat un model unic Nordman Bloom. Produsul este realizat în culoarea argintului. Fixat pe Velcro. Ideal pentru vremea de toamnă și de iarnă. NODEV pe picioarele ei Snowubuthes Nordman Bloom, o femeie poate merge la copilul ei de cele mai murdare trasee. În aceste cizme, doamnele pot merge la cabana sau vizitează centrul comercial. Frumusețea lor și aspectul prezentabil sunt perfect combinate cu orice mod feminin.

Partea de jos a cizmei Nordman Bloom este făcută Din materialul cald al EVA, care nu trece de umiditate și picioare de protecție din apă. Partea interioară a acestui model este făcută din blană artificială.

a bărbaților

Astăzi, schimbările vremii au atins radical toate continentele globului. În cazul în care la începutul lunii decembrie ar trebui să fie zăpadă, soarele strălucitor strălucește, iar ploaia este ușor. Și în locuri unde zăpada este fenomen rar, copiii sunt construiți de castele de gheață cu puterea și principalele, fac oameni de zăpadă și cu zăpadă. Și dacă femeile percep cu ușurință astfel de fenomene, bărbații sunt foarte dificili pentru bărbați. Ei pierd orientarea în afaceri, în haine și, cel mai important, nu știu ce să poarte pe picioarele tale. Prin decizia ultimei întrebări sunt Nordman SnowubuTles.

Citește mai mult  Pantofi de tineret

La prima vedere, un bărbat nu-i place unii parametri ai aspectului de pantofi, dar de îndată ce și-a încercat pantofii, toate îndoielile lui se împrăștie într-un moment.

Confort, căldură, confort, ușurință – asta sunt reprezentanții unui sex sexual puternic, fiind pe stradă în cizmele Nordman. Partea inferioară a pantofilor modelelor de bărbați este realizată din material impermeabil, sus – din textile respinse în apă. În interiorul boot-ului este izolația. Temperatura maximă pe care modelele de zăpadă ale bărbaților sunt rezistente este de -30 grade.

Winter Snowubuts Nordman Comfort, realizat din material Eval, păstrează cu ușurință picioarele proprietarului în cald. Materialul de încărcare superior – Oxford de apă-repellent, completat de un strat de spumă. Ei pot merge la muncă, pentru o plimbare, la cabană și chiar drumeții.

Snowubuthes Nordman Kraft, realizat din material TEP, se disting prin caracteristici rezistente la îngheț. Partea exterioară a portbagajului este fabricată din material similar ca zăpadă Nordman Comfort. Umplutura interioara – blana combinate cu folie web si branț cald. Cizmele sunt fixate strâns pe picior cu ajutorul lui Lipukek.

Copiii

Pentru copii, producătorul Nordman a dezvoltat o mulțime de modele de zăpadă confortabilă și caldă. În același timp, diferențele pentru băieți și fete există exclusiv în performanța culorilor. Modelele adolescente au un design mai riguros.

Dar principalul lucru este că aspectul diferit nu afectează calitățile termice ale încălțămintei.

De exemplu, Nordman Cruce. Cizme din Eva. Talpa este realizată din plastic anti-alunecare, din cauza cărora riscul de a cădea copilul este redus de 3 ori. Modelul este foarte ușor, aproape că nu se simțea pe picior. Partea interioară este făcută din blană, chiar și sub branț există grămadă de blană. Indicatorul maxim de temperatură pentru purtarea acestui pantof este de -15 grade.

Modelul Nordman mic Onescent. Perfect chiar și pentru cele mai mici crumbs, începe să învețe să meargă. În aceste cizme, nu vă puteți fi frică de murdăria și baloanele offseason. Datele inferioare Snowubuts impermeabil. Partea de sus este făcută din textile dense. Partea interioară este umplută cu blană moale și blândă la atingere.

Citește mai mult  Sandals

Cum de a alege o dimensiune?

Se pare că multe dintre ele aleg dimensiunea corespunzătoare a zăpeștilor de zăpadă Nordman este foarte dificil. De fapt, totul este mai ușor decât simplu. Compania a dezvoltat o grilă dimensională specială decât cea care este ușor de determinat dimensiunea dorită a pantofului. Există mai mulți indicatori în tabel, și anume: lungimea piciorului în centimetri și mai jos – dimensiunea lungimii corespunzătoare.

Nu efectuați măsurători pe branț. Eroare la indicatori chiar cu 0,5 cm poate duce la achiziționarea de cizme inegale.

Dimensiunile copiilor

Lungimea piciorului în cm

paisprezece

15

15.5

16

17

17.5

optsprezece

19

19.5

douăzeci

21

21.5

22

Marimea

22

23

24

25

26

27

28

29

treizeci

31

32

33

34

Dimensiuni adolescente

Lungimea piciorului în cm

22.5

23

23.5

24.5

25

25.5

Marimea

35

36

37

38

39

40

Dimensiuni feminine

Lungimea piciorului în cm

22.5

23

23.5

24.5

25

25.5

26.5

27

Marimea

35

36

37

38

39

40

41

42

Dimensiuni masculine

Lungimea piciorului în cm

25.5

26.5

27

27.5

28.5

29

29.5

30.5

31

Marimea

40

41

42

43

44

45

46

47

48

Examinați recenzii

A existat un moment în care cizmele „OKETIK” au fost foarte populare pe piața mondială. Ei au fost dobândiți de copii pentru că adulții au luat pentru ei înșiși două perechi cu câțiva ani înainte. Și acum, cu groază, vă amintiți timpul, de exemplu, ceea ce a fost calitatea de fabricarea de „taxe“, cât de repede la copii au fost picioare ude. Iar calitatea izolației interne a lăsat mult de dorit.

Dar astăzi puteți uita de cusut de slabă calitate pentru totdeauna. Și toate datorită Snowubuts Nordman. Mulți proprietari de portbagajul acestui producător asigură că au uitat picioarele ude și răcelile în perioada de primăvară-toamnă. Și părinții mulțumiți fără îngrijire da drumul la copiii lor trasee noroi cuceri sau piste de givraj.

Multe feedback pozitiv oferă hrană mare pentru reflecție. Unul ca confortul interior si caldura, altele sugerează ușurința de pantofi, altele sunt mulțumiți cu proprietăți de umiditate respingător. Dar lucrul cel mai important este faptul că grila dimensională vă permite să achiziționați NORDMAN Snowubuts tuturor, fără excepție membrilor de familie.

Privire de ansamblu asupra Snowubuts Nordman vedea videoclipul următor pentru bărbați.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: